Påsklov

Om 1 timme och 10 min har jag LOOOOOOV så skönt fast jag vet inte vad jag ska göra :S vi får se helt enkelt.


I kväll så ska Kg gänget samlas hos Sandra och kolla på film eller nåt yeeeh :P


Blir så otroligt arg och Sur jag kan väl iaf få göra klart det innan du säger nått!!!!

har skickat ut inbjudningarna till filmkvällen :D hoppas att det blir kul iaf :) det jag fått höra är att jag är överabitiös :P men men sån är jag ibland när jag orkar.

Var och klippte mig i måndas härligt nu ser håret bra mycket bättre ut med tanke på att det var så otroligt slitet och trött efter förlägningar och färgningar.


En sak jag inte fattar riktigt jag går inte till frisören eller ber någom om hjälp för att sätta i hår för att känna det är lyxigt utan jag gör det för att jag inte kan!!

Ciao

/ M.

Tisdag 18/3

Okej alla skriver om det här men jag måste iaf säga:
 BILDDAGBOKENS HEMSIDA SUUUUUUUUUGER HÅÅÅÅÅÅÅÅRT SER UT SOM EN TREÅRING GJORT DEN FY FAN.

Nu finns den inte längre någon sida som är rolig att vara inne på. På lunar hänger bara Fjortizzzzar och BD hemsida får man kvällningar av.


Uhhh Matteprov i morrn fast för en gångs skull så känns det som att jag kan allt har aldrig haft den känslan förut innan ett matteprov här på KG wohoo för mig om jag klarar det.

Dagens klockrenaste: Jag och Sandra stog i matkön jag hämtar vatten innan för maten hade inte kommit ut en, så när jag och Sandra tagit mat går Sandra och ska hämta vatten fast hon redan har det FAN va ja garva hahahaha


Sen på NKB var ja über snäll mot Johannes och skrev ner alla anteckningar eftersom han inte orkade skriva eller nåt? sen ritade Sandra en jätte fin framsida så nu har han ett häfte med massa bra anteckningar. Ska bygga på häftet vart efter som vi har genomgångar.


nej plugga matte nu 


Ciao!

/ M. 

Torsdag 13/3

vaknade 5 i morse och vaa super pigg :P nått skumt tänkte jag sen 10 min senare ropar mamma att klockan är 8 :S he så för crille var det bara att rusa upp och sen iväg till skolan väckar klockan hade alltså stannat fixa nya batterier till den idag.

Igår var jag sjuk och hemma från skolan helt igen täppt näsa och en puls som slog 3000 i minuten typ så fort man rör sig.  fick även avboka min klipptid :s men har iaf ny tid på måndag 17.00 måste skriva upp det så jag inte glömmer det hehe. Idag mår jag bättre och ska gå till skolan ska snart börja göra mig iordning ska fixa till håret så det inte bara hänger och ser allmänt tråkigt ut :S.

HAHA hag va in på bd och fan va västerås är litet alla känner alla helt sjukt :P

nej göra sig iordning nästa kanske? - Ja

Ciao!


/M.

Tv - Kväll

Idagbörjade dagen tidigt ut till stallet och släppa ut alla hästar. Hade kameran med mig så bilder kommer upp på bilddagboken snart öven bilder från Österrrike som jag inte hunnit lägg in i datorn ska öven de läggas upp på Bd.

 sen drog jag och Crille nere på stan hittade massa bra saker, hittade tillochmed 2 tröjor på H&M har aldrig hittat något där förr spec nu när man har presentkort där men idag så :) 

sen träffade jag på Sandra & Linda på New Yorker där jag köpte en tröja och ett par shorts MKT fina :) 
inne på Gina kom även Johannes och jojnade oss :) flummet var på topp( bra humör och folk) :D sen sprang jag runt inne på akademibokhandel skulle ha en bok som jag verkligen behöver en medicinbok för hästar de som jag hitta var makeup och crille tyckte att jag skulle köpa en bok om erotik hehe :P drog vidare till Subway då våra magar började göra protest :S sen började affärerna stänga så vi drog till Strike för att Bowla men eftersom vi Johannes och Linda inte är 18 så kunde vi inte bowla efter kl.18 så vi gick ut igen och va sura men vi kom snart på andra ideér om att ha film kväll så nöjda igen gick vi åt varsit håll och träffades igen på kvällen på Bjurhovda hemma hos Sandra. Vi kom på att det var melodifestivalen så vi kollade på det och TANT KÄRRINGEN ÅKTE UT OCH JAG ÄR SKADEGLAD :D:D:D:D:D HATAR CAROLA hon är inte 20 längre hon borde ta och komma ner på jorden och leva det liv hon egentligen borde!!!!!!!

EFter det iaf så blev det Filmen Smal Sussie vet inte vad jag ska tycka om filmen den är verken bra eller dålig :S men men hade det väldigt kul iaf mycket skratt åt ingenting sån där humor bara jag och Sandra har :D


som ex. under veckan i skolan så har vi lekt hela havet stormar på culturredaktionen jag och Sandra har kommit på vad vi ska Göra för UF -företag grej jag och sandra är ju väldigt konstiga och våran ide är Sandras & Maddes Obduktionsbyrå Sandra skär och jag syr ihop och broderar blommor hehe Iris tyckte våran ide var Super bara Hon slipper vara handledare haha.


Ciao M.