Insåg just........

Att i eftermiddag så är det projektarbete till 14.00 sen är det MumB från 14-16 :) På MumB så ska vi göra  egna HEMSIDOR :D:D:D:D med allt vad det innebär :D:D:D:D:D:D

Cya



Trött. Tröttare. Tröttast

Är så jäkla trött idag så jag vet intee vart jag ska ta vägen :P Jag håller på och avlider. Onsdagar kommer nog vara den värsta tråkigaste dagen i veckan. Börjar 8.30 med engelska till 11.00 sen projekt arbete från 12.00 till 16.00 JAG DÖÖR. En period vi hade för ett tag sen var nog den optimalaste. Börja 10.00 på onsdagar, lite sovmorgon så där mitt i veckan det är ju helt underbart.

Igår var det dans, det gick Hur bra som helst, det kändes jätte bra, trots att det va sista gången för den här terminen. Det kommer bli grymt på uppvisningen den 10 Maj. Jag längtar :)

Vad ska ni hitta på, på Valborg(fjortisarnas supardag) ?

Själv tror jag att jag kommer befinna mig i SalaTown, vi får se hur det blir.

<3 Crille

Puss på Er!!


Blää

Va tvungnen att sjukanmäla mig och åka hem, efter lunchen började jag må jätte illa. Så snälla Sandra skjusa hem mig. Mår fortfarande illa, men har inte sytt(tack gode gud för det) Finns nog inget värre än att spy, jag avskyr det!!!
Lunchen i skolan var ju inte så toppen :S Gammal kyckling, köttbullar, skinka som en "pytt i panna" eller kebabgryta, med köttfärslimpsbitar Fy fan va äckligt. Inte konstigt att man mår illa efteråt. Hoppas att det är fler som började må illa, för då är det ju ganska uppenbart att maten är gammal.

Sitter nu och kollar mönstrerna på klänningarna och så. Nu behövs bara tyg så att jag kan börja sy. Ska bli riktigt kul, och modellerna sandra och jag har kommer bli riktigt bra som studentklänning. Vi har inte samma modll på klänningara, för er som undrar.

Imorrn har jag 2 lektioner :P så jag slutar redan vid 11. Men vi får se hur jag mår då, jag ska iaf komma på dansen sen på kvällen, för då är det sista gången innan dansuppvisningen. Det ska bli så kul :)

Skulle behöva åka till Erikslund och höra med dem på Hööks om en sadel.

Det finns möjligtvis ingen läsare som är bra på sadelstorlekar?


Puss på Er!!


Måndag = Skolan

Kom tidigt till skolan idag, åkte med när Crille skulle till jobbet strax innan halv 8 :P
Så drygt att sitta och vänta bara, så nu har jag suttit och läst alla "mina" bloggar, alltså de bloggar jag följer regelbundet.

IDag har vi mediainriktning HELA dagen :P nu på morgonen så blir det till att redigera Filmen MAJA, och efter lunch så kommer en föreläsare till skolan som ska berätta om hur man anävnder sin röst. Slog mig precis att alla i inriktningen ska ha läst ett manus, Jag har inte gjort det :P Får se om det är någon annan som har det :P

Känns som en ganska seg dag, och jag är fortfarande ganska trött :P

satt och kollade på Schemat för de kommande 5 veckorna. Shiiiiit det är inte alls långt kvar till studenten, börjar få illamående känsla så fort jag tänker på studenten :P Ska det verkligen vara så?

Någon mer som är eller var nervös inför studenten?

Puss på Er!



Sådär

Nu har jag gjort om min design, blev riktigt nöjd :)
Lite små saker som jag ska fixa också.

Har varit en väldigt rolig helg :) I lördags sov jag ända till 12.00 va så jäkla trött, va trött i lördags kväll också :P
Nu sitter jag och kollar på Söndagsparty med Fredrik och Fhilip. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. De har ju gjort bra mycket bätre program än det här, ex. Ett herrans liv och Hundra Höjdare. Kul att de är i USA iaf :)

Imorgon måndag börjar en ny period :D Och den sista perioden för oss treor, känns lite konstigt, men jäklar va skönt det ska bli att ta studenten :) Är ca 5 arbetsveckor kvar + 2 veckor till då ettorna och tvåorna har uppsamling, och vi treor festar som aldrig förr :P

Cya


Va störd jag blir

Jag fattar inte varför alla hackar på alla stackars unga mammor. Det är allt från "nej du får inte äta lax när du är gravid" "Du borde ta hand om ditt barn mer och vara mer rädd om det" Folk får för sig så mycket bara för att det läser ett inlägg eller ser bilder på barnet.
Om det var en person i ca 35 års åldern som bloggar och nyss har fått sitt första barn, så tror jag knappast att nån skulle kommentera med något sådant. Jag tror absolut att unga människor tar minst lika bra hand om sina barn som älder gör.

Nu är Crille i Sala för att hämta Patric & Emelie deras bil gick sönder där i första rondellen när man kommer från Gävle hållet :S Så typiskt jag som är as hungrig, tur att allt är klart och ska bara in i ugnen. Hoppas att de kommer snart de har varit borta 45 minuter, tar ju ett tag att bogsera bilen , men iaf.

Dessutom har Crille satt igång musik på tven/projektorn och jag har inte den blekast om hur man ändrar tillbaka till vanlig tv. skulle vilja kolla på ett program, men jag kanske överlever för nu kom det en bra låt :D

Jag är trots den lilla sömn jag fick, väldigt glad idag :)

Imorrn ska Jag, Crille, Lisa, Andreas, Patric & Emelie ut på Björnön och grilla Myyyyyysssss, ska ta med mig
Marsmellhows då :)

Just nu spelas låten you can´t play on broken strings, det påminner om praktik veckan i Trysil. På onsdagen så gick nästan alla skidlärare och sjöng på den låten :P


Cya


Skadeglädje är den sanna glädjen....

Efter en jävligt dryg och jobbig natt så paltade jag iväg till skolan för att skriva NP-prov. Satte musik i öronen och började min väg mot skolan. När jag nästan va framme så såg jag att det fladdrade massa papper efter en bild, tänkte inte så mycket mer på det tills jag såg att uppe på biltaket låg det en pärm som föraren glömt att lägga in i bilen. Jag visste inte om jag skulle as garva eller as flabba :P Det där var verkligen dagens höjdpunkt. Kanske inte så kul för ägaren till pärmen men iaf. Ni får tycka att jag är elak det gör inget. det är sånt man står ut med :P 




Jag ute i vår solen :)


Har haft mitt NP-prov nu, så nu sitter jag o håller tummarna för att det går bra för sandra på hennes intervju.

Måste köpa nytt löshår känner jag :S det trasslar sig jätte lätt fast jag har haft i lite produkter som ska motverka trasslandet. Blir nog en tripp till stockholm i slutet av maj, för då har jag "färskt" hår till studenten :)                                 


Då var det kväll igen och snart slut på denna arbetsvecka

Känns ganska skönt att det är fredag imorrn MEN på måndag är det bara 5 jobbveckor kvar i skolan sen är det 2 veckor uppsamlingstid för ettor och tvåor, och vi treor festar som aldrig förr. Och om 5 veckor ska ALLA uppgifter vara klara inlämnade och betygsatte, det känns som att jag har en del att göra :P Ska sätta mig på söndag och beta av en hel del på min långa lista, det värsta är att det kommer nya och fyller på hela tiden :S

Men fy fan va skönt det ska bli när betygen är satta då man inte kan göra någonting åt det och att man är klar med sin tid på skolan :)

Satt och kollade på en blopperfilm som jag och Sandra gjorde i höstas haha. Ni kan få se den sen :)
Ni får nöja er med den här så länge,eftersom det är anledningen till själva bloppersfilmen :)




Cya

TjoooHoooo

Idag är jag glad :) Vaknade vid sex gick dock inte upp på en gång. Tillslut kom älsklingen och började dra i täket så då var det bara att gå upp :P
tio i åtta hämtade Stefan o Laila upp oss för att vi skulle till stationen för att ta tåget till Stockholm. Väl på tåget så satt vi i första klass, dock så hade jag en kärring som beklagade sig över sin sextonåriga dotter som inte vill följa med sin mamma längre och handla kläder och inte nog med det så satt hon och dunkade benet i ryggen åp min stol HELA vägen till stockholm.

Väl i stockholm så skulle vi till Sveavägen för att Crille hade tid hos Privia som ligger på Sveavägen. Väl inne på Privia så vågade jag knappt andas, kliniskt rent och lungt harmonisk musik i bakgrunden :P Privia är en läkarmottagning i Stockholm.

Efter att Crille var klar så strosade vi runt lite på stan och sen gick vi och åt lunch på en Asiatiskresturang, Jätte mysigt.
Vid 13 så åkte vi mot Västerås igen, jag skulle till stallet och Crille skulle vara på jobbet vid 16-tiden.
Tack Älskling för en Mysig dag :)

När jag kom hem så åkte jag ut till stallet, där jag träffade Lisa & Camilla :) Jag tömkörde Durbin för jag skulle vara hemma igen senast 18.30 för att åka ut till Hallstahammar till en Möbelbutik där vi va V.I.P gäster :P MEN innan vi åkte till Hallsta så provade jag att starta min ipod, och den hade ju laddat ur eftersom den legat igång hela natten, men när jag sattei den i min Harmon Kardon så vet ni då vad som hände? JAAAAAAAAAAA DEN SPELAR MUSIK IGEN :D:D:D:D:D:D:D:D YES YES YES Hoppas bara att det funkar att lägga in musik på den.
Det som återstår nu är en mobil, i tisdags dampade bildskärmen igen så jag var tvungen att starta om den några gånger innan den började funka igen :S Jag som älskar min rosa mobil.


Igår pratade jag och Sandra med våran danslärare Johanna och vi lovade att uppmärksamma bandet Electrik Red. Johannas kompis spelar i det bandet. BTW så har vi uppvärmning till den här låten.





Cya

Vad arg jag blir

Nu är min ipod dödesn död ;( Skulle göra en total fabriksåterställning på min ipod. Först så hänger sig iTunes sen hänger sig HELA datorn så då tog jag ur ipoden och då har den också SÅKLART hängt sig, nu går den inte ens att stänga av ;S Jag blir så frustrerad!! Så på torsdag då blir det ett litet besök hos doktor Mac suport nere på stan!!!

Sen är ju vissa mognare än andra!!! Kan inte fatta att vissa kan sjunka lågt. Läskigt







Snart, Snart , Snart :) Iiihhh jag är nervös :P


Cya

Jag tror att allt har en mening

Allt man gör coh hur det blir, har alltid en mening med sig. Idag hade vi brottning på idrotten, jag åkte 09.30 hem ifrån börjar 10.00. När jag kommer fram till Mariaberget så tänkte jag perfekt, nu ska jag bara trolla bort bilen( läs hitta parkering) överallt så var det förhyrda platser, privat eller tillstånd erfodras. Då tänkte jag att jag kan parkera vid polisen. Ja Hejdu hade jag nå lösa kronor Nej bara hundringar oc femtiolapp :S Drygt som sören, sen kunde jag inte växla. Så jag letade vidare nån parkering utan att lyckas, så när klockan va över 10 så tänkte jag att nu är det försent att gå dit för de låser dörrarna 10.00. Så då var det bara att åka till skolan och byta om där oc göra sig iordning :P
Det var nog meningen att det skulle bli sådär, annars hade jag säkert gjort illa mig på brottningen.

F*n Kom precis på att glömt bagen med idrottskläderna i skolan o mitt smink :S Måste kila dit nu :P


Cya ♥


Nu är jag hemma igen efter att ha hämtat bagen jag glömde i skolan.

Jag trodde verkligen aldrig att detta skulle hända :O Jag vaknade imorse och hade låten Snälla Snälla på hjärnan :O HEMSKT enligt mig jag hatar den låten och har väldigt svårt för Caroline Af Ugglas. Och nu sitter jag och lyssnar på den låten :O Trodde verkligen inte att detta skulle ske, och ja hatar låten lika mycket fortfarande om inte mer :P

Idag skickade vi tillbaka studentmössorna efter som de inte kan skriva där på E J eriksen eller vad de heter. Hoppas att vi hinner få dem till den 12 juni bara.

Cya

Det är väl nu.....

...... Jag kommer dööö. Idag så är det idrott och vi ska ha brottning :S Vem F*n kom på den dumma idrotten? Någon kommer lyckas vrida min ryggrad ur led eller liknande. F*n är inte alls taggad för det här :S Jag dog ju inte när jag åkte snowboard så det är väl nu min tid är inne :P


uppdaterar senare om hur det gick. Dessutom så hoppas jag verkligen inte att vi ska ha sån där brottdräkt Då Dör jag.


Cya♥

Hus?

Jag tycker att min kära pojkvän borde ringa snart.....

Snart ska mamma & pappa åka och kolla på ett hus tror jag tar och följer med, alltid kul.
De har ju tjatat om att flytta till hus rätt länge, men inte hittat något som har klickat.

Cya


Här kommer......

Bilden!!! Som jag lovade att lägga upp i förra inlägget.







Ni fick två stycken

Puss på er ♥

Jag är smart

Har suttit ett tag och klagat på solen bara för att jag får den i ögonen, kan ju inte riktigt flytta på mig för ajg måste se skärmen nästan hela tiden. Sen såg jag nu att jag har ju faktiskt ett par solbrills som bara ligger o väntar på att jag ska använda dem. Jag tycker det var ganska bra attt jag kom på det, så nu sitter jag med hörlurar o solbrills på jobbet. Ni kan få en bild sen :P

Cya ♥

Jobbet

Sitter på jobbet nu och konverterar radioprogram. Går ju väldigt snabbt (Läs långsamt) 
Det är underbar sol ute och man blir så glad :) 
Har köpt nya solbrills, min andra är det inge fel på förutom att strassen har lossnat på några ställen så det ser jätte konstigt ut :S Men jag har kvar dom ifall jag vill använda dem. 

Älskling ringde nyss för att höra vad jag gjorde och så, sen när jag frågar vad han gör så är han på jobbet. Crille jobbar kväll och börjar då 20.00 Så vad gör han på jobbet nu? Hmm vilket mysterium :P Får höra sen när han ringer igen.




Imorrn ska vi skicka tillbaka studentmössorna!!! YES jag får en mössa som är felfri!!!!! 
Ja, jag vet att man inte ska prova mössan innan studenten för det betyder otur, men man måste ju prova så att storleken fortfarande är bra :) Sen nu när jag får en ny så kanske det inte gör så mycket :P 


Cya ♥ 

090419

Oj vad dagarna går fort, nu är klockan 21.30 och det känns som att jag inte har gjort ett skit :P
Sitter och kollar på ......Och så kom Polly jag har sett den förut, den är för rolig :)

har lite bloggtorka nu känner jag. Har varit på ganska kast humör hela dagen, så det kan ju vara därför + att det är skola imorrn och jag har jätte mycket att göra.
Nästa ledighet blir den sista April då det är fjortisarnasfylledag. Känns jobbigt att det är så långt dit :S


Cya ♥

Full fart

I går var det Tjejkväll hos Lisa, för hon har fyllt år. Lisa hade gjort en jätte stor bricka med massa plock allt från jordgubbar till rostbiff, hemagjord potatissallad och massa annat gott. Efter att vi hade ätit klart så blev det paket öppning, riktigt roliga saker som hon fick :) Av mig fick hon 2 par örhängen, en nagelfil, där man kan göra naglarna planka så att det ser ut som man har ett lack på sig, sen lite doft ljus och ett par söta rösa blommhårspännen.
Efter paketöppningen blev det Öl-spelet :P ganska kul :)
Efter att vi dissat Öl-spelet och en liten stund lyssna på musiktid, så dorg vi ner till Blue Moon Bar där vi stod på V.I.P listan. Väl inne så var det ganska mycket folk, eller det var aspakat på schlagerbaren och på Rnb baren :P För första gången så behövde jag inte visa upp lägg :) Det tycker jag är riktigt coolt!

Idag vaknade jag vid 11 och gjorde mig iordning och åkte iväg med mamma till återviningen och efter det blev det Glada Hästen i Spiltan, för att kolla lite på sadlar.

Nu sitter jag och tittar på Jag vet vad du gjorde förra lördagen! Intressant, kanske inte så jätte kul men men :P

Snart bär det av till Trysil igen ska bli riktigt kul. Sa till min vän Johannes att jag köpt snowboardoch att jag åker röda backar, han va den första som inte tyckte det var konstigt :P hehe.


Jag bjuder på en bild från när vi filmade till filmen MAJA.



Cya ♥


Muskelkramp?

Igår var det skola igen som vanligt, hade Textkommunikation och vi gick igenom lite reklam saker, fick en uppgift som ska vara klar nästa vecka. Sen på Eftermiddagen så hade jag Mediainriktning, Titti Hilton var där och berättade om hur man kan använda rösten. Vi fick göra massa övningar och en scen ur ett manus, som vi ska kunna till om 2 veckor för då kommer hon tillbaka och då ska vi antadligen göra något kul med det :)

Efter skolan åkte jag ut til stallet, jätte härligt väder, red ut med 3 stycken andra. Mycket trevligt :)
Efter stallet så åkte jag till Bjurhovda och hämtade Sandra, för vi skulle gå ut o gå. Hem byta om och äta.
Vi gick ner till hamnen och gick längs vattnet när vi börjar närma oss Viksäng så ringer Sandras pappa, för då ska hon lämna av han på Bjurhovda så att hon kan ta bilen hem från mig sen. Sagt o gjort så åkte vi till bjurhovda o sen tillbaka till mig på framnäs. När jag gick ur bilen så kände jag att jag fick jätte ont i vänstra sidan, sådär så att man inte kan andas ordentligt. men jag tänkte det går över, det är inte så farligt. När vi kom till nästan samma ställe som vi va på innan vi åkte till bjurhovda så fick jag så ont att jag knappt kunde stå rakt, det var en fruktansvärd pulserande smärta på vänstra sidan vid revbenen :S Jag försökte strecka ut lite o då blev det bättre. Vi gick lite till och träffade på Fanny & Jennifer som satt i en bil på väg mot björnön. Efter det så fick jag ännu ondare än jag fick innan, så vi stannade på busshållsplatsen Kungsgatan. Så där satt jag helt snett och kved för jag fick knappt nån luft :S till slut la ja mig på bänken(vill inte veta hur många som har spottat o spytt på den bänken) Så  när jag låg på bänken så satte sig Sandra brevid och börja spela musik och dokumentera :P Det blev mycket bättre när jag la mig ner :) Sen skulle vi fortsätta då blev det värre igen, så jag ringde mamma så hon fick hämta oss, och medans vi väntade på henne så köpte sandra lösgodis, för nu skulle vi kolla på film. Det blev Snow Buddie i alaska, mycket söt film :)

                                        

Muskelkramp

     
En Fjäril som jag såg i stallet för 2 veckor sen.


Transport band från Sas hotellet till skidskolan, skiduthyrningen, resturangerna, sportaffären & där man köper lift kort


Här är bilden som jag skrev om i ett tidigare inlägg, där det var en kille som friade till sin tjej :)


Nu har jag duschat o börjat gjort mig iordning för att snart cykla till skolan, men jag känner nu att muskelkrampen på vänstra sidan har smygit sig tillbaka :S

Vi får se hur den här dagen slutar.

Cya ♥ 

Skola igen

Nu har skolan börjat igen :P
 Har haft idrott nu på morgonen, och det var jag och Sandra som hade lektionen. Vi spelade Vollyboll, riktigt kul :D Speciellt uppvärmningen som vi hade.

Ikväll är det Dans med stort D, ska bli riktigt kul, hoppas att vi gör klart den ena dansen, skulle vara riktigt bra så att man kan göra klart den andra dansen också. Undrar vad vi ska ha för scenkläder? :P






Cya ♥

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Trysil. Åkte ganska sent där ifrån, för jag köpte en snowboard o den skulle slipas o så innan o det tog en timme. Så strax innan 3 åkte vi från trysil. Hem resan gick fin fint förutom när vi kom till sura då motorlampan började lysa så då var det bara att stanna o vänta på pappa. Han kopplade bort trimboxen för han trodde att det var den som krångla, men icke sa nicke, den där rakarns lampan lyser fortfarande :S

Imorrn ska jag ta en bild min snowboard och mitt halsband som jag har lovat er läsare att ni ska få se.

Om nu har tur så kanske jag slänger upp en bild redan ikväll.

Funderar dessutom på att ha en tävling här på bloggen.



Cya ♥

Hur gulligt är inte det här då?

Påväg upp i Sittliften så såg jag en otroligt söt sak :) I Mitten av liften ungefär så är det en bit opreparerad backe så där stod det tv personer och väntade. De väntade på att den enas tjej skulle komma i liften för han hade skrivit med röd färg i backen, KATILJA VILL DU GOFTA DIG MED MIG? och så var det massa röda hjärtan. Hur gulligt som helst. Kommer inte ihåg om namnet på tjejen stavas så där tyvärr. Men hur gulligt är inte det där?? Tog tyvärr ingen bild. Kanske kan göra det imorrn om det fortfarande är kvar.

Idag har det varit strålande SOL. Jag har blivit jätte brun i ansiktet så ingen av mina foundations kommer att passa, men jag kommer i vilket fall som helst inte vilja använda det för jag tycker att det är en väldigt fin ganska jämn färg. Självklart kan det ju bli jämnare men va fasen har man varit i fjällen så har man.

Är så jäkla trött på den här snön så jag spyr snart, vill bara åka hem och använda alla mina vårkläder. Det är ju inte så jätte kallt här uppe men att gå i ballerina skor, då skulle människorna här tycka att man var knäpp.

Är så trött på min förkylning också, bara nyser o snyter mig omvart annat :S

Igår var jag skidlärare åt Embla, och imorse när jag gick utanför husvagnen så öppnade dem fönstret till dreas husvagn, och gav mitt ett jätte fint halsband som är från en silversmed. Ska ta bild och visa sen.

Cya ♥


Härlig Dag

dagen började vid 9 då jag hade lektion med Enbla vi åkte 1 gång i Äventyr (barnbacka) Sen så åkte vi bort till sexstolsliften och där träffade vi hennes föräldrar som följde med upp men åkte förre, så att de inte stör henne när jag ska lätra henne åka och så. Sen blev vi indianer och hade varsin grankvist på hjälmen, Mycket roligt :P Sen strax innan 11 så avslutade vi lektionen. Mycket roligt :D

Innan lunch så gick jag, Malin & Marcus bort till skiduthyrningen, för nu var det dags för Premiären Maddiz på Snowboard :P Har nog aldrig ramlat så där mycket som jag gjorde, herregud, jag har slitit ut knän och handleder bara för att man är så envis. Men nu jäklar så kan jag åka, så till nästa vinter önskar jag mig ett komplett snowboard paket :D Skulle vara riktigt kul att bli grym på bräda också:)

Har varit ganska bra väder idag också, men jag hoppas på strålande sol imorrn.







Cya ♥

Dagens Besökare

Emil Johansson Aka Salapojken ville att jag skulle skriva det här på min blogg. Emil är Världens bästa killkompis som är kul att prata med när jag har tråkkigt.

Cya

Skärtorsdag

Har helt glömt bort att det är Skärtorsdag idag. Har inte haft några Påsk Kärringar här iaf :) Det blev lite skidåkning på eftermiddagen, då det klarnade upp lite, men man skulle gärna velat haft ett par vindrutetorkare på googelglasen :P

Sitter och kollar på Hjälp jag är med i en Japanks Tv-Show. Jätte flummigt, men så kul.

Imorgon ska jag vara skidskolelärare till Embla som är 5 år och kommer från Norge. Ska bli jätte kul, har kommit på en bra tur vi ska åka. Hon har nästan aldrig åkt skidor, så det ska bli kul och lära henne :)

Nu blir det Adam & Eva på tv 4

cya

Hur ska det sluta?

Idag skulle jag egentligen ha åkt skidor MEN det regnar och är dimmigt, vart är den där solen alla snackar om?
Lagomt störande. Vi är 5 pers o 1 hund, så vi börjar gå varandra på nerverna, tack gud för att internet funkar. Jag känner att så fort internet lägger ner så får jag lite panik, och det kryper i kroppen på mig :S

Hoppas helgen går fort så att man kan åka hem någon gång. Jag har faktiskt lite hemlängtan, det känns så hemskt, det var jätte fint väder hemma så att man kan använda ballerinaskor, och nu måste man ha varma kläder för att överleva dagen. Nej usch vad jag inte tycker om vinter!!!

Cya

090408

GRATTIS LISA PÅ DIN FÖDELSEDAG Hoppas du haft en toppen dag :)

Nu är jag i Trysil, Varför sa ingen att jag skulle ta med mig Gummistövlar?
Det är hur blött son helst, verkligen blötsnö, eller Sorbesnö som jag brukar säga. Det blir nog till att åka skidor tidigt på morgonen för att sedan avsluta dagen redan vid 15 tiden, för att man inte ska få ett utbrott på den förbaskade sorbesnön.
Jag hatar verkligen den här sortens snö, det är blött och slask.



På Jobbet för ca 2 veckor sen.

Blääää Jag har blivit ännu mer sjuk, känns som att jag hålle

Så jäkla typiskt

Mamma var förkyld förra veckan, Crille är det nu. Och jag sa på skämt att jaha då kommer jag bli det lagom till lovet. Och så rätt jag hade :S Jag kännde igår att jag hade ont i nacken men jag tänkte jag har väl sovit konstigt. Men nu idag när jag vaknade så har jag jätte ont i halsen, och den stela nacken får jag alltid när jag börjar bli sjuk :S Så typiskt. Om jag känner min kropp rätt så kommer jag säkert tappa rösten lagom till påsk :S

Har även kollat runt lite om vad folk ska göra på Valborg, själv har jag ingen aning och ser den mest som fjortisarnas fylledag. Men vi får se om jag hittar på något kul. Om ni vill hitta på något då så är det bara att höra av sig :D


Det är så underbart väder ute och man blir så glad. Igår var jag ner på stan en sväng med Lisa, det va så mysigt att vara där nere när det var sol och vart :) Fick med mig tre saker hem, sånna där nödvändiga saker man inte klarar sig utan :P

Det här blev det



Cya♥

Upptagen Kvinna har inte haft tid att blogga

Oj nu var det dålig uppdatering!!!

Harvarkligen inte haft tid att skriva då det har varit fullt upp i helgen med filmning och förberedelser :P
Men nu är allt filmande klart och det har varit mer än roligt, har skrattat och skrattat lite till om vart annat. Det ska bli kul sen när filmen är helt klar, och även Bloopersfilmen, jag älskar sånna filmklipp :P Har varit helt klart värt att offra en hel helg för det här. Offra då menar jag sovit lite och jobbat mycket.

Jag hatar när posten kommer i lägenheten, jag blir alltid lika skräck slagen :S och dessutom så brännde jag mig nyss på ugnen :S fan va ont det gör, har fått ett fins röttband på handen nu :S


Cya ♥


Hyper Dag

Det är helt otroligt jag är fortfarande helt hyper sen jag kom hem, den där stressen man brukar ha i skolan, finns inte på värdlskatan i mitt liv :P Härligt, sandra blir nästan rädd för mig och undrar vad jag går på, och jag svarar glatt att jag går på Bergsluft :P haha För er som inte förstår så var jag i Trysil förra veckan och man brukar bli pigg av bergsluft.

Dagen kunde inte bli bättre när vi fick reda på att Studentmössorna hade kommit :) Fast den lyckan varade inte länge då alla har fått fel tryck på mössan :S Bak på mössan så ska det stå Kopparlundsgymnasiet men det var för långt så då kortade dom ner ordet så det blev KOPPARLUND :S Kunde ju ha lagt till EN så hade det inte varit nå problem. Så vi får se hur det blir med mössorna, jag är iaf jätte nöjd med min kära mössa :)


Titta så glad jag är :P Det jag håller i handen är en guldigpenna där det står Student på :P


Snart är det Påsklov. BTW det är ju 1 April idag, vad jag vet så tror jag att ingen har lurat mig, men vem vet :P Jag har iaf inte lurat någon :P

Make up kurs

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade bara en lektion, entrepenör, jag sprang runt som en galning och väntade på att stefan skulle prata klart i telefonen , så att han kunde kolla på en sak. Efter skolan blev det jobbet, sen hämtade Crille mig och vi åkte iväg o handla sen släppte han av mig hemma på Framnäs för att jag skulle iväg på sminkkurs. Väl på kursen så träffar jag o sandra på Ida som jobbar på radion, vi tänkte vad gör hon här? men det visade sig att hon åkte hem med en från lokaltv och hon skulle lämna några kameror o sånt till en som går på Kg :P Världen är bra liten :P
Jag bleb jätte fint sminkad av läraren till Art Make Up school  :) Sen iväg till dansen för att ge gärnet, det gick väldigt bra och hej Träningsvärk, kan jag säga väldigt kortfattat :P


Nej nu ska jag sova


Cya ♥