Söndag 31 Augusti

Ska snart iväg till Viksäng för att möta upp Lisa och hämta ut mitt hår...sen tror jag att jag ska till lisa för att sätta i lite hår på henne :) Sen ska jag hem och börja sätta i hår på mig själv också beror på hur mycket klockan blir annars så sätter jag i mitt hår på måndag eller nått...ska bli skönt att få lite längd på det :)

Om ni vill ha hjälp me datt sätta i hår så kan ni skriva till min mail alltså INTE kommentera här Jag använder mig av metoden waving alltså att man flätar in håret.
 Min mail är: maddehoglund@live.se


Tjaaarååå

Söndag 31 Augusti

Då var alla sommarmånader över och det känns verkligen att det blivit mycket kallare ute tyvärr:S

Igår va jag med Sandra....vi drog ner på marknaden och hittade en ascool grej som vi köpte åt våra pojkvänner :) ska bli kul och se vad Crille tycker :) Pratar med han nu på msn <3
När vi hade tröttnat på marknaden så drog vi hem till mig där vi kollade på filmen Säag att du älskar mig och sedan åt vi. När vi hade ätit så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi tog en tur på cykeln: Framnäs-Centrum-Rocklunda-Skallberget-Tunbytorp-Finnslätten-Bjurhovda-Framnäs.

Tog oss lite mer än en timme. Mycket duktigt av oss tycker jag :)

Idag har jag hjälpt mamma att städa eftersom det kommer hem massa folk hit från min syrras klass för att det varit massa bråk och slagsmål.

Ciao

Fredag 29 Augusti

Hahahaha. i morse så satt jag och bloggade, och när jag bloggar så känns det som att jag pratar. Sen när jag bloggat klart så gjorde jag mig iordning och satte på musik och då kom en asbra låt som jag ville sjunga med i då efter ca 2 timmar märkte jag att jag tappat rösten hahahaha.

Sitter iallafall här nu med en bort tappad röst, kanske lägga ut en sökesannons hahaha nerrå skämtosido. Det är iallafall asdrygt :S När jag kom till skolan så träffade jag Sandra, johannes och Patric och de bara garva åt mig. sen kommer Jimmy och då säger Patric att jag vill säga nått till Jimmy så då var jag ju tvungen att kvida ur mig ett nej att jag inte vill nått och Jimmy bara garva åt min röst. Sen Pilen som imiterar min röst så fort jag pratar hahaha. Och Mathias har ett väldigt djupt samtal med mig om att jag inte ska dricka Whisky på vardagarna hahahaha Kopparlunden har så otroligt härliga lärare förutom rötägget daniel som jag skarpt skulle kunna tro är Pedofil :S aja kul har jag haft idag iallafall :D

Undra vart min Älskling är nu....tror att han fortfarande är i marocko....han sa igår att han skulle komma in på msn idag lite jobbigt att sitta och passa för att se om han loggar in :S men jag gör nästan vad som helst för att få prata lite med han :)

Har nyss ätit kräftor och fan vad ont i fingrarna man får :S kanske var därför någon kom på bestick :P

C'ya

Fredag 29 Augusti

Wiiie idag är det redag och första veckan i skolan är avklarad :D:D

Efter jag hade bloggat igår så loggade älsklingne in på msn<3 han var i Saudiarabien, och nu på morgonen skulle han åka tillbaka till Marocko. Egentligen får inte svenska vara i Saudiarabien om de inte är muslimer, så alla på lygbolaget har vakter som går runt med stora gevär och allt. Så de svenskar som är där och jobbar nu har inte varit utanför flygplatsen eller hotellet som ligger inärheten för att det är för farligt.

Blääää vilken hosta jag har, jag har lyckats blivit sjuk. Det började med att jag satte en polkagris i halsen och efter det så fick jag jätte ont i halsen. På tisdag morgon när jag vaknade så frös jag och kännde mig mör i hela kroppen, och nu är jag förkyld :S


nej nu ska jag ta och göra mig iordning för att sedan kila iväg till skolan.


Ciao

Torsdag 28 Augusti

Har nyss varit ute och åkt och provkört våran nya bil, den är Riktigt cool och snygg :) Bra köp pappa :)

Har varit i stallet idag tog en långtur med Lisa trevligttrevligt tråkigt att höra med allt i stallet hoppas att allt kommer lösa sig utan att det ska bli 3:de Världskriget :(

Har även varit i skolan idag hade min Inriktning med Pilen idag så det som står på schemat ramöver är att göra en studioinspelning alltså ett tv-program som ska sändas på öppna kanalen. Ska bli kul och se om min grupp år ihop det just nu ser det ut som att vi ska göra massa tävlingar men vi har ingen anledning till varör och programet ska vara 15-20 min långt so i say good luck: P sen har jag ju hamnat i den gruppen med 2 personer som jag verkligen inte klarar av:S men men om jag inte säger nått om deras åsikter så går det nog bra men jag måste tvingas göra något som jag inte vill. Jag tycker om Kopparlunden det gör jag verkligen men ibland år jag verkligen panik över att de alltd ska dela in oss i grupper HALLÅ vi är 18-19 år gammla vi kan dela in oss i grupper som är varieerade alltså inte bara med kompisar. jaja skit samma, ändå inget jag kan göra nått åt :S

I morrn är det inte vilken dag som helst för det FREDAG skönt så nu är första veckan avklarad i skolan, så i morrn är det 7 veckor kvar till höstlovet :D:D:D:D Ska även äta krätor imorgon ska bli gott :)

Vi har fått en ny svenska lärare som heter Daniel som vi har i svenska B och Textkommunikation, han är lite små läskig jag skulle nästan kunna tro att han är pedofil, menbrukar pedofiler familj?  

11 dagar kvar tills min Älskling kommer hem från jobbet. Jag tror Crille är i Marocko nu men jag är inte säker han skulle kunna vara i saudarabien också men jag vet inte jag kan inte ringa ör det kostar as mycket och han har ör tillället inget internet.


Någon som vill leka med mig i helgen?

Ciao

Tisdag 26 Augusti

Har valt att lösenrdsskydda min blogg av olika anledningar.

Idag vaknade jag 06.00 för att crille skulle upp tidigt för att åka iväg till arlanda och senare iväg till madrid. Fick frukost på sängen och allt haha. Sen låg jag och drog mig en stund för jag frös och har fått ont i halsen för att jag satte en hård polkagris i halsen igår. Försöker palta mig till duschen men jag kännde att en dusch på morgonen inte var så lockande då man fryser ihjäl när man är duschat klart :s De e dumt de där att frysa när man går ur duschen :S. Så jag låg kvar en stund till och då börjar jag känna mig helt mör i kroppen ont i nacke, axlar, rygg, svank, knän och fotleder :s tillslut fick jag ta mig i kragen att gå upp men det tog sin tid, och vetskapen om att det är kallt ute och att du man ska cykla gjorde det inte bättre. Så smart som jag är så tor jag på mig mjukisar och en tjocktröja, jacka och ett par fingervantar så var cykelturen till skolan inga större problem :) Höll dessutom på att bli påkörd HALLÅ DU MÅSTE KOLLA DÖDAVINKEL fatar du väl åhhh suck, det borde vara lag på att man måste "ta om" körkortet efter 10 år så att man hela tiden är uppdaterad med de senaste och att man tänker på allt när man kör bil. Jag har tänkt p ådet här flera gånger men när du kör bil så är det inte bar att köra bilen utan du måste hålla koll på alla andra idioter ute i trafiken och alla galningar som springer över vägen tittsom tätt. Det är itne lätt att köra bil helt enkelt har jag kommit fram till.

nej nu ska jag ta och skicka iväg användarnamn och lösen till de som Jag vill ska läsa min blogg.


Tjaaarååå

Måndag 25 Augusti

Jaha då var sista sommarlovet över på något år :O
Har fått lite ångest över att börja skolan, men Vafan det är ju sista året, sen kan jag göra allt de där jag vill göra :D:D:D:D:D:D:D jag hoppas att det kommer gå fort :).

Va ner på stan idag och man ser gammla klasskompisar lite här och var som Jobbar och va fan gör man själv? Jo går i skolan de känns förjävligt. Varför skule jag lyssna på någon dum idiot som jag inte är vän med längre om att gå teknik? Varför kunde jag inte bara bestäma mig för vad jag ville gå istället för att krångla? Men det bästa av allt jag har ett ett helt skolår till på mig att bestämma vad jag ska göra efter studenten och det är bra :) istället för att sista hemma som tyvärr många gör och inte få tummen ur röven och skaffa sig ett jobb. men somsagt man väljer ju själv vad man vill göra sitta hemma eller jobba och skaffa lägenhet och ett eget liv. Det är människans val, och ingen kan någonsin Välja vad man ska göra men stötta på vägen om man är osäker. 

sista helgen på sommarlovet tillbringade jag i Gävle så vi festade och drog ut på krogen vi hamnade på Hang Lose tror jag det heter, inte lätt att komma ihåg saker på fyllan :P Jag var ju lite lago uttorkad igår och stressigt var det :Pvi åkte från Gävle vid 13-tiden tur att jag drack mycket vatten så jag kännde mig inte så bakis när jag vaknade vid 9, så jag var chufför mellan Gävle o Västerås. Sen fort in för att byta om för att sedan åka iväg och dansa med Sandra för att sedan fort iväg igen för att åka till arboga för att Crille & Patric skulle köpa en bil som de ska lacka och göra iordning. Sen iväg igen för att ta ut löshåret på Lisa och sedan hem och Sova :P det var min dag kännde att det blev en hel del bilåkande :P 

Fick en födelsedagspresent av Sandra, det var väldigt komiskt haha Öpnnade den ROSA påsen och tänker Vafan är det som är grönt ihopflätat med en jävla biljardboll? sen när jag tog upp och såg var det var så var det tillbehör till min Dp :D sen fick jag ett par über söta örhängen med hjärtan :D tack så jätte mycket Sandra :D

Idag är Crille på Arlanda och går en utbildning om ett flygplan för att sedan imorgon flyga till Madrid och sedan flyga mellan Maroco och Saudarabien och när de landar göra en rutin koll över planet. Nice jobb att få betalt för att åka flyg plan och kolla lite oljor. Jag är lite avis faktiskt + att det antadligen kommer vara bra väder så att han desutom kommer få massa sol på sig. Vissa har det bra, Men jag ska inte klaga för jag har allt jag behöver. 

Ciao! 

Fredag 22 Augusti

Ni som läser min blogg regelbundet vet att jag har varit på jakt efter sex and the citys samlingsbox. Den skulle ha kommit in i tisdags och igår torsdag när jag var där hade den fortfarande inte kommit :S Hur svårt kan det vara att komma med en leverans i tid? nu kommer jag inte hinna ha sexandthecitymarathon innan skolan börjar ju :S skulle kunna beställa från internet men jag hinner ändå inte få den innan måndag för de levererar väl inte på helgen? suck är så typiskt.

har nyss matat Godzilla jag tror han fortfarande sitter och slickar sig om munen haha. Jag som var lite tveksam mot Crille när han köpte ödlan, jag tyckte den var lite halvläskig men sen insåg jag att den är varken elak eller bitts :) ha jag är så fånig.Var på hundman här för någon dag sedan så jag kollade på deras leopardgecko, de såg inte alls bra ut de hade dålig färg och såg ut som skelett, egentligen borde jag sagt till men jag vet inte hur leopardgeckosar ser ut när de är små tyvärr :S Jag är knäpp när det gäller djur jag skulle kunna köpa alla djur från en djuraffär bara för att de inte ska hamna hos fel människor som inte tar hand om dem ordentligt :P Som när jag köpte min hamster i höstas. jag åkte till djurmagazinet bara för att köpa lite gnagar godis, men ja gmåste alltid kolla hela affären inklusive att kolla på alla djur och då var det en cremvit färgad hamster med gråa öron och då var det bara att jag måste ha den för den får inte hamna hos någon snorig äcklig unge som skriker och inte tar hand om den :O Så när jag kom hem med bur och allting så säger pappa Vad i helvete har du släpat hem nu då? Till svar får han En hamster, han var så söt så jag var tvungen att köpa den så att den inte skulle hamna hos fel person :P Tillbaka får jag Jaha tänk om jag skulle köpa alla hundar så att de inte hamnar hos fel ägare som inte tar hand om den eller går ut med dem?. Jag tror faktiskt att mina djur är en aningens bortskämda de får alltid någonting när jag varit på en djur affär de får olika sortes mat att välja på och får komma ut och vara social minst 20 minuter/dag, ska även skaffa ett lagom stort akvarie och hälla i massa sand så Gerbilerna får gräva gångar och leva som de ska göra någon timme/dag :)

somliga sover på natten andra river sitt hus.
Tjaaarååå

GLÄDJE

Nu uppdateras det mycket.

Jag ska bara säga att Bosse Kopparlundes mattelärare har SLUTAT och jag är överlycklig synd att han inte slutade tidigare så kanske man hade mått bättre betyg men man kan inte få allt tyvärr.

Uppdatering

Ha jag var på elgiganten tidigare det var väldigt kul då en tant började prata med mig när jag gick förbi sen kollade hon och sa oj, hon trodde jag var en som jobbade där :P

Jag vet inte vad Västerås är bra på de suger på att laga bilvägarna iallafall, så de kan ju börja betala dämpare och fjädrar till alla bilar som är tvugna att köra i alla dessa jävla hål :S

När jag hade varit till alla elektronik ställen och skulle åka hem kännde jag att nej blää tråkigt att komma hem för att sedan kolla om några kommenterat min blogg. Jag kännde för att bara sitta i bilen och åka någonstans och lyssna på musik. men jag åkte hem iallafall och då på köksbordet så ligger både cosmo och hästmagazinet där som bara väntar på att få öppnas :D så då blev jag glad igen :)

Ska ta och kolla upp en utbildning som jag ska prov sök till nu i vinter och se om jag kommer in :) Det är en såndär bra utbildning som bara är någon tmme/dag i en månad ca :)


tjaaarååå


HJÄLP

vad ska min hund heta? Jag har lite problem vad min hund ska heta har 3 olika förslag, hunden kommer vara en rödbrun tik så mina ideér är Chiquita, Gucci eller Stella vad tycker ni? skriv en kommentar.

Nu vill jag heller inte att NÅgon ska skriva i sin blogg eller kommentera här att jag inte borde skaffa hund nu och leva livet när jag kan med mera med mera med mera. Jag har redan ett jätte bra plan för framtiden hur allt ska gå ihop och så eftersom jag kommer få hem hunden i juni eller Juli nästa år.


Tjaaarååå

Onsdag 20 augusti

jag har kommit fram till att vissa Tvprogram borde vara förbjudna att ens få göras helt jävla världelösa blääääää säger jag bara behöver man säga mer?

Hahaha läste en väldigt rolig insändare i en tidning. Det var en tant som inte förstod hur folk kan gilla anal och oralsex att det var vidrigt. det i sig får hon tycka hur hon vill om men det som var roligt var att hon skrev i slutet att hon och hennes make aldrig skulle göra något liknande och det var därför deras förhållande hållit så bra i 40 år. Som om det spelar någonroll? hahaha


Det regnar i hela landet förutom här....typiskt att det ska vara bra väder nu när det inte är så varmt ute längre :S

idag ska jag ta mig till elgiganten för att köpa sex and the city boxen.

Jag gick och la mig igår med blött hår då jag inte vill använda hårfön eftersom mitt hår är väldigt känsligt så idag när jag vaknade så stog mitt hår ut åt alla håll och kanter.....jag gick ner för att ta in posten och självklart kommer grannen och säger Oj vad du ser yrvaken ut hahaha och då hade jag ändå vart vaken ett tag så ni kan ju tänka er hur mitthår såg ut.
Jag vill rekomendera ett schampo som är väldigt bra för de som har blonderat håret nämligen :
Tigi Bed Head dumb Blonde http://e-beautyshop.com/product_info.php/manufacturers_id/18/products_id/145?osCsid=9b8b8cc6e9d80f8aca8b90438ddd7a43
Tigi Catwalk Fashionista Spritz & Shine http://e-beautyshop.com/product_info.php/products_id/224  
Tigi Catwalk Fashionista Smooth & Shine http://www.beautybay.com/haircare/catwalk/fashionistasmoothshine/
De här tre är inte bara lyx för håret, de luktar ljuvligt gott.

Nej nu ska jag göra mig iordning och åka till elgiganten


Tjaaarååå

Tisdag 19 Augisti

Nu är det mindre än en veck kvar till skolan börjar ska bli skönt att få lite rutin på vardagen faktiskt.

Jag förstår mig inte på mig själv :P jag har ett halvstort rum med bra förvaring och mycket saker, men nu vet jag inte vart jag har gjort av mitt löshår :O har lite saker jag ska göra iveckan b.la:

* Hitta mitt löshår och sätta i det.
* Köpa Sex and The City boxen med alla säsonger.
* Åka till något ställe med någon bil som ska säljas.
* Plocka iordning mina seglar saker.

Har lite saker att göra den här veckan och nästa måndag börjar skolan igen.

har mailat Gävles seglarsällskap och det finns 4 stycken E-jolle seglare som jag kan träna med annars var det bara stora båtar som de seglar med :P blir nog bra iallafall.

Ska ta och leta efter mina extensions nu

Tjaaarååå

Måndag 18 Augusti

nu är det måndag igen...konstigt nog så kommer måndag efter söndag och det är en ny vecka.
Eftersom det är måndag betyder det att det är Sex and the City i kväll jag har kommit in i den (ursäkta men) patetiska serie :P Jag vet att folk kommer bli upprörda men serien är väldigt patetisk det är 30 åringar som beter sig att vara 15 år ungefär :P Men den är bra för det. Var på jakt efter den stora samlingsboxen med Sex and the City men den är slut överallt kan det vara så att det är så pass många som sett filmen som bara måste ha säsongs delarna också? Men på onsdag har jag min box iallafall så då blir det sex and the city marathon någon dag framöver :)

Idag ska jag försöka ta mig ut till Erikslund för att lämna tillbaka regntäcket som jag köpte till King jag förstår inte hur de tänker, eller jo det gör jag. Om du ska köpa ett täcke till din hund så mäter du från manken bakåt till där baken slutar det måttet du får säg 45 cm då ska du ha storleken 50 cm på ditt täcke. Jag har mätt king och vet att han ska ha storlek 50 cm på täcket men då när jag köpte täcket så tog jag stolek 60 istället. När jag väl kom hem för att prova det så passar det jätte bra på längden men det spännde över ryggen och han fick inte i ena bakbenet i regntäckets bakben. De måste ju mäta på fler ställen än bara längden på ryggen för att den ska passa eller kan jag inte ta på täcken på min hund?

Idag har jag inget att göra skönt att ha det så det har varit fullt upp de senaste dagarna :P

tjaaarååå

Lördag 16 Augusti

Det märks att sommaren är slut, hösten står i dörren och skolorna börjar nästa vecka alla som har haft semester är tillbaka på sina jobb. Jag blir alltid lika deprimerad när hösten kommer, allt blirr mörkt och grått man hinner inte ens hem från skolan innan det är kolsvart ute. Känner ni också likadant som jag?

Om jag sa vara helt ärlig så längtar jag tills skolan börjar så att man kan få lite rutin i vardagen, jag har kommit på lite grejer så att man kan räkna ner :) Jag börjar skolan den 25 Augusti så först ut är studentmössutprovning och beställing av kläder och så, sen är det snart höstlov och då förhoppningsvis ska jag och Älsk ta en resa till varmare breddgrader :D sen efter höstlovet så brukar det bara rassla till så då är det bal och vi treor ska stå för luciashowen sen är det jullov och det brukar ju gå ganska fort sen vecka 9 så är det sportlov och då är det skidresa nästa :) sen efter någon vecka är det påsk och lov igen, och då är redan halva vårterminen avklarad och 100 dagarsfesten är också avklarad så det som är kvar då det är nedräkningen och att vara J*vligt dryg mot de andra på skolan :) sen sista veckan så är et fester i stort sett hela tiden och sedan den 12 Juni då smäller det :D

Jag har redan kläning till balen och studenten så det är bara lite detaljer som ska fixas typ skor och smycken ska även ha ett par vantar till balkläningen.

ja det här var lite tanker om framtiden, hoppas bara att vi får lägenheten i strömsbro :) men det ser ljust iallafall :)


Senare idag kommer morfar och Birgitte som ska fira mig eftersom jag fyllde år i torsdags.


Tjaaarååå

Fredag 15 Augusti

Det här är ett långt inlägg så fundera över om det är värt att läsa det.....

Nyss hemkommen från stan och även Göteborg. har varit på stan med Farmor för att hon ville ge mig något i födelsedagspresent så det blev en tröja med en rosett på och lite underkläder köpte även en rosett att ha i håret super snyggt ska skaffa en Sjal i samma mönster så att man kan matcha lite snyggt.

I onsdags kom jag hem från Göteborg och öland där jag varit några dagar :) På Öland var det tyvärr inte så bra väder men vi passade på att åka till Ölands Djur och nöjespark första dagen när det var lite sol iaf. Har klappat och matat getter och klappat Apor :D de har såm otroligt mjuk päls :) Ge mig en apa :) haha. Sen andra dagen regnade det titt som tätt så vi åkte till fyren Långe Jan och självklart lyckas jag gå på ett ställe där man absolut inte får gå, de höll p åmed fågelskådning, Jag tror jag aldrig lärt mig att verken läsa eller vara uppmärksam :P. Sen begav vi oss till Göteborg där vi gick på Universeum och Nu har jag sett en haj i verkligheten :) häftigt. Hajar är anledningen till att jag helst inte badar i havet jag kan doppa mig och sedan fort upp igen. Jag känner att jag helst inte vill dö i stycken i en hajmun :P om jag ska vara ärlig så badar jag bara i pooler för här i mälaren Badar jag ICKE. Har faktiskt blivit rädd för vatten, låter konstigt med tanke på att jag har seglat i största delen av mitt liv men sen jag var på träningslägret då masten och bommen fastnar i blålerabotten och det blåser ca 10 m/s. Jag är inste så stark och väger inte så mycket så jag kappsejsade med båten alltså välte och då fastnade masten och bommen i blåleran och där plaskar jag och får inte upp båten och tränaren kunnde inte göra så mycket eftersom då var det stor risk att motorbladen skulle skära sönder seglet och gud vet allt. Men som tur vara efter ca 30 min så hoppar Jonathan i och hjälper mig upp med båten och så. Men efter den där dagen har jag inte velat segla och badar inte heller :P. Men som det ser ut just nu så kommer jag och Crille flytta till Gävle när jag tar studenten och jag vet redan vad ja ska söka för jobb, men som jag känner nu så tror jag att jag vill ta med min båt dit, men vi får se hur dte blir när dte börjar närma sig studenten den 12 Juni 2009 :D


jag har funderat på en sak länge. Jag förstår inte riktigt hur folk skaffar barn lika ofta som de köper nya kläder :P Jag får känslan av att olk skaffar barn för att hoppas på at tderas förhållande blir bättre då. Men kan ett barn förändra allt om man är mellan 16-17 år?  Jag har kommit fram till att jag inte vill skaffa barns för jag är runt 27 år har fast arbete och bostad. Helst av allt vill jag nog adoptera en tjej fast från vilket land vet jag inte, men att föda barn själv går helt bort iallafall oavsett hur mysigt det är och blablabla men jag vill kunna ha vanliga kläder och kunna ha bikini utan att visa en helt sladdrig mage med massa bristningar på efter födelsen så Nej tack till biologiskt barn.


I går torsdag fyllde jag år så jag och farmor begav oss till 2 Lingon och Blåbär där vi åt plankstek. Super gott verkligen ett jätte mysigt ställe som jag rekomenderar varmt :)


Nej nu ska jag ner och göra iordning mat till familjen som kom hem igår kväll fick massa fina grejer av dem bl:a en choklad mint likör som jag ska smaka p åhade jag tänkt.


tjaaarååååå

Fredag 8 Augusti

Snart bär det av till Öland ska bli kul hoppas bara att vädret blir bättre :)

Har köpt mig ett par über snygga regnstövlar svarta med ljusgråa blommor och sedan Rosa detaljer :)


Nej nu ska jag ta o göra mig iordning skriver sen när jag kommer hem :)


6 Dagar kvar :) Det kanske blir bra ändå. ut och käka på torsdagen och sedan stan på fredag med farmor och få välja ut vad jag vill hai present. Så just nu skiter jag fullständigt i om mina föräldrar är hemma. och om de nu kommer hem och har planerat något så kan ju de få fira mig, utan mig typ :P Är så jävla trött på den här skit stan där de flesta bara sviker och drar sig undan.
Ett nytt liv önskar jag mig när jag fyller år iaf.

Söndag 3 Augusti

Nu var dte några dagar sedan jag skrev här. Jag vill försöka uppdatera så mycket som möjligt men ibland orkar jag bara inte.

Älsk har kommit hem från sina 2 veckors jobb så nu är han hemma 2 veckor innan det är jobb igen. Jag var ner på stan för någon dag sedan och köpte en inflyttningspresent till Emelie som kommer på torsdag hit till Västerås :D Eftersom jag, Crille, Emelie & Patric ska åka till Öland i några dagar och sedan vidare till Göteborg för att gå på Liseberg och massa annat :) ska bli grymt kul faktiskt.

ibland förstår jag inte varför jag har vänner :S de sviker en ju bara HELA tiden. TAck så jävla mycket, det ska jag komma ihåg. fan vad jag längtar tills skolan börjar så att man kan ta studenten och starta ett nytt liv, det skulle verkligen behövas. Jag och Crille ska börja söka lägenhet på ett ställe så BAJBAJ JÄVLAFITTIGAVÄSTERÅS jag kommer aldrig mer tillbaka hoppas jag.

nej nu ska jag glo på tv.


Tjaråå