Laddar

Sitter o laddar inför kvällen/Natten. Ska vara ute i stallet i kväll/natt för Sandras häst Fralle flyger i taket av alla raketer stackarn.

Så nu sitter ja o färgar håret ska snart skölja ur och sen ta på varma kläder äta nått litet och sen fara iväg till Sandra i Löpdal igen.
Kanske hinner med en film också!
Får inte glömma sakerna ja ska ha med också :PGOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!!!


Long time ago

Senast ja skrev här så va de den 2:a advent och nu har det redan varit 4:de advent :P Tiden går fort helt klart.

Har egentligen inget att berätta, iaf inget som ska skrivas här, de kan få oanade konsekvenser.

Ska åka till stallet om en liten stund och Camilla ska följa med för ja ska köra Olle med min rockard om pappa har köpt till mig och Olle.


Den 24 december mellan 10.00 och 13.00 så kan man åka häst och vagn på framnäs här i Västerås. Det kostar ingenting.


Jag gör den här saken med Olle för att det är kul. Och alla barn som väntar på Tomten och Kalle Anka kommer få andra saker att tänka på.
Jag hoppas bara att det inte kommer vara jätte kallt utan några minusgrader bara :P

Jag har även fått låna lite julsaker av Sandras syrra Linda. Så Olle kommer se ut som en liten tomte :P

Ska börja göra mig iordning för att åka till stallet nu.

 Andra advent

Ska snart åka till Nykvar för att gå på julmarknad med La Famila.
Ska bli väldigt mysigt.
Det va ju minusgrader och frost i veckan men det gick tyvärr över till plus grader igen.
Skulle ha åkt iväg till Sörby idag och tränat med Olle men tyvärr så blev det inte så eftersom Camilla skule ha varit med och hennes bil blev stulen i veckan och hittades ´för någon dag sedan och den ser i stortsett ut som kaffeved:S Så idag skulle de åka och titta på en ny bil.

Jag hatar de där med bilar att folk inte kan låta andras saker vara i fred. Fan gå o köp dig en egen bil istället för att ta någon annans o förstöra den :S

Ska ta o göra mig iordning nu


Dagarna rullar på

Det är redan December och det skrämmer mig. Det är ca 3 veckor kvar tills det är "Jullov" på jobbet. Slutar den 18 december tror ja o ja inte har fel. Ganska skrämmande.

Har införskaffat några julklappar, sen håller ja på o stickar för fullt för de ska bli julklappar till alla i stallet. Ja hoppas verkligen att ja blir klar dock :P Men ja tror det.

Ska även dekorera ett pepparkakshus som ska till stallet här idagarna också. Jag är nog stallets lilla fixarfia :P Hehehe.

Känner mig inte direkt på topp. Det är de där småpikarna hela tiden som tar kål på mig o ja blir galen. Jag försöker och försöker och försöker, jag kan inte göra så mycket mer ja kan inte jobba mindre för att vara alla tillags och jag tänker absolut inte vara mindre i stallet för då går ja under. Olle är nog den ända som uppskattar en avsett vad jag gör, han blir inte sur för att han inte blir riden en dag. Han blir glad bara man säger hej till han. Vi människor kräver så mycket mer, men är vi lyckligare för det?
Jag känner mig inte lycklig när jag begär saker av folk att de måste träffa mig eller liknande.
Usch va ja krånglar till det. Men jag tycker bara det är så jobbigt. Jag försöker verkligen räcka till för alla men ibland går inte det helt enkelt!


Till nått helt annat så har jag verkligen fastnat för Michael Jacksons låt. Har nog aldirg tyckt att att han låtar är så bra som ja tycker att de är nu:P de är ganska konstigt