Shopping

08-02-23

Idag var jag ner på stan med min syrra fick med mig hem ett par leggings ett par nätstrumbyxor och hårbortagningsgel. Va ett tag sen man hittade så mycket fint på stan brukar ju inte finnas ett skit :P

Håller på att packa mycket som ska ner fast jag bara ska vara borta till nästa helg: Skidsaker,Ridsaker och vanliga kläder i en mellan stor resväska :S skidor, pjäxor och hjälm har jag utanför men resten då? aja blir väl till att packa m sjuttioelva gåner.

Bye. / M.

Hemskt

08-02-21

Idag när jag var i stallet så tänket jag att jag bar skulle ta en lung skrittur så jag frågade om Lisa skulle följa med och tur var det nu i efterhand när man vet hur facit ser ut.

Allt började bra vi pratade om allt möljigt, de blåste lite och var mörkt men de gjorde inte så mycket vi hade reflexer och pannlampor.

Vi hoppar över några diken och kommer efter en liten stund till en väg man inte får rida på men vi ska rida på sidan och sedan över på en annan åker, men vi hinner aldrig så långt. I hörnet på den första åkern så får jag känslan av att det är något djur i närheten, så jag kollar längs väg kanten, det jag såg var reflexer på vägpinnarna men, där under granarna ser jag en svart hund och på en millisekund så skriker en JÄVLA GUBBE "VA I HELVETE" så Durbin och Teitur blir livrädda och börjar skena, jag lyckas få stopp på Durbin efter en liten sekund och när jag väl fått stopp på han så kommer Teitur i rasande fart och Durbin vill dra med han med. Jag tar tag i Durbin igen och han börjar bocka och sedan rasara vi ner i ett jätte stort dike. När jag låg där med hästen över mig går det tusen tankar i huvudet på mig. Tillslut lirkar jag mig loss och reser mig, Durbin börjar få panik och börjar slå med fram benen som desutom är broddade så jag försöker prata lugnande och sedan få han att resa på sig men han kan inte resa sig. Jag hoppar över till åkern så jag kommer mer mitt emot han och tar tag i tyglarna och drar, Durbin bara glider i leran och vattnet, jag tar nya krafter och sliter och drar. Durbin är ingen Ungdom längre så jag tänkte det här är hans sista dag :( men från någonstans får han kraft igen och tar sig upp. När vi väl var uppe så kom jag på LISA hur gick det med henne Teitur är ju väldigt pigg och honm sa ju nästan innan det här hände att hon vet inte om hon skulle kunna få stopp på Teitur på en öppen äng. Jag tittar upp och då ser jag att det är en lampa så då visste jag att det var hon som tur var.

Den här kvällen hade Vi (Jag,Lisa,Durbin & Teitur)  verkligen Änglavakt skulle lika gärna kunnat bryta ryggen och hela skiten.

Var vid diket idag fredag och kollade bara ca 10 cm uppåt i diket där vi gick om kull var det massa stora stenar var ju verkligen tur att vi inte ramla på dem.

Fy fan vilken Kväll.

Välkommen till min nya blogg!

Senil som jag är kommer jag inte ihåg lösenordet och min gammla blogg är kopplad till min gammla hotmail som jag heller inte kommer ihåg lösenordet till, så nu har jag fixat en ny blogg helt enkelt.

Ska försöka vara duktigare att uppdatera oftare :P