Helg

Äntligen är det fredag igen :d så jäkla skönt. Imorrn lördag så ska ja o Camilla till Stockholm för att titta på Stockholm international horse show. Har även beställt lite saker därifrån bland annat en rosa hood tröja med loggan på och sen ett ridtäcke + ett par benlindor till Olle med loggan på :)

Är jätte trött ska ta o kolla klart på idol om ca 40 min sen ska jag SOVA. För imorrn så ska ja upp o köpa foder till Olle :)


Helgen som gått

Denna helg har jag tillbringat i stallet <3 i lördags så åkte jag iväg med Olle på träning och han va super duktig :) sen på kvällen skulle jag egentligen ha åkt iväg till Lisa på inflyttningsfest, men ja kände mig inte alls bra va hängig trött o lite små febrig så jag stannade hemma, jag hoppas att de hade riktigt trevligt.

nu idag söndag så åkte jag ut till stallet och skrittade Olle så att han inte skulle få sån träningsverk, sen blev ja hembjuden till sandra för lite lunch sen åkte vi tillbaka till stallet och fixade klart de sista och sen tog vi in hästarna. Jag verkligen älskar att vara ute i stallet på helgerna de är så jäkla mysigt.

Imorrn så är det jobb som gäller men jag måste ringa till läkaren för jag har gjort illa armen. Förra helgen så blev jag trampad på armen av en häst som satt fast i transporten :S Men det är sånt man får ta helt enkelt.

Och nu sitter min råtta och säger att jag ska öppna buren så att hon kan hoppa upp o göra mig sällis vid datorn :P
Imorse innan ja åkte till stallet så låg ja i sängen så fick hon hoppa upp, hon sprang runt lite i sängen och kollade läget sen hoppade hon upp på mitt huvud och sen låg hon där och halv sov :D mysråtta.

Nej nu ska jag göra mig iordnign o gå o lägga mig, igår gick ja o la mig strax efter elva men en timme senare hade ja fortfarande inte somnat så då öppna ja datorn o spelade harpan tills ja blev trött sisådär 1 timme senare :P




Gör som jag



Gör som Jag och bli medlem gratis på GratisSms http://www.gratissms.se/9hnmx24pi0 Jätte smidigt om man sitter vid datorn och kan snabbt skicka ibäg ett sms när man inte ahr mobilen i närheten. Man vet ju aldrig det kan ju hända att man tappar bort mobilen och då kan man ju inte skicka sms från mobilen, så att smsa på datorn är jätte bra!


Sitter på jobbet och har gjort klart partymusiklistan som ska gå imorrnkväll på radion. Man hittar så många bra låtar som man inte hade nån störra aning om innan.

Väntar på att Sandra ska komma tillbaka från sin sjukgymnast så att vi kan äta lite lunch sen slutar jag o då ska jag ut till stallet.
Jag hoppas verkligen at Olle mår bra för tydligen så har det varit massa bråk i hagen idag med den hya ponnyn, så Sandras alla 3 hästar är halta :S Så jag hoppas att Olle mår bra så att vi kan åka iväg och träna på lördag.

 

Inte lika glamoröst längre

I torsdags så klickade jag hem lite smått och gott från Nelly Hittade även lite julklappar och så. När man skickat iväg sin beställning som väntar man intensivt till de där lilla avit från posten ska komma. När amn väl hämtar ut sina saker så ligger det i en stor påse med Nelly loggan på, och det känns så otroligt bra, MEN när man sen kommer hem öppnar den där stora påsen så ligger kläderna ihop tryckta i ännu en påse, då känns det inte lika glamorsöt längre som det gö när kläderna ligger fint vikta i en "vanlig" påse när man shoppar IRL.


Sjuk

Jag har varit lite hostig och haft ont i halsen nu ca 2 veckor. Igår så var jag o dansa så nu imorse när jag vaknade så kommer jag knappt ur sängen, ännu mer ont i halsen och lite feber. Väl på jobbet så skulle jag sända mitt radioprogram och Min chef Tommy frågade flera gånger om jag verkligen ska sända, jag fick göra det om jag lovade att gå hem och vila sen och inte komma ikväll o jobba på öppet hus på kopparlundsgymnasiet.

Efter radioprogrammet så gick jag ner på stan och köpte ett par skor på Bianco som jag lagt undan, sen köpte jag en tubsjal och ett par stay ups på Gina.

Så nu sitter jag invirad i min tubsjal och mitt duntäcke och tittar på Efterlyst, funderar på att gå o göra te i pausen.


Hoppas att ni läsare är friska o krya.



You´re my inspiration

You know our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I want you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul
baby

CHORUS:
You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

And i know, yes I know that it's plain to see
We're so in love when we're together
now i know that I need you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart in my soul

CHORUS

Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration

When you love somebody
When you love somebody
When you love somebody




Jösses vilken dag

Måste berätta om min går dag, jag skulle iväg och lämna bilen på verkstan för de skulle fixa värmen i den, så jag skulle träffa pappa där halv 8 så skulle jag ta en annan bil till jobbet. Så jag gick upp strax efter 6 och gör mig iordning och värmer på risgrynsgröt, jag brukar alltid äta det med kanel och lite socker. Jag tar fram kanelen och börjar hälla det på gröten, sen ser jag att hmm va ljus kanelen är :S sen känner jag lukten och tittar på burken, då har jag precis stått och hällt på CURRY på min gröt :S Och det värsta jag vet är en stor mängd currykrydda :S
Så det va bara att ta en sked och skrapa av all krydda gör om gör rätt ungefär.
Sen väl på jobbet så har de polerat golvet så där kommer jag med mina hala skor och står nästan på näsan 2 gånger på mindre än 5 minuter.
Sen vid lunchen så gör jag samma sak igen och halkar och den här gången så är det inför alla elever på Kopparlundsgymnasiet som sitter och äter lunch, och inte nog med det så fastnade jag i dörröppningen med mitt paraply innan jag halkade inför alla elever :P



Mitt i veckan

Slutar om ca 15 min, så då har jag bara torsdag och fredag kvar att jobba. Har jobbat heltid den här veckan så det har varit fullt upp hela tiden.

Den här veckan så har alla i åk 2 på kopparlundsgymnasiet sänt radio så jag har sprungit mellan kontoret och studion varje dag. Jag tycker attt de har varit jätte duktigt eftersom de aldrig har sänt radio live förut.

Sitter och lyssna nu på Västerås Bokcafé som sänder, så jag sitter utanför studion ifall något skulle hända så kan jag springa in och hjälpa dom.

Just nu pratar de politik och om en film som heter Bananas.

Ska bli riktigt skönt att komma hem snart, ska åka och lämna min bil hemma hos mina föräldrar eftersom den ska till doktorn imorrn för det kommer ingen varmluft fast man har på fullstyrka, kan ju vara lite skönt att ha värme i bilen då det börjar bli kallt, det har ju tilloch med snöat här i Västerås idag. ¨

Nej ska börja plocka ihop här nu.


Helgen

Jag har verkligen inte haft tid att blogg veckan som har varit eller nu i helgen, har varit en hel del på jobbet som ska förberedas och göras klart inför denna vecka.
Och ni i helgen så har jag blivit sjuk också så jag har jätte ont i halsen och känner mig allmänt risig, skulle helst av allt bara vilja dra på mig mjukisar och en stor bylisg tröja.

Slutar jobba om ca 2 timmar, den här veckan så håller åk 2 på och sänder sina program som hör till deras radioprojekt, så det är fullt upp några dagar framåt.

Ska åka ut till stalelt efter jobbet, så får vi se vad jag och Olle hittar på.

Ni kan läsa mer om mig och Olle på http://maddizohastarna.blogg.se

nej nu ska jag fortsätta jobba