Som om det inte borde vara nog

Herregud Jag kommer verkligen få både magkatarr och magsår innan det är slut på det här helvetet!!!!!!
Jag ska stapla upp allt som måste göras innan JUL:

* Svenska uppgift där man ska jämföra 2 olika texter i ett visst ämne.
* Svenska nationella muntliga.
* Tv-reportage
* Betala + skapa konto till Uf-företaget - INNAN MÅNDAG
* Eget radio program, varannan fredag
* svenska uppgift analysera vilket år texterna är skrivna.
* Göra klart Matte B, fick inte göra sista provet i våras bara för att dte var för lite tid kvar bara för att en viss KLET ville att Bosse skulle stå brevid henne när hon gjorde provet, så där stod Bosse i 30 min och slösade tid:S
* ringa Dockpojken till Projektarbetet
* 25 frågor i idrott som ska vara klart den 19 Dec bara för att annica åker till englad eller nått bar för att hon nyss har gift sig.
+ Massa annat som kommer komma under tiden. Jag kommer verkligen döööööö, och alla säger att trean är så soft!!! Kanske om man nöjer sig med ig eller G, men eftersom det finns högre nivåer så vill man ju alltid uppnå det bästa, jag nöjer mig inte med ett G knappt ett Vg. Jag satsar alltid på att få MVG :P

På söndag ska jag förhoppningsvis till Lisa på Julpyssel med fil o hela köret :) Om jag inte har hostat ur lungorna :S
har ju självklart lyckats blivit sjuk, jag brukar alltid tappa rösten när jag blir sjuk, så jag hoppas verkligen att jag kan prata imorrn när jag vaknar med tanke på att jag har muntliga nationella. Skulle ju sitta sjukt fint med att tappa rösten.
Jag har märkt att när jag är sjuk så hallucinerar jag :S
Jag vaknade imorse och kollade på väckarklocan och den såg skit stor ut och var jätte nära mig, sen när jag blinkat några gånger och kollat bort så var den i sin vanliga storlek :P

Imorgon tror jag att Min älskling Crille kommer hem, man vet ju aldrig om han får för sig att stanna i Gävle nån dag till.

Idag har kag även dansat trots att jag var sjuk, tog det mycket lungt och koregrafin börjar sättaa sig bra :D

Nej nu ska jag göra mig iordning sen ska jag sova.

Sweet dreams
Cya ♥

Idrott

idag hade vi idrott och handboll stod på schemat, riktigt kul :) Blev dock slagen ganska hårt på kindbenet och upp mot huvudet, så jag fick en lätt hjärnskakning :S

Idag blir det tilla tt vara kvar i skolan till 21.00 :S Drygt som skjutton men vad gör man inte för att göra reklam för sitt uf-företag?

Ska bara hem en snabbis och hämta företagsmobilen :P sen hoppas jag att martin mailar loggan till oss så att jag kan fixa en affisch.

Nu ska jag läsa in min dikt till visuella poesin :P

Cya ♥

missade en sak till min Lista

Att ta med Tisdag till skolan:

* USB, med logga och före och efter bilder
* Mobil SANDRA glöm inte ditt parlino kortet.
* Sax, nål och tråd = hela sättet jag har med alla tillbehör
* Ett glatt humör

Jag hoppas att det jag inte glömt något.
SANDRA om du läser det här innan imorgon tisdag,
HAR JAG GLÖMT NÅGOT????


Cya ♥

SNÖÖÖÖ!!!

Det är massa snö ute :D Härligt härligt. Så otroligt skönt att det har kommit snö, speciellt när man är ute i stallet, eftersom hagarna är annars jätte leriga och hästarna har lera långt upp på benen.

Har fått mail från Strömsholms ridsportgymnasium, de erbjuder massa olika kurser, och jag skulle jätte gärna vilja gå en sån kurs MEN det kostar. Den billigaste kursen skulle kosta 3.500 och det är lite väl mycket för en studerande.
Men kul skulle dte vara iaf :)

Det känns verkligen att det börjar närma sig advent :) Det är en sån otroligt mysig tid :)

har massor att göra den här veckan, som vanligt :S

På tisdag är det öppet hus på skolan, så jag hoppas verkligen att jag hinner hem mellan stresshanteringskursen och öppet hus. Vi ska göra reklam för vårat Uf-företag.
Hoppas martin och Sandra hinner fixa nån affisch. Jag ska hinna fixa lite saker som ska med, före och efter bilder och allt annat jag ska ha med mig. Måste nog skriva en lista på vad jag ska ta med mig imorrn.

Att ta med till öppet hus:

* Färg-kartan
* För - och efter bilder
* skötselråd
* Företagets Policy

sen kommer jag säkert på massa andra saker som ska tas med :P


Cya

Söndag

Sitter och kollar igenom alla kataloger jag tog när jag var på Saco-mässan. Sitter och kollar vad Make Up Institute har att erbjuda. De har sminkutbildningar och frisör utbildningar. De har även en utbildning på 2 dagar som kostar 12 000 kr där man får lära sig att sätta i hårförlägningar :P jag tycker det känns lite onödigt att lägga ut 12 000 kr på en sån utbildning. Jag har lärt mig själv att sätta i hår både på andra och mig själv. har folk tummen mitt i handen nu förtiden?
Okej jag förstår om man måste ha en utbildning av det om man ska jobba på en salong där man sätter i löshår, men iaf, jag tycker det är ganska onödigt.

Jag skulle gärna vilja gå någon av make up utbildningarna, men man är inte garanterad jobb så jag skulle hellre lägga till 5000 kr och göra det hos Birgitta Lagerholm.
Men det är iaf inte den här kursen jag har tänkt att gå.

Ska gå en bartender kurs, förmodligen i Stockholm efter att jag tagit studenten.

Idag har jag haft ljusparty :) mycket trevligt.
Har beställt massa SPA-produkter eftersom jag fick en summa bara för att jag var Värdinna :) Härligt med dyra gratis grejer :)

de sakerna kommer om ca 3 veckor ska bli riktigt skönt, att pyssla om sig själv lite extra.
Hade en sån dag igår peelade kroppen och smörjde in den, fixade naglarna och målade dem :) Härligt härligt, dock så är mina läppar frasiga som kex :S Det spelar ingen roll hur mycket jag förebygger med läpsyl och andra krämer, de spricker ändå, så fort det är kallt ute :S MEN de har blivit bättre, men det gör fortfarande ont när jag pratar och så spricker läpparna gång på gång. Så jag är ganska beroende av lypsyl nu :P

Det är sjukt mycket nu i skolan, jag håller verkligen på och avlider :S Läste i Cosmo om stress. Stress hör ihop med panikångest, och när jag läste symptomen så är jag i riskzonen :S Låter ju sådär underbart bra*NOT
Tur att det snart är lov iaf , mindre än 1 månad :D ska bli grymt skönt, MEN innan det så är det massa saker som ska fixas, Saker som ska lämnas in till lärarna, BAL, köpa julklappar och överleva julruschen :S Det blir till att PLANERA!!!
Det jobbiga som är näar jag ska planera är, att jag planerar allt jag ska göra under dagen, vad som ska fixas m.m MEN så kan det var en så pytteliten sak som gör att hela planeringen FAR ÅT SKOGEN :S jobbigt de där.

OJ vilket långt inlägg det blev, hoppas ni kännde att ni hade tid att läsa detta långa onödiga inlägg :P

Take care
Cya ♥


Fredag :)

Idag är det Fredag med stort F. Äntligen helg. Har inget inplanerat och det är så otroligt skönt, jag har inget utsläpp i stallet heller :D

Har svenska nu, där vi håller på och skriver tales-manus till nationella, lite lagom kul :P 

Måste ner i studion och fixa klart mitt morgonprogram så att de kan sändas på måndag morgon 08.00 på 93,7 Mhz.

I övrigt så blir jag bara mer och mer sugen på att gå den där utbildningen, jobbigt att det kostar ca 120.000 kr :S men det är helt klart värt det, då man kommer att tjäna ihop de där pengarna inom ett år. 
Sen ska jag gå bartender kursen på 4 veckor också, det ska bli jätte kul :) 

Saco-mässa


Idag har jag varit i Älvsjö på saco-mässa. Jag blev väldigt inspirerad och vet vad jag vill plugga vidare som efter att jag jobbat och uppfostrat Chiuquita ett år, sen ska jag söka in på utbildningen jag vill gå :D
Ska även prova att söka in nu så vet man hur man ligger till :P

Sitter och kollar på Youtube och hur söt är inte den här ninin?



 

Cya ♥

Äntligen

Nu har jag äntligen sänt mitt Morgonprogram :) Ska små fixa lite i programmet bara. Jag hoppas att det blir lite lungt nu några dagar. Det som stressar mig nu är den Visuella Poesin, eftersom jag måste hinna fota innan det blir mörkt, kan kanske fota i helgen, måste ha hjälp av någon som kan bära en stege :P

Någon som vill hjälpa mig att bära en stega i helgen? (A)

Jag vet att jag är lat som fortfarande inte har lagt upp bilderna på mitt rum :P Jag har fotat rummet men nu återstår 1 LITET problem, jag vet inte vart jag lagt alla USB-sladdar :S ska ta och leta igenom rummet i helgen. Så nu till helgen komer ni få en före och efter bild på mitt rum. Jag trivs som fisken i vattnet i mitt rum nu :) Jag håller hela tiden snyggt i rummet nu och städar det ordentligt, det gjorde jag inte förut, då ville jag helst inte vara i rummet:S

Har ganska nyligen varit Taxi åt Crille och hans kompisar som skulle ner på stan och spela Bowling på Strike. Jag vill också spela bowling :P

Idag har det SNÖAT :D:D:D thihi jag är som en femåring som väntar på tomten :P

Sitter och kollar på efterlyst,sen blir det insider sen SOVA. måste kanske hämta Crille också men vi får se helt enkelt.

Imorgon bär det av till Stockholm för att gå på SACO-mässan. Ska bli spännande och se vad det finns för högsolar jag kan vara intresserad av :) 



Cya ♥ 

Visuell Poesi

Jag sitter i skolan och har multimedia B lektion. Vis ka göra visuell poesi, så nu har jag valt ut en dikt och gjort ett bildmanus.
Jag orkade inte ladda upp bilden på mitt rum igår :P (lat som jag är)
Jag satt med en Ben & Jerry glass och läste nyaste nummret av Cosopolitan :P.

Jag har svarat på massa frågor på deras hemsida så jag hoppas att jag kommer vinna :) hehehe hur stor är den chansen? typ 0.00000000% :P

Ska försöka hitta lite ljudeffekter till min dikt.

FÅFÄNGLIGHET (ur En döddansares visor (1930)

  

Jag har klättrat på önskningens stege,

jag har klättrat så långt att jag vet

att den stegen är hög som en himmel

och djup som en evighet ...

Och mänskor ha gått på den stegen

i tusen och tusen år -

och ingen har visat dem vägen

var stegen står ...

Men alla som tvinga dess pinnar

de springa på glödande kol,

och aldrig i levande livet

de nå sitt mål ...

Jag har klättrat på önskningens stege,

jag har gått ett par fjät - så jag vet

att den stegen är hög som en himmel

och allt är fåfänglighet.

Det är den här dikten jag valt.

Om du har tur kanske bilden på mitt rum kommer upp här i kväll, men vi får se har en hel del att göra tyvärr :S det är radioprogram, fota till Visuellapoesin och massa annat.

Ikväll kommer min Älskling Crille hem ♥


Cya ♥


Måndag = Ny vecka :P

Jag har sovit dåligt hela helgen bara för att jag är stressad över det där förbannade radioprogrammet som jag ska spela in på onsdag. Jävla skola som tar sån jävla tid. Jag måste offra andra lektioner bara för att spela in ett radioprogram som tillhör Inriktningen. jag blir så otroligt störd på att alt ska göras på fritiden eller på andra lektioner :S

Jag vaknade runt halv sju och var super trött, låg och drog mig ända in i det sista till halv 8, och då kunde jag fortfarande inte hålla ögonen öppna :S Sjukt trött
Kommer till skolan och fryser som ett jäkla as, så jag tog på mig vantarna och gick till lektionen som va Textkommunikation. Vi gick igenom lite inför nationella proven och så. Sen runt 09.30 när jag och sandra värmt upp pss i helvan med ett element, börjar det rycktas om att nån fläkt är trasig och att man får gå hem för att det var så satans kallt. 10.00 hade klassen återsamling och då fick även vi gå hem för att det var för kallt.

De som hade MUM B fick vara kvar till 11.00 för att göra visuel poesi. Det roliga var att Pilen inte ville gå hem så han satte upp studiolamporna på full styrka och riktade dem uppåt, så i datasalen var det väldigt varmt.
Pilen han är för uppfinningsrik :P hehe

Har fixat till lite i mitt rum de senaste dagarna så nu ska jag ta och pussla ihop före och efter bild :)

det kommer ut senare på http://maddiz.bilddagboken.se  ska även lägga ut bilden här :)

Hörs om en stund när jag är klar

Puss ♥


Fullt upp

Jag har så otroligt mycket att göra :S
Jag är så pass stressad att jag till och med glömmer bort vissa saker :S Det är helt sjukt stressigt i skolan, så jag tror jag dör snart. jag är som ett koli :S Jag stör mig så mycket på att allt ska vara klart samtidigt. vi har nyss börjat med Uf företaget och nu ska vi börja med projekt arbetet :S allt på engång!
Uf börjar ta fart och jag har faixat en person som ska sponsra oss med pengar. Ni får hålla lite till tåls med vad mitt uf företag är, då det ska göras en hemisda och lite sånt. Men jag lovar att det är på väg :)

I projekt arbetet så ska jag och Sandra göra en Animerad Musikvideo :D ska bli väldigt roligt. Vi ska få ett nummer av Jimmy som vet en som håller på och gör animerade figurer.



Jag är förälskad i Christoffer. Jag är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den jag älskar. Jag försöker njuta livet fult ut och mitt kärleksliv börjar snart att blomstra. Jag kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i mitt liv. Mitt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för mig och jag kommer att vara glad över förändringen. Sandra är min bästa vän. Jag kommer ha 7 nära vänner under mitt liv. Jag föredrar äventyr. Jag är spontan och kan till och med lida för att göra andra tillfreds. En av mina önskningar är att skaffa en hund tillsammans med Christoffer.

Nu vet ni lite mer om mig :P ni kan även gå in och göra min Quiz

Missa inte att kolla på Extra Extra jag sitter i publiken, Jag har en rosa tröja och platinablondt hår.

Nu ska jag kolla på Sing A Long

Cya ♥




Dött

Det har varit lite off den senaste tiden, Förlåt mig, kära läsare ♥

Det har varit mycket i skolan, Pm, opponeringar och förberedelser inför nationella provet nästa vecka i svenska B

Ska ta och strukturera upp min blogg lite tror jag.
Om jag ska göra det så måste jag lägga ner mycket mer tid på bloggen, men jag har kommit på en ganska bra grej så det kanske inte tar så läng tid ändå.
Får se se hur det blir.

Igår var en väldigt rolig kväll :p


Åkte hem efter radion och åt och pluggade på mitt PM så det blev klart. Crille var hos Stefan och vile att jag skulle komma dit. Jag kännde inte riktigt för att festa, men till slut åkte jag iväg dit och det hördes ända ut att de spelade musik och det ekade i trapp uppgången :P Väl inne i lägenheten möts jag av Crille och en HYPER stefan som vill att jag ska studdsa :P
Sen satt jag och pratade med Laila och Maria. Markndsförde Uf-företaget också :D

Sen efter en stund så skulle alla ner på pluto. Så jag taxi ett tag. Alla satt och skratta och sjöng FALSKT. Sen fick jag en komentar av Maria, hon tyckte att det var coolt att jag kunnde köra bil :P

Väl nere på stan blev jag av med galningarna :P

Åkte hem till lugnet och kollade på några sex and the city avsnitt :) Sen slocknade lampan och datorn slutade ladda batteriet :S Jag tänkte Hmm har jag för många elektronik saker sittande i samma uttag?

sen kom jag på att lampan sitter i ett annat uttag och att jag haft fler saker i samma uttag än vad jag hade igår.

Sen skule jag tända taklampan men det funkade inte heller.
Jag gick ner och såg mamma stå med massa ljus = STRÖMAVBROTT
Det var KOLSVART på hela Framnäs området :S

Vid tjugo i 2 åkte jag och hämtade en jätte odräglig pojkvän :P

idag har jag inte gjort så mycket Sovit jätte länge, sen kollat lite på Tv och sen åkte Crille till gävle till sin pappa bara för att det är farsdag imorgon, och jag åkte till stallet.

Tränade lite på horsemanchip med Durbin. Durbin var jätte duktig och jätte lydig, som belöning så busade vi, så Durbin först stegrade och sedan bockade han :P Kunde bara skratta åt han där han sprang och busade va sig. observera att durbin är född 1980. Han är snart 29 år och beter sig som en treåring :P

Ska kolla på Sing a Long nu

Cya ♥

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att mitt seminarie ska börja 13.15 Har opponering, ni som inte vet vad det innebär så har jag fått ett PM där jag kritiskt sk granska det den personen har gjort och ge feedback :P

Får se hur et går :S Ska ta och läsa igenom mitt PM så att jag kan försvara mig lite iaf :P Usch jag hatar mitt PM allt är skit med det, finns verkligen inte bra med den :S

Igår kväll så sattes de sista tapeterna upp i mitt rum :D Så nu är det bara att börja möblera, sen ska jag ta och lägga upp bilderna här och på bilddagboken.se

Imorgon onsdag har jag sovmorgon börjar 10.00. ska bli väldigt skönt att få sova lite :P

Vaknade med huvudvärk imorse och jag har det fortfarande känner jag :S Hur ska det gå när jag ska göra opponeringen?
Det ska bli skönt på måndag då har vi ny period och allt :D så då behöver jag aldrig göra ett PM i vetenskap mer :D:D

Nej nu ska jag ta och läsa igenom det jag behöver för att kanske kunna få ett G i ämnet :S


Cya ♥

Sista dagen på lovet :S


Det är ju såhär att jag har en till blogg på devote.se  http://www.maddiiiz.devote.se/ och jag känner att det är lite onödigt att ha 2 bloggar där jag skriver liknande saker.
Problemet är dock att jag inte vet vilken jag ska ha kvar :S Så gå gärna in och kolla på http://www.maddiiiz.devote.se/ och sedan kan du kommentera vilken blogg du tycker att jag ska ha
kvar.


Idag är det sista dagen på höstlovet. Det här är sista höstlovet för mig, eftersom jag nästa höst antingen söker jobb eller jobbar :P Låter lite tragiskt när man säger att det är sista höstlovet :(

Gick och la mig runt 23.00 igår, min tanke var att om jag lägger mig lite tdigare så är jag inte lika trött idag, eftersom jag hade utsläppet i stallet. Hahaha trodde jag, ja :P

Min syrra drog hem några killar vid 00.30 tiden, för de skulle kolla på film då. Visst gör det tänkte jag, bara ni inte stör mig. Hahaha från 00.30 till 04.30 så sprang de i trapporna, sprang flera gånger in på toaletten och massa flams och trams. Så när jag vaknade efter ca 4 timmars sömn, så åkte jag ut till stallet och sedan ringde jag pappa(som är i trysil) och berättade hur allt låg till, och jag kan ju säga att han inte blev direkt glad.
Så nu ångrar min syster sig väldigt mycket att hon gjorde så som hon gjorde.
Jag hade inte brytt mig ett dugg om de där killarna hade kommit vid 23 tiden, och att malin sagt att de skulle komma. Och att de inte väsnades så mycket med tanke på att jag skulle upp tidigt och att jag är väldigt lättväckt och har jätte svårt att somna när inte min pojkvän är hemma.

Så nu är klockan lite över 15, och jag har hunnit skriva lite på min vetenskapstext :) men är dock inte klar, så det som står på schemat nu är:

*Laga mat
*Plugga
*SOVA

Take care

Cya ♥

Jag är nog en hemsk människa iallafall

Ahh det är sant. Idag lördag kom det 3 små ungar och plingade på och sa Bus eller godis. Jag var så otroligt nära på att säga ja men HALLÅ ni är lite väl sent ute, det var igår som man sprang runt och plingade på. Men jag kunnde få fram den Snälla Maddiz ur mig och sa mhm vänta lite då. Så jag tog frukt skålen med mandariner så de fick ta varsin.

Efteråt när de hade gått så kännde jag på mig att jag kommer bli en såndär Kärring som hatar alla ungar som finns, och folk kommer tycka att jag är konstig, så det kommer sluta med att jag bor i ett gammalt hus ute i skogen som alla ungar är rädda för att gå förbi :P
Jag gjorde iaf de där ungar en godgärning, att de inte får hål i tänderna, eftersom de fick frukt i stället för godis.

Till nästa år funderar jag skarpt på att köra på Sandras mammas idé att köpa en skräck dräkt och sätta utan för dörren med en person i, som kan skrämma skiten ur alla små ungar. mohahhaha. Jag vet jag är elak, men jag hatar verkligen barn.


Okej det här är ett helt ovärt inlägg egentligen men nu vet ni iaf hur det ligger till :P

ska snart gå ner och titta på Sing a Long :)


Cya  ♥

Andrum

Har ägnat ca 2 timmar nu åt vetenskaps rapporten och jag är klar med resultatet så jag har börjat att skriva på Disskusionen. Det jag har kört fast på är inledningen. Jag har kommit på att det är jäkligt svårt att skriva en inledning som ska locka läsare, när jag själv tycker det här är skit tråkigt.

Men jag säger som mina Kära Vän Sandra säger. När jag har gjort klart den här så behöver jag ALDRIG göra den igen, så få den bara klar nu.


Idag har jag varit i stallet, hade utsläppet så jag var ute tidigt tidigt, och det VÄRSTA av allt var att jag var tvungen att SKRAPA fram Bilen , och fick  benda upp dörrarna :S Fan vad jag hatar vinter. Det ända positiva är att man kan åka skidor, annars finns de väl inge bra med massa snö och kyla, eller? vad säger du?
Idag har mamma och Pappa åkt upp till trysil för att lämna av husvagnen och sätta upp vintertält och bygga en terass. Åhhh vad jag längtar till att få åka upp dit :D Jag och Sandra har ju planerat att vi ska ta en torsdag-fredag tripp dit med Crille och Johannes någon gång i Januari. Påtal om Trysil så var jag ute och red med Carro idag, för hon hade också utsläpp för isläningarna, Iaf så brukar Carro också åka till Trysil :) Hon är den första som jag känner som åker till Trysil istället för Sälen. Någon mil längre men bra mycket bättre backar och större anlägning. Fast inget slår ju Österrike men då måste man åka bra mycket längre för att komma dit.





Cya ♥