Fettisdagen och mycket mer

Idag är det fettisdagen och då ska man äta semlor, men jag tycker inte om det, jag får nästan kvälningar när jag bara tänker på dem :P Det blir bara FÖR mycket med all grädde och mandelmassa, gillar heller inte den där bullen.

Nu är det H&M <3 Home = Sant
Har fått katalogen med H&M Home. Jag var lite skeptisk i början till det där men nu när jag har suttit och kollat igenom katalogen så tar jag skamset tillbaka det där att jag nog inte kommer gilla deras heminredning. Jag fastnade för väldigt många saker. Jag kan nästan säga att det fanns en stil som skulle kunna passa alla. Jag gillar den där stilrena, med detaljer i en viss färg, och inte så mycket småsaker blandat med färgen hullerombuller. Det är ju H&M som har kollaektionen, så det är inte så farligt dyrt heller.

Skulle vilja tipsa om en annan bra  sida som jag klickade mig fram till Evasunderkläder Riktigt snygga och sexiga underkläder för ett väldigt bra pris. Ska klicka hem några strumbyxor därifrån som var hur läckra som helst.

Jag såg igår när jag var åp väg hem från stallet, så var det en Stackars kille från CityMail som fortfarande var ute och cyklade med sin post vid 19-tiden. Jag skulle nog inte klara av att jobba där för jag skulle få panik över att jag skulle vara den sista som kan tillbaka från mitt distrikt där jag delar :P Men den motionen de får nästan varje dag, måste nog var rekord för ett jobb. Det är väl knappast något annat jobb som cyklar runt hela dagarna och springer i trapphus. De som jobbar på Posten de åker ju mopedbilar :P

Fick för jätte länge sen en Harman/Kardon det är som en stereo, fast inte för gammala hedliga cd-skivor utan för Ipod. Jag har inte användt den så mycket, men nu när jag är hemma föra att packa och städa så har jag nu användt den, med min Ipod som jag inte har användt på jag vet inte HUR LÄNGE säkert 2 år haha. Jag visste inte att jag lýssnade så mycket på baby-remixade låtar och Björn Rosenström :P Vissa låtar har jag till och med glömt vissa låtar som jag tycker är jätte bra. Skämms på mig. Ska ta och sätta in en Ipod Usb i bilen i den stereon, är ju mycket effektivare coh biligare att uppdatera ipoden med 1000 låtar istället för att göra en mp3 skiva med ca 200 låtar, beror ju lite på storleken av låtarna och skivan. Helt underbart jag älskar verkligen musik :) Musik är så otroligt mycket, det kan få en att känna sig glad, rofylld, deppig Ja allt, nästan.





Ska åka och hämta Crille nu, sen ska jag till stallet och rida ut med Camilla och Fantasi




SNART ÄR DET 100 DAGAR KVAR :D







Cya ♥

Shopping

Var ner på stan idag och fick med mig allt annat än tyg till klänningen :P
Jag och Sandra sprang runt på New Yorker och letade efter ett par kosta shorts att ha till dansen. När vi letat runt i hela butiken så åkte vi ner till för att gå ut ur affären, Då i rulltrappan så ser jag att de hänger i ett hörn där vi inte hade kollat. När jag såg dem så vända jag mig om och tänkte gå upp för rulltrappan men kom på att det vara osmidigt eftersom det var folk bakom oss.
Efter en lunch på stan så gick vi vidare och jag hittade en jätte söt cardigan på Jc. en blev det även ett par ljusa jeans från gina tricot. köpte även åre choklad och rosa papper. har börjat göra inbjudningar till Studenten. Då min släkt är ganska stor så bör man börja i tid så att alla kan komma, så att de inte jobbar eller dylikt.



Såhär ska de se ut. Det gråa är ett silverband som jag ska limma fast. Sen kommer det stå mindre text  under. Vilken tid och när och så :)

Ska bli rikgtig kul iaf :)

Cya ♥


Sportlov!

Idag börjar sportlovet på riktigt. Jag vknade när Crille skulle upp, och tänkte att jag går upp snart, men sen slog det mig att jag faktiskt har lov.

Ska snart göra mig iordning för Crille kommer och hämtar mig för att sedan skjussa ner mig på stan. Hans bil startade inte imorse så han fick ta min.

Ska nog kolla på lite tyg till klänningen, ska bli väldigt kul när man kan börja sy den. Hoppas bara att de blir klara i tid. Ska även sy Sandras klänning.

får se om jag kommer hem med något tyg, lägger kanske ut det här.

Cya ♥

Hjälp de små liven, annars kommer de avlivas

Det är 9 stycken valpkorsningar som behöver ett hem akut, annars kommer de avlivas. De finns i på et pansionat i Söderhamn. jag blir så otroligt ledsen när jag ser sånnt här, jag skulle jätte gärna vilja öppna ett hem för alla djur som far illa. Det var ändå tur att de togs ifrån ägaren så pass tidigt så att de inte han ta sån stor skada.

Cya♥


Självkänsla

Jag har funderat lite kring det här med självkänsla. Jag tror inte att någon har en perfekt självkänsla, men det är något man kan bygga upp, som väldigt många gör.
Men det som jag just har suttit och funderat på är, hur man kan ändra sitt utseende tre gånger på en väldigt kort tid. Och alla de tre gångerna har man varit med olika personer. Har man då sån dålig självkänsla att man inte vet hur man ska vara? Att man från början är ganska "normal" till att vara emo, sen råååå fjortis och nu vara någon slags hip hoppare som använder reagge kläder?
Jag kan erkänna själv att jag inte är likdan hela tiden beroende på vilka jag är med, men jag byter ju inte klädstil och personlighet bara för att jag är med några andra kompisar. Jag tycker att det är ganska konstigt att det där.

Har ni varit likadana eller känner någon som är så?

Idag vaknade jag flera gånger på morgonen , men jag försökte hela tiden somna om, men vid tio gick det inte längre så jag gick upp gjorde iordning frukost åt mig o Älsk, sen har jag diskat och gjorrt iordning köket.

Ska åka iväg till stallet om en liten stund :) Jag tror knappast att vädergudarna är på min sida, då jag helst av allt vil ha sol och vår, och slippa den här förbaskade snön. Men nej, nu har det snöat ett bra tag, så det blir bara mer och mer på gatorna :S Det som var helt snöfritt på vägarna i går :(
När jag kommer hem från stallet så ska jag lägga mig i ett bad, kan behövas när det är så äckligt väder ute.
Kollade på vädret tidigare idag och på Västkusten så var det strålande sol och åtta plusgrader, hur underbart är inte det?

Jag hoppas verkligen inte att jag har fått parkeringsböter!!! Fast de har ju varit bilar som har parkerat där tidigare, men det skulle inte förvåna mig om det sitter en sån där lapp på rutan när jag kommer ut till den :(

Nej nu ska jag kolla runt om de finns några intressanta somarjobb jag kan söka. Måste skriva ett cv också men det får nog pappa hjälpa mig med sen när jag åker till trysil. Han är bra på sånt!!


Cya♥

1 år och det ska firas med pompa och ståt :P

Imorgon fyller min blogg år :) Och det ska firas!!

Ska snart åka ut till stallet. Mina syskon springer runt i huset ocg letar efter kläder, och de räknar hur många dagar de ska vara borta. Herregud de ska åka till fjällen en vecka. Det låter som att de minst ska vara borta 6 månader, och inte kommer få se sina köäder på jätte länge. Herregud. Fast jag själv är väl kanske inte så mycket bättre jag tar med mig minst 1/3 av min garderob när jag åker bort i två dagar, och jag tar med mig ca 7 par skor :P Jag måste ha ett par skor som passar till varje outfit, så är det bara.

Har en annons ute, där jag säljer massa hästböcker. så nu får jag eventuellt iväg 2 till. så skönt att bli av med böckerna som bara står och samlar damm. Böckerna är dessutom helt nya, jag har aldrig läst dem, knappt så att jag har öppnat pärmen på boken.

Sen har jag anmält mig till en make up utbildning som jag ska på i slutet av Mars. ska bli riktigt kul.

Igår ringde de från utbildningen jag har sökt, de måste ändra datumet, för då när jag skulle komma så är hon och bedömmer SM. Så jag ska dit den 9/3 istället. ska bli riktigt kul och se om man kommer in eller ej. Det är nog ganska smart att börja plugga nu med tanke på att det knappt finna något jobb

Haha det är tycker jag är lite coolt. Jag slriver ganska snabbt på datorn, men något jag aldrig tänkt på, som jag såg nu är att jag kan skriva lika fort utan att kolla på tangentbordet, och att det blir rätt hela tiden :)

Jag kom ihåg när jag var liten och inte kunnde skriva så fort, jag va jätte avundsjuk på de som fick det att se så enkelt ut, det bara rassla till så va det klart :)
Hehe


Nej nu ska jag åka till stallet



Cya ♥


Fu*king day

Fy fan vilken dag!!!!

vaknade med ett ryck tjugo över tio. Gick upp och gjorde mig iordnign för att gå till skolan. Nrä jag väl kom iväg så var det strålande sol så jag gick lungt. När jag kommit lite mindre en halvväg så började jag inte alla känna mig så där harmonisk som jag gjorde 1 sekund innan. Det var halt, jag halkade flera gånger, jag är så jävla trött på den här jävla snön. Jag ska dessutom åka till trysil där det är ännu mera snö. Fy fan för all snö. Det var kallt. Jag hatar projektet internationella relationer.

Snart är skoldagen över vi har återsamling om ca 40 minuter, så då ska jag jobba på radion sen ska Crille komma och möta upp mig så ska vi äta sen kolla på film. Nångång där mellan varven kommer väl mamma ringa och fråga massa dumma idiotiska grejer.
Sa jag att det här är en Fu*king Day?

+ att erik sitter och trycker på nå jävla kanppar på datorn så det låter för jävligt och jag vill bara explodera i luften!!


Cya ♥

Kort dag

Känndes som att jag bara åkte til skolan och vände haha.
Är hemma nu iaf och ska snart åka ut till stallet. Skönt att vara där ute tidigt.

Någon som är intresserad att vara med i våran kommande kortfilm som kommer börja filmas om sisådär 3-4 veckor. Det är en dramafilm som är baserad på en verklig händelse och kommer alltså utspela sig i Västerås. Storyn handlar om en tjej som helt plötsligt går från älskad till hatad av en av sina bästa vänner. Våld kommer tas till och många tårar kommer att fällas.

Jag och de andra i "film teamet" skulle bli överglada om det finns några där ute som blir intresserade av att delta. Många roller finns, allt från huvudroller till statister.
Åldern på tjejerna i filmen är mellan 15 och 16 år men skådespelaren kan vara äldre om denne kan spela yngre.
Vi behöver också två par föräldrar, en rektor, en polis och en hel drös av pojkar och flickor som ska spela klasskamrater till huvudrollsinnehavarna.
Filmvana är inte ett krav, bara ni kan leva er in i rollerna och fälla en tår då och då

Hör av dit till MIG, SANDRA, JOHANNES eller TED 


Cya ♥

Snart lov :)

Ska snart göra mig iordning för att åka iväg till skolan. har projektarbete till 14.45. Sen imorrn har vi internationella Relationer, Efter det är det LOOOOOV och åhhh vad skönt det ska bli.

Veckan efter lovet så är det 100 dagar festen på torsdag och på fredag så ska jag åka till Solna på intagningsintervju till en itbildning. Om jag inte kommer in så ska jag söka till en annan utbildning som är ca 1 vecka beror på vart man går den, så att jag kan jobba under vintern och så.

Ska bli spännande, eftersom man kommer att få göra några praktiskatester så då kan man inte vara för dåplig eller bra.
Håller ni tummarna för mig den 6/3 14.00?

nu återstår bara problemet, vad ska jag ha för kläder. Jah kan aldrig välja kläder dagen innan , för jag vet inte om jag kommer vilja ha dem nästa dag. Svårt det där Dagens i.landsproblem? :P

Nej nu måste jag kila så att jag slipper stressa :P


Cya♥

Doften av grape

Har nyss tvättat håret med Herbal Essences Grape. Håret luktar underbart gott, helt juvligt, det ända problemet är att den här sorten passar inte mitt hår oavsett vilken doft det är, jag tror att dofterna har olika egenskaper, rätta mig om jag har fel. Men ialla fall så blir mitt hår inte alls så där mjukt och härligt när de är blött, fast när det har torkat så är det helt okej, och det luktar underbart :)

Nej nu ska jag kolla på Sex And The City.






 

(Det är inte den doften, som på bilden)

Cya ♥

Lill Lördag

Grannens hund ylar och skäller, antadligen för att hundens matte har gått iväg, stackarn.
Känner att jag har kommit in i en fas där jag tycker synd om alla djur :P
Har sovit hemma hos mina föräldrar några dagar nu, och i morse när jag vaknade och gick ner för att äta frukost, så satt råttorna och tiggde mat som vanligt. Jag gav min råtta junior ett salladsblad, då upptäkte jag att lillplutten börjar bli gammal, hans öga hade kladdat igen, så nu blir det till att använda ögonsalva till det är bättre. Samma problem hade popcorn som dog förra året :(
Jag har bestämt mig för att skaffa en tamråtta sen :P

Snart är det sportlov, ska bli riktigt skönt, är så jävkla trött. veckan efter sportlovet på fredagen ska jag på intagningsintervju, är lite nervös känner jag :P

Hihi såg nyss att de har gjort Ice Age 3, sååå kul, jag älskar Ice Age :P de är så söta. Och med tanke på animerade filmer så borde jag och Sandra verkligen ta tag i våran animerade musikvideo :P Blääää orkar verkligen inte.

Cya♥

Dans

Åhhhhh idag var det Dans igen, helt underbart, jag älskar att dansa. Vi gör ett steg i en utav danserna, och mitt vänstra ben ser ut att vara jätte lånt, MEEEE LOOOOOVE :D

Känns dock som att jag fått en nerv i kläm i vänster axeln, för den domnar ner till armbågen när jag lyfter upp armen och nu har jag fått ont i nacken :S Invalido för hela slaten!! :P

Ska ta och sova nu är jätte trött, det är ju faktiskt en dag imorgon också, konstigt nog. Då blir det stallet sen hem till Crille.



Svar till Becca: Det där problemet som hästen hade, skulle nog kunnat gått att undvika om, man bortsar och gör rent ordentligt. Jo tyvärr hadlar ju mycket om pengar, men om de la ner några minuter på varje häst så skulle ju problemen vara borta, och det betyder ju att de inte behöver betala några sjukdomskostnader :)


Cya♥

Mitt Zodiak År är

ORMEN

Varför ska jag vara ormen för? Jag hatar verkligen ormar, är verkligen skit rädd för dem och får alltid gåshud och rysningar när jag ser ormar eller maskar på marken :P


Ormar är romantiska och charmerande. De är djupsinniga och alltid lite mystiska. De är graciösa och talar lent. De älskar en bra bok och beundrar konst mycket. De har en förkärlek för allt det fina i livet. Ormar litar helt på sig själva och har sällan fel. Bakom denna sofistikerade front, är ormen ofta vidskeplig.

Ormar har god hand med pengar. När pengar behövs så finns de där på något sätt. Trots sin tur med pengar skall en orm aldrig spela. De kan lida stora förluster men som tur är lär de sig fort. När de väl har gjort ett misstag, upprepar de inte det igen. De förlåter inte heller dig om du bryter ett löfte. De är skeptiska till sitt sinne men behållet det för sig själva. De är privata och bryr sig inte om andras liv. Skvaller är inget för dem.

Ormar kan vara "ägande" i deras relation med andra. De är passionerade älskare men svartsjuka. det är svårt att veta hur långt en orm är villig att gå för att uppnå sina mål. Deras datoraktiga hjärna arbetar alltid på en komplott. När du har förargat dem hör du deras isande kyla istället för arga ord. De bidar sin tid för hämnd så se upp om du har förargat dem. Ormar klär sig elegant, är väluppfostrade och alltid diskreta. Även om de uppträder väldigt belevat är det svårt att se vad som händer ytan. De gömmer sina sanna känslor väl. Deras handling är väl planerat sedan lång tid. De håller sina positioner in i det sista. De kan lätt undfly dig. Just när du tror att du har dem kommer de med en undanmanöver.

Ormar blir bra politiker eller diplomater då de kan förhandla om precis allt! De har även en stor portion humor. Även i spända situationer kan de lätta upp atmosfären. De tappar aldrig gnistan, inte ens när de själva ligger risigt till. De behåller alltid sin skärpa i tanken, även under en kris eller i underläge.


Ormar har en underbar hy. De har en klassisk kyla och aura. De älskar dyra saker. En orm sparar hellre sina pengar för att köpa originalet än att köpa en kopia. Ormar beundrar makt och omger sig själv med framgångsrika människor. Deras många talanger och naturliga ledarstil gör dem eftersökta som just ledare. Människor beundrar och stödjer ormar, även om de inte förstår dem helt.

Oavsett vad som händer så märker man alltid en orm. De vet hur man skall använda människor och situationer som uppstår. De är ödesbestämda att få framgång och berömmelse.
 Källa: http://www.euroasiasoftware.com/chinazodiaksw.htm#snake


Cya ♥


Friluftdag

Då var friluftsdagen över.
 
Åkte till Rocklunda 08.50 och fick vänta en stund på att Sandra och alla andra skulle komma. 09.10 Så gick mitt lag upp i skogen för där var spindelnätet som vi skulle ta oss igenom.
Det var verkligen skit kul. Eddie i tvåan dyker genom ett hål, lyckas jätte bra tills de där fötterna skulle igenom :P Då brast hela nätet så Nicole och nya matteläraren stod dubbelvikta av skratt :P Till slut var alla igenom  två gånger så vi kunde gå vidare.

Jag, Sandra, Frida och Erik tog en tripp till Rocklundastallet där vi hälsade på massa hästar, jag var tvungen att gå in i hagen med privat hästar för att det var en häst som hade sitt utetäcke runt halsen *Farligt farligt* Efter en stund gick vi till ridskolehästarnas hage. Jag blev förälskad i en jätte fin mörkfux-färgad häst :) den var verkligen jätte fin. Sen kom det fram en vit häst som hade ett sår på nosryggen, så jag tyckte synd om den, Jag kan ju säga att jag tyckte ännu mer synd om den när den vända sig om och lyfte på svansen. HELA analhålet såg förjävligt ut, det liknade ungefär svamp fast jätte stora blåsor som såg ut att göra jätte ont, likadant var det på skapet såg jag sen Stackarn. Jag hoppas verkligen att den hästen fått behandling, men jag fattar inte varför den inte får stå i en lite mindre hage, så att den slipper alla hästar som är på och nosar och buffar, det måste verkligen göra skitont. Det finns verkligen ingen bra ridskola, vissa hästar ser verkligen ut att inte må bra. Om jag hade resurser så skulle jag starta en ridskola med bra ridlärare och se till att alla hästar mår bra.

Har ganska nyligen kommit hem från radion, har suttit och redigerat ett reportage som ska sändas på P4 vecka 9 på tisdag mellan 17-17.30

Ska snart ta och göra mig iordning för dansen, vet inte vad jag ska ta på mig, det kanske bli turkosfärgat idag med :P 


Cya♥ 

Äntligen

Seriöst vad Blogg.se är seg, det går ibland inte ens att logga in :S

Äntligen jag har försökt hur länge som helst nu.

Imorrn är det friluftsdag, jag ska vara på rocklunda och göra massa saker med en grupp, det kommer bli lite som en lärakänna dag typ :P

Mitt största problem är Vad Ska Jag Ha På Mig? :P
Vill ha något varmt men inte för klumpigt då man ska göra en övning som heter spindelnätet, Ja ni kan ju gissa vad det betyder :P
Det får nog bli ett par svarta mjukisar coh topp och min nya peak tröja.
Eller vem vet egtersom jag Heter Maddiz så kan jag ändra mig i sista sekund :P

God natt allihopa

Cya♥

Rolig dag?!

Fy säger jag bara :P

Hade stressit imorse som vanligt :P Springer ner tar på mig skorna och självklart då, så flyger mobilen ur fickan och går i tusen bitar :S Pussla ihop mobilen snabbt och sen ut. Ja ut var det men det var bara EN LITE hacke. Det gick inte att låsa upp dörren:S I min panik och stress så ringer jag pappa och frågar va fan jag ska göra. Så då kom han på att jag kan springa runt bakvägen, och runt hela huset för att komma till dörren på framsidan. Dam it att jag inte kom på det innan jag ringde :S När jag väl kom till bilen så hade låset fryst igen, så jag fick krypa igenom bilen för att kunna åka till skolan.

Väl i skolan 15 minuter sen, så trodde jag att det skulle bli bättre, men icke sa nicke :P hela dagen har verkligen varit åt skogen.

Nyligen har min lärare och dotter varit här och beställt extensions :)

Ska snart till stallet för att lämna lite hästfoder.

Cya♥

Bär du linser?

Om du gör det tycker jag att du absolut ska läsa vidare.

När många sätter i sina linser brukar de alltid skölja ur själva etuiet med vatten. Det ska man absolut inte göra för då bildas det amöbor en en stammig cell som lever oavsett om det är blött eller ej. När du sen på kvällen ska ta ur dina linser så fyller du etuiet med linsvätska och amöborna blir fler och fler. När du nästa dag ska sätta i linserna så sitter amöbor på linsen och du får då amöbor i ögat. I fall du har blivit drabbad så får du lätt ögoninflamation och tjejer kan uppfatta problemet som att sminket är dåligt eller liknande. Det du ska göra för att slippa det här problemet är att koka etuiet i vanligt vatten, och sen när du använder linserna Inte spola etuiet i vatten utan bara vända upp och ner på etuiet och låta det torka.

Är det något du undrar så är det bara att fråga :)

Jag blev ganska tagen och äklad när jag läste det här.

 Har nyss kollat klart på Beck: Gamen. Så nu blir det att göra sig iordning och sova


Cya♥

Alla Hjärtansdag

Jag tycker att alla Hjärtansdag är väldigt överskattat.

I fredags så kom Laila och Stefan hit, vi drack och kollade på tv och pratade. Mycket trevligt, slutade med att Stefan däckade i soffan och gick inte att väcka, efter lite om och men så vakna han och de gick hem.

Vaknade ganska sent på lördagen. Jag var tvungen att åka hem till familjen ett tag för vi skulle fixa massa saker nere på stan. Kom hem med ett par bättre sulor i pjäxorna, En ljusblå Peakhood och en flecétröja från adidas.
Jag och min syrra sprang runt och letade på vart man fick ballonger som var sosm hjärtan, när vi väl fick reda på vart de var, så var ballongerna slut :S
Sen bar det av till stallet och Durbin var galen som vanligt :P

Efter stallet bar det av till Crille igen och vi gjorde iordning mat tillsammans och hade det jätte mysigt och trevligt :)

Idag är det en riktigt slappar dag, Crille åkte iväg med Stefan och jag sitter här hemma och kollar på Galna Professorn i brist på annat :P

Ska ta och sappa runt lite och se om det finns något bättre

Cya♥

Let´s Dance

Sitter och kolar på det nu, eller just nu är det reklam:P
har lagat en jätte god Tacosgratäng :)

Ni kan få receot senare :)

Fick reda på nu att Draupnir fick åka akut till strömshol igår kväll pågrund av kolik. Det är 4 hästar som har dött sen förra helgen i kolik, så det var ju tur att de åkte!!


Nej nu ska jag fortsätta kolla på Let´s Dance

Cya ♥

Dammsugaren?

Jag och Crille bor i en två:a Och det är ju lagomt stort.
Så idag när jag är ledig tänkte jag städa och göra fint. Så när jag diskat och varit ner med tvätten så tänkte jag att jag ska dammsuga. Då kom jag på vart står dammsugaren? kollar i städskåpet i köket, inte där, i garderoben i hallen, inte där, så jag sprang runt som en tok och leta efter den där rakarns dammsugaren, tillslut hittade jag den i sovrummet i ett skåp hahaha. Inte lätt :P

Det ända som är kvar nu av städningen är at hämta tvätten och bädda sängen, sen ska jag bara duscha så är allt klart, hoppas att jag hinner innan Crille kommer hem

Cya♥

Fredag den 13:de

Idag är det fredag den 13:de och alla brukar ha det som otursdag.....Jag vet inte vad jag ska tycka om det, förra gången det var fredag den 13:de så skulle jag ta ut en form ur ugnen och ränner magen på den :S Den va ca 225 grader varm.
Men jag tänker såhär att det hade säkert hänt ifall det inte var fredag den 13:de eftersom jag antadligen hade bakat i alla fall.

Vad tycker ni om fredag den 13:de?

I onsdags va jag jätte trött och somnade på soffan och missade top Model och alla bra program så jag vill se :P
Igår var jag också jätte trött. Gårdagen var även helt Crap :P Började 8.30 för jag skulle kolla på en film på engelskan, så när den var klar var jag tvungen att kuta ner till radiostudion för jag och sandra skulle spela in SuperFredag, vi blev sena och jag var stressad som tusen, eftersom vi hade P4 reportaget att göra och vi skulle iväg till MDH på en minimässa och jag skulle vara tillbaka 15.00 för att prata om filmen med läraren.
Jag han med allt förutom att redigera P4 grejen eftersom jag var tvungen att jobba och så...åkte ialla fall hem från skolan ca 16.45 sen direkt ut till stallet. När jag nästan var klar för att åka hem igen ville monica att jag skulle kolla på Draupnir bara för att hon misstänkte att han hade kolik, förra helgen dog det 3 isläningar samma helg av kolik, Islandshästar är väldigt "hårda" de visar inte teckan på att de har ont förren de är försent Tyvärr. medans andra hästar visar att de har ont för minsta lilla :P

Har snart tvätt tid, väldigt skönt att det är lätt att få tvätt tider här :)

Egentligen vill jag åka ner på stan för att rIx Fm är där men jag hinner inte ner på stan och hem innan min tvätt tid.

Nej nu ska jag ta och göra ett ryk i lägenheten, diska och damsuga

Cya♥

Bläääää

Ska snart åka iväg till Barnmorskan, finns det något värre än att åka dit?
Förhoppningsvis kommer jag ganska lindrigt undan med bara att ta blodtryck och få ett nytt recept, men med min tur så vet man ju aldrig hur det går.

har egentligen inte så mycket att säga, det är inte så mycket som har hänt sen senaste jag slängdde upp ett inlägg

Skriver senare hur det gick hos Barnmorskan


Cya ♥

Intervju

Den 6 Mars ska jag på Intervju till en utbildning :P SKa bli kul och se om man kommer in :)

Den 5 Mars så är det 100 dagar kvar till studenten :P Sjukt läskigt Jag ska snart ta studenten, jag känner verkligen inte som att det är min tur utan att ta studenten, när andra i klassen pratar om studenten så känns det som att det inte berör mig, utan alla andra och att jag minst har ett år kvar i skolan. Det är en sjuk känsla jag har, men fan snart får jag stå där i studentmössa som alla kollar upp på :)

Fick nyss reda på att jag fick MVG på mitt morgonprogram som vi gjorde innan jul eller nått, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det :P

Några ettor och tvåor sitter och drar alla barnen skämt :P Hur tråkigt kan ha?
Det värsta av allt är att jag sitter och småflinar åt skämten jag hör att de drar :P Hur tråkigt kan jag ha?

Jag har väldigt tråkig. Ska snart ha Bg-handledning med Mattias 13.15 kan inte tiden bara gå lite fort?
Egentligen borde jag vara glad att jag nyss på Mvg på radioprogrammet och att jag har fått en tid till intagning, men jag känner mig inte alls glad, bara död och en bitter min :P
Kanske är för att jag är så sjukt uttråkad och har träningsvärk överallt så att jag knappt kan gå. Det blir så när man har idrott i skolan och sen dans, där jag verkligen pressar allt jag har.

Jag längtar till dansen nästa vecka, ska bli kul :) Jag blev ganska nöjd med min Outfit jag hade igår på dansen.
Jag och Sandra ska även kolla nästa tisdag om vi kan få sätta upp en affisch för vårat Uf-företag där. De har rätt målgrupp så det skulle vara jätte bra.


Tänkte passa på att söka lite folk till våran kommande kortfilm som kommer börja filmas om sisådär 5 veckor. Det är en dramafilm som är baserad på en verklig händelse och kommer alltså utspela sig i Västerås. Storyn handlar om en tjej som helt plötsligt går från älskad till hatad av en av sina bästa vänner. Våld kommer tas till och många tårar kommer att fällas.

Jag och de andra i "film teamet" skulle bli överglada om det finns några där ute som blir intresserade av att delta. Många roller finns, allt från huvudroller till statister.
Åldern på tjejerna i filmen är mellan 15 och 16 år men skådespelaren kan vara äldre om denne kan spela yngre.
Vi behöver också två par föräldrar, en rektor, en polis och en hel drös av pojkar och flickor som ska spela klasskamrater till huvudrollsinnehavarna.
Filmvana är inte ett krav, bara ni kan leva er in i rollerna och fälla en tår då och då.

Hör av dig om du är intresserad :)

Bara att kommentera så hör jag av mig.

Cya ♥

Morgon?

Usch igår när jag skulle sova, så kom jag på att jag glömt mobilen som ligger nere i jackfickan(måste ha den föra att ha den som väckarklocka), och jag kände att jag verkligen inte orkar gå ner och hämta den. Jag somnade och vakande itt som tätt för att jag var rädd att jag hade försovit mig. Jag gick i alla fall upp strax efter nio, så då blev det att skynda iväg in i duschen och hitta något att ta på sig och göra sig iordning och springa iväg till skolan. Åkte hem ifrån kvart i tio, men yckades ändå komma tio minuter försent till lektionen :S

Har internationella relationer nu och snart är det lunch.
Har fått reda på lite betyg i Svenska B nu :P Haha jag fick Vg på min muntliga nationella presentation :P

Fy vad trött jag är och snöar gr det också.
Ska till stallet efter skolan hur ska jag orka?

Nej nu ska jag leta reda på Sandra

Cya ♥

Dans

Hahaha vilken tur jag har ibland, det inlägget innan det här, när jag skrev det så kom det upp en såndär härlig älskad dialogruta om att internet måste avslutas och om man vill kan man sicka en fel rapport. Så när jag stängt ner den och svurit alla mina fulaste ord så sket jag i blogg.se och åkte iväg till dansen. Men nu när jag har komit hem igen och ska försöka skriva samma inlägg igen så finns mitt inlägg sparat :D Det måste ha varåt nån snäll med mig då iaf :) Tack!
Jag frågade Sandra när jag kom til dansen Vad det är med mig och sånna där underbara dialogrutor? :P
Vet inte hur många gånger jag har fått upp sånna när man gjort något skolarbete eller liknande. Ta bara har nu i höstas så satt jag och skrev mitt PM, då när jag nästan var klar så kom det upp att windows måste avslutas, man har då liksom inget val :S när jag väl stängt ner och ska försöka återupp ta förlorad data så hänger sig datorn. Men vet ni vad jag klarade att lämna in mitt Pm i tid iaf bara för att jag är så bra :)

Nej slutskrytet :P

Här kommer min Outfit för dansen




Nu blir det duschen för mig sen sova

God Natt alla ihopa

090210

Igår då hade jag sån där härlig känsla av att degen skulle bli jätte bra. idag när jag gick till skolan hade jag inte alls samma känsla. Det va grått ute, de hade inte plogat än på vissa ställen och droppen till det var väl att jag försovit mig och fick stressa för att hinna till skolan.

Vet ni föresten att folk är väldigt skygga i Västerås :P Är det så i andra städer också?
Va ner på stan för att göra ett reportage till Sveriges Radio p4 så då går jag fram med min Mp3 och frågar om de kan svara på några frågor, när man sedan säger att jag ska spela in så verkligen HOPPAR de bakåt MINST 1 Meter. Och när man kommer fram med en stor jäkla videokamera då verkligen springer de ifrån än.Självklart förstår jag att folk inte vill vara med i media, men de behöver inte hoppa eller springa ifrån än bara för det eller?

Sitter och målar naglarna nu så att de passar med mina kläder jag ska ha till dansen :)
Och har jag glömt och sagt det att jag älskar att dansa? Finns det något roligare? tror inte det. Jag har till och med drömt om den dansen vi dansar nu på Dans Verkstán. Hade idrott idag och då var jag verkligen på topp :) sprang runt och hoppa och skutta haha. Ska faktiskt iväg om en liten stund och dansa, men först ska mina naglar bli turkosa :)
Jag har inte något bra turkostnagellack så jag måste lägga två olika färger så att det blir den nyansen som jag har på mina leggins och som detaljerna är på min tröja jag ska ha, kanske slänger upp en Dagens DanceOutfit haha

Cya♥


Mässa

Har internationella Relationer nu. Sitter och letar lite mer fakta och så.

Ska snart iväg på Mässan, ska bli intressant och se om man får någon inspiration.

Ska bli väldigt kul att inreda montern till UF-mässan som är i Mars. Mitt företag har gjort en liten prototyp på hur vi vill att det ska se ut :) Så idag måste jag iväg till Ikea och köpa lite grejer så att våran monter kan bli jätte fin.

Jag gjorde ett väldigt bra val att äta ute idag. Det var pasta och pasta sås eller någon slämig kyckling i skolan, så jag känner att den där grekiska salladen inte var helt fel. Dessutom har jag väldigt mycket energi, Maten på skolan har en tendes till att vara helt energilös :P Om ni förstår vad jag menar.

Måste verkligen hitta ett par galadiatorskor. eller egentligen är det inte ssån brådska med tanke på att det är ca 15 cm snö ute, men jag ska i alla fall ha ett par till våren.

Jag är nästan i extas :P Det är den här veckan kvar i skolan med studiedag på fredag sen är det en vecka till sen är det en HEL vecka sportlov eller som det såt i tidsplaneringen till projektet 

V.9  Snöbollskrig 

Haha av någon anledning får jag känslan av att det är Mattias som har skrivit det, det är bara han som skulle komma på nått sånt att skriva. Om man frågar han vad man ska göra nu säger han alltid att vi ska leka Spökboll :P
Kopparlundenslärare är helt klart flummiga :P

Nej nu ska jag kila tillmäsan, kanske slänger upp några bilder här sen


Cya♥

090209

Idag när jag gick till skolan fick jag känslan av att det här kommer bli en bra dag. De hade tagit bort alla snö från gångbanorna och sandat. Jag valde för första gången på några veckor rätt skor att gå i :P

När jag kommit halvvägs till skolan så slutade min tur :S De hade inte hunnit tagit bort snön och det var drivor överallt och jätte halt.

Sen när jag kommer till skolan så är det skit kallt, det är det fortfarande.
Hade föreläsning på engelska mellan 08.30 och 09.30. Får reda på att jag ska på Inspirationmässa.
EFter rasten så sätter jag mig vid en dator för att leta reda på lite fakta om Barnarbete. På ca 2 sekunder dör datorn OCH MOBILEN SAMTIDIGT :S Fick igång mobilen efter att ha startat om den och daton likaså. Min mobil börjar få lite cp-spel, måste nog lämna in den, så att den inte går sönder mer så att jag måste köpa en ny. Eller är det såhär bara för att det är måndag alla är trötta och man bara vill sova?

Har lunch nu så jag vetar på att Crille ska komma så att vi kan äta lunch. Blir en härlig Grekisk Sallad och vatten :)
12.30 ska jag iväg på mässa och efter det iväg och jobba sen, hem en vända till familjen och hämta lite saker och sen till Crille.

Cya ♥

Top Model

Idag har jag kollat på Top Model Canada och nu Usa. Det är repirs från i veckan.
Så kul och se när de fotas och så.

Måste ta mig till affären imorrn eller nått för nu börjar min utväxt bli allt för gräslig, va typ två månader sen jag färgade.

Nej nu ska jag kila ner med tvätten. Bäst att ta med mobilen så att jag kan ringa Crille om jag inte fattar hur tvättmskinen fungerar :P

Cya♥

090208

Sådär nu har jag bokat tvätt tid ikväll klockan 19.00.

Igår va Stefan och Laila här vi kollade på Rosa Pantern och Stefan somna i soffan :P
När de hade gått så tänkte jag att jag skulle lägga  mig men, jag blev kvar uppe med Älsk, det var nån film som vi satt och glodde på fram till 2 ca sen blev det sängen.

Idag när jag vaknade kollade jag ut genom vardagsrumsfönstret och till min fasa är det jätte mycket snö :S jag vet inte hur mycket det är men nån dm iaf :S Får gå ut och mäta senare kanske.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till våren. Våren och alla härliga färger. Det är så otroligt härligt att gå ut när man kan ha pumps elle ballerina skor och till det en härlig lätt outfit.
Har hittat några väldigt härliga saker som jag vill ha i vår.



Om det är någon som har missat att Gladiatorskorna kommer vara helt rätt i vår, så blir jag imponerad.
Jag ska helt klart ha mig ett par gladiator skor till våren. De skulle passa ûber bra till min leopardklänning :)


Har även köpt mönster till min studentklänning eller har jag redan sagt det? hmm kommer ej ihåg. Men i alla fall så har jag nu mönster, jag och Sandra ska ner en sväng på stan när vi får tid och köpa tyg så att jag kan börja sy.

Jag kommer lägga upp bilder här, så får ni se hur det blir :D

Nej nu duschen, sen laga mat sen tävtta sen ta det lungt och kolla film.


Cya♥ 

090207

Sitter i lägenheten och spelar Guitar Hero med Crille, Stefan & Laila. 
Jag kom på en sak när jag duschade idag :P Jag har läst ganska många bloggar och flera stycken har skrivit att de komer på jätte bra saker när de badar eller duschar och sen när de ska blogga om det så kommer de aldrig ihåg vad de kommit på :P Jag är precis likadan :P Jag kom på en jätte bra sak men nu har jag glömt bort det.

21.30 blir det Rosa Panterna för hela slanten. 

En sida som ni verkligen måste titta in på är  http://www.coolstuff.se/ finns hur mycket coola saker som helst :)

Cya ♥

090207

Usch idag var jag uppe med tuppen.

Har ganska nyligen kommit hem från stallet, det är så otroligt mysigt att vara där ute på morgonen. Fast det är inte lika mysikgt att gå upp så satans tidigt bara :P

Igår fick jag ta ut mina frisör talanger :P Min kära pojkvän tyckte att han var lite väl långhårig, så det var bara fram med saxen helt enkelt. Har inga före och efterbilder tyvärr.

i torsdags ringde även en tjej från en utbildning jag har sökt till. Ska dit om några veckor på intagningsintervju (heter det så?) Egentligen känner jag verkligen inte för att börja plugga nu till hösten, men å andra sidan så vill jag inte vara arbetslös heller. Det finns ju inga jobb nu när det är finanskrisen. Och om man får ett jobb så får man räkna med att bli sparkad om någon månad eller så, beror ju helt på vad det är för jobb.

Ska ta och byta om till vanliga kläder och sedan bege mig till Crille.


Cya ♥

090204

För sov mig lite idag igen :P

Haha hade mobilen som väckarklocka och när man trycker av den som ringer det igen 9 minuter senare. Sådär höll jag på från 07.00-09.00 :P Bra jobbat Maddiz, Hon som börjar 10.00 och sja duscha och göra sig iordning innan skolan :P
 
Känner mig allmänt seg idag, har dessutom träningsvärk. Heja.

Ska åka till stallet efter skolan. Har Kyndill idag, ska bli jätte kul, ska hämta upp min syrra när jag är på väg till stalllet för hon ska få rida Durbin idag. Ska inte glömma att ta med mitt nya träns också :P Tar hem det när jag inte är i stallet för jag vill itne att någon annan ska använda det så att det går sönder.

Ska bli kul iaf, bara man kommer ifrån den här tortyren.
Jag satt och funderade lite imorse när vi hade upprop att Jösses vad löjligt det känns med att ha upprop, självklart har man ju det för att få närvaro så att man kan få studiebidraget varje månad. Men just det där att läraren står och ropar upp namnen och sätter kryss i listen känns så löjligt.
Läste dessutom i Vlt igår att, om man är sjuk så måste man ha läkarintyg redan tredje dagen man är hemma, bara för att det är så dålig närvaro på gymnasiet. KUL liksom. Jag brukar bli förkyld ha feber och tappa rösten och behöver vara hemma ca 3-4 dagar beroende på hur fort jag blir frisk, då menar folk att jag ska behöva ha ett läkarintyg på att jag är förkyld har feber och tappat rösten? Låter helt sjukt. Vart är samhället påväg?
Måste folk utnyttja systemet till max och vara hemma så mycket, så att folk som nästan aldrig blir sjuka blir drabbade bara för en liten förkylning?

Cya ♥


090203

MIna dagar är väldigt långa, men de går ganska fort.

Sitter och kollar på Hide & Seek, har sätt den förut.

Idag på idrotten så hade jag och Sandra vårat Gympapass, gick väldigt bra, men vi  missade en sak bara.

Sen efter att vi slutat skolan drog vi ner på stan och kollade runt lite, måste ner på stan igen för att köpa tyg och mönster till våra studentklänningar för imorrn får jag hem symaskinen. Ska bli riktigt kul att sy :) Tur att man har MVG i syslöjd :)
 Sen när jag kom hem åkte jag iväg till Crille, haha sömnade på soffan :P Så Crille puttade lite på mig och sa att klockan är 19.50 Jag börjar dansa 20.00. Men jag kom på ganska snabbt att om klockan hade varit så mycket så skulle Crille vara påväg till jobbet eftersom han börjar 20.00 de fyra dagar han jobbar natt.

Imorrn ska jag till stallet, sen hem duscha och efter det ska jag leka med Sandra och Johannes, ska bli väldigt kul :)

Någon som vill Joijna så är det bara att säga till.


Ska ta coh läsa häst magazinet nu sen sova

Cya ♥

090202

Idag har jag varit i skolan och sen jobbat.

Idag började projektet Internationella relationer, det inledes med att se filmen Babel. Jag har sett den filmen förut, och jag tycker att den är ganska bra, jag brukar inte gilla den sortens film.


Sen när jag slutade vid 14.00 drog jag till jobbet, där jag konverterade massa program som ska läggas ut på hemsidan.

Har fastnat för akons låt right now



Imorgon så hoppas jag att Jag och Sandra får köra vårat Gympapass. Skulle vara helt underbart att ha det ur världen.

Cya ♥

Hundens Ordbok

Slänger upp ett till roligt inlägg

Hundens ordbok

KOPPEL: Ett rep som sitter fast i ditt halsband och som gör det möjligt att leda din person dit du vill att han/hon ska gå.

HUNDSÄNG: Vilken mjuk, ren yta som helst, som till exempel det vita överkastet i gästrummet eller den nyomklädda soffan i vardagsrummet.

DREGGEL: Detta är vad du gör när dina personer har mat och inte du. För att göra detta korrekt så måste du sitta så nära du kan och se ledsen ut, sedan låter du dregglet falla till golvet, eller ännu bättre, i deras knä.

NOSNING: En social sed att använda när du hälsar på andra hundar. Placera din nos så nära baken du kan på den andra hunden och andas in djupt. Upprepa ett flertal gånger, eller till din person ser till att du slutar.

SOPTUNNA: En behållare som dina grannar ställer ut en gång i veckan för att testa din uppfinningsrikedom. Du måste stå på dina bakben och försöka putta av locket med din nos. Om du gör det rätt så blir du belönad med margarinpapper som du kan riva sönder och köttben och mögliga brödkanter att äta.

CYKLAR: En konditionsmaskin på två hjul, uppfunnen för hundar för att kunna kontrollera midjemåttet. För att få maximalt träning så måste du gömma dig bakom en buske och sedan hoppa ut och skälla högljutt och springa vid sidan av cykeln i några meter. Personen kommer sedan att tappa kontrollen över cykeln och falla in i buskarna och du kan gå lycklig därifrån.

DÖVHET: Detta är en åkomma som påverkar hundar när deras person vill att de ska komma in och de vill stanna ute. Symptomen inkluderar att stirra tomt på personen och sedan springa i motsatt riktning eller lägga sig ned på marken.

ÅSKA: Detta är en signal att världen kommer att gå under. Människor är dock förvånansvärt lugna under åskväder, så det är nödvändigt att varna dem för faran genom att darra okontrollerat, flämta, rulla runt med ögonen och följa dem hack i häl.

PAPPERSKORG: Detta är en hundleksak fylld med papper, kuvert och gamla godispapper. När du blir uttråkad, vält papperskorgen och strö runt papperen i hela huset tills din person kommer hem.

SOFFOR: Dessa är för hundar som servetter är för människor. Efter att man har ätit så är det artigt att springa upp och ned i soffan och torka av sina morrhår.

BAD: Detta är ett sätt som människor använder för att blöta ned golvet, väggarna och sig själva. Du kan hjälpa till genom att skaka pälsen våldsamt och mycket.

BUFF: Det bästa sättet att få en människas uppmärksamhet när de dricker en kopp rykande hett te eller kaffe.


Hunden & Kattens dagbok

Hundens & Kattens Dagbok


HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...



Enjoy


Helgen går för fort

Usch vad den här helgen har gått fort :S

Har egentligen inte gjort så mycket. I går åkte jsg iväg till Hallsta och gick på Åsby, köpte lite blommor till rummet bara eftersom mina ena blomma har frusit ihjäl :S Sen efter det hämtade jag och mamma upp pappa som var hos hans bror.

På hemvägen stannade vi på Hööks, fick med mig ett bettlöstträns hem och ett par jätte fina tyglar.

Väl hemma så väntade Sandra, Linda och Sanna på mig, eftersom jag skulle göra en hårförlägningar på Sanna.
Hon blev supernöjd :)

Efter det bar det av ut till stallet, där jag provade tränset, Durbin var jätte duktigt, så de där tränset kommer användas flitigt framöver.

idag har jag farit runt och köpt lite saker. Bla. Kameraväska så att alla mina objektiv får plats och en sodastrem :D

Måste faktiskt ta och tips om en väldigt god efterrätt. Jag kallar den efterrätt ala Maddiz

Du behöver:

frysta jordgubbar
vit blockchoklad

sätt ugnen på 175 grader.
lägg de frysta jordgubbarna i en form. Hacka chokladen i lagom stora bitar. Strö chokladen över jordgubbarna och sätt in i ugnen ca 15 min, kolla lite då och då. Det är klart när chokladen har smält.

Hinner jag duscha på 15 min?
Om jag går nu så hinner jag. Vill kolla på ett program 21.00
Nej nu springer jag så kanske jag hinner


Cya ♥

Helg med stort H och studenten.

Äntligen är det helg!!!

Igår sände jag 2 radioprogram. Först ut var Äntligen Super Fredag, gick riktigt bra. Sen vid 20.00 var det dags för Bandet Total att komma fram i rampljuset, programmet handlade om Total. Jag fick reda på att ett amrikanskt bolag vill ha med Totals låt November på en samlingsplatta som ska släppas i hela världen :) Lite coolt att man har gjort en musikvideo till dem när de har fått den här chansen.

Dagens färger blir idag svart, turkosblått, brunt. I kombination med spets.

Igår var jag ner på furulunds och kollade på mönster till studentklänningarna. Sandra och jag hittade jätte fina kläningar, så vi ska ner på stan när vi får tid och köpa mönster och tyg :)

Jag kommer ha 2 kläningar till studenten en som jag ska ha när vi springer ut från skolan och den andra ska jag ha senare på kvällen.
På min student ska jag ha rosa-guld tema. Efterosm min favoritfärg är rosa och media har guld som sin färg på mössan så då får det bli rosa-guld i dukningen och inbjudningskort :)

Ska bli riktigt kul :D Vi har faktiskt bara 2 perioder kvar i skolan som är på 5 veckor så sammanlagt blir det 10 veckor hårt plugg. De sista 5 veckorna är bara uppsamlingstid och fester för oss i trean :)


Nej nu ska jag göra mig iordning för att åka til Hallsta

Cya ♥