Torsdag 22 Maj

JÄVLA IDIOTER har lyckas fått ett irus på datorn en sån där länk som man måste acceptera för att få viruset och vad jag vet så har jag inte fått något sådant av någon på msn men jag har fått ett sånt virus ändå :S ska be pappa kolla igenom datorn noggranare an vad jag gjorde jag har bara uppdaterat virus skyddet m.m. ska även rensa lite bland låtar och bilder och uppdatera datorn lite så den blir snabbare.


Vad skulle ni göra om ni fick chansen att få en Appel Mac laptop, skulle ni ta den?

nej nu ska jag göra mig iordning ska iväg med Sandra till Tatueringsstudion :D:D:D:D har med mig bilden jag vill ha. Men taueringne kommer att få pryda min kropp i Augusti, efterosm man inte får sola med en ny tauering och jag ska sola i sommar :P borde börja sola nu men det är lite svårt när det är svin kallt ute :S fast jag brukar ju altid tycka det är kallt hehe :P hoppas iaf på en toppen sommar.


Ciao!

/ M.

Torsdag 22 Maj

Yes idag var man ledig då :) fast jag ska iväg senare för att fylla i massa papper till sommarjobbet.

Gaaah blir så jävla besviken men det är sånt man får ta helt enkelt och försöka lära sig att leva med det. Men enligt mina erfarenheter så brukar det ju inte bli så som en viss person säger att det blir aja blir iag så jävla störd jag hade ju värsta planen men med den är det åt helvete nu.

Igår städade jag mitt rum så det ser bättre ut iaf ska ta och damsuga och torka golvet sen är dte klart.

Eftersom man är ledig idag så får jag passa på att plugga speciellt att skriva den där JÄVLA diskussions gerejen till statistikarbetet i Tema Hälsa. Börjar få Spunk på skolan nu, vill bara ha sommarlov så jag kan ladda upp mig inför nästa år för då jävlar. Kommer nog vara ännu mer skoltrött nästa år vid den här tiden, eftersom jag kommer gå 4 år p gymnasiet, så ni som tar studenten nu kan ju slänga er i väggen om ni är skoltrötta. Vi får se om jag står ut helt enkelt. Nått som är säkert iaf är att inför nästa år ska jag så fort jag har en rest göra klart den på engång så att man inte har massa som ska göras sista veckan innan betygen sätts :P det här är nog lättare sagt än gjort. Jag vet inte hur jag lyckas med allt men förra veckan hade jag seminarium i Mediekommunikation och för att få bra betyg i det måste man prata mycket, sammanlagt sa jag ungerfär 1½  mening. Kan ni nu då förklara för mig hur i helvete jag kan få MVG på seminariet?

Förövrigt så fick jag iaf MVG i slutbetyg i Mediekommunikation.

Hmm undrar vad Sandra gör tror jag ska ta o ringa henne för jag funderar på att dra till tatueringstudion och boka tid :O är lite smått nervös faktiskt :P



Nej nu ska jag sluta babbla

Ciao!
/ M.

Måndag 19 Maj

Idag var det en chilldag i skolan drog hem redan vi 12.30. försökte plugga men jag orkade inte, ska gör adet i morrn i stället har tid då. drog ut till stallet runt 15.00 Jösses vad Durbin blir glad när han får komma ut i stora sommarhagen han verkligen sparkarbakut m.m hehe :)

Red iaf dressyr och sen ut i skogen en sväng alltid lika roligt.
Imorrn blir dte lugg sen lågntur i stallet med Lisa.

Ciao!
/ M,


lördag 17 maj

Igår var jag hos Ellen eftersom hon fyllt år. Mycket trevligt må jag säga med roliga männisor :P Väldigt många som tyckte att jag hade snyga leggings haha. Jag och Sandra drog redan vi 22.00 från Ellen för jag agerade taxi och skulle även se på hockeyn vid 22.30. hade gärna stannat längre men det kommer väl fler fester om inte så kan ni ju räkna med en iaf då när jag fyller år :P


btw så kommer jag ha ett LJUSPARTY MÅNDAG 26 MAJ 18.30 För alla er som vill komm är det bara att höra av sig. LÄngatar tills mina ljus kommer som jag beställde förra gången :P längtar även tills jag får hem mina grejer från Sexpartyt jag var på förra helgen :D hehehehehe

Hopptränade i Torsdags på Durbin och jävlar va bra det gick :) var bara 2 gånger som det blev fel men annars så var det helt klockren träning.

Kommer lägga ut bilder från hoppträningen och Ellens fest på bilddagboken.

http://maddiz.bilddagboken.se


Nej snart kommer massa folk som ska fira Min Syra så det är väl bäst att man gör sig iordning istället för att sitta här.


Ciao!

/ M.




Onsdag 14 Maj

Var ett tag sen jag skrev här, har inte blivit av och jag har egentligen inget vettigt att säga :P

I söndags var jag och sandra hemme hos Lisa för hon hade annordnat ett Sexparty, var otroligt spännande att känna och smaka på massa olika saker. Kom iaf fram till att jag skulle köpa 3 olika massageoljor med smak, så mina smaker är Lakris, svartvinbär och smultron :) ska bli kul sen när man får hem dem :)

I övrigt så fyllde min syrra 15 igår det var verkligen en klockren dag. den börjar med att mamma går in väker Malin och sen går ut ur rummet och sen in på toaletten då hon komer på att hon glömt säga grattis :P så mamma går och stänger dörren och sedan går in igen och säger grattis. Jag va med Malin när hon köpte present till sig själv från mamma och det var en turkos klänning. så jag går upp ser henne ha den på sig så tänker jag " Va i helvete har hon den där hon fyller ju inte år!" sen när jag kom till skolan och skulle parkera och skrev den 13 på parkeringstillståndet kom jag på att hon fyller år :P

Pappa skulle ner till Norrköping med bilen för att få den fixad, han hade tid 9.00 och kommer iväg SENT tjugo över nio var han i Norrköping och kommer på att han har tid på onsdag den 14:de och inte den 13:de, som tur var fick han bilen fixade så han behövde inte åka ner igen dagen efter.

Så klockrent

Ska åka o köpa häst mat nu


Ciao
/ M.

Allt och inget

Har för en liten stund sedan kommit hem från stallet red ut med Lisa på en lite längre  tur jätte mysigt :)

sitter och kollar på insider lite instressant :P

borde packa för i morrn bär dte av till Gävle blir nog att gå på stan med Emelie :) ska se om de har mina jeans <3   blir ev ut o käka i gävle i helgen, men vi får se helt enkelt.

Igår var det valborg som sagt och jag står kvar med mitt tycka att det är fjortisarnas fylledag. Så drygt att vara ut och man möter massa folk i 13/14 års åldern som tror att de blir skit fulla på 2,25 :P men man vet ju inte de kanske blir det :P aja. Jag hade det iag mysigt hemma.


Ciao

M.

Torsdag 1 Maj

Valborg igår och jag gjorde inte ett skit satt hemme o kolla på film och hade det mysigt!

Valborg ser jag som bara fjortisarnas fyllodag :P

ska ta o göra mig i ordning och sedan åka till erikslund

ciao