Torsdag, Snart HELG

Åhh äntligen är det snart helg, ska bli äckligt härligt med helg.

Fast det är mycket kvar innan man kan njuta av den lilla ledigheten.m
På fredag har jag och sandra radio Äntligen super fredag 16-17 93,7 Mhz sen efter det ska vi ner på stan för att kolla på tyg till våra studentklänningar. Jag ska sy min och Sandras klänningar som vi ska ha på studenten :D Ska bli väldigt kul, mamma har lämnat in symaskinen på service och den är redan kalr :D Jag kommer med 99% säkerhet att få en symaskin som studentpresent :) Väldigt bra så att man kan sy kläder till vovven :D

Har faktiskt betsämt mig att byta kennel så igår mailade jag och frågade lite om deras hundar. Så jag och Crille ska träffa kennelägarna om någon vecka, kommer även få träffa några valpar då :D Ska bli riktigt kul. Hoppas bara att de tycker det är okej med att vi är unga och skaffar hund, det var det som var så bra med den andra kenneln att det var okej att vara ung eftersom frun i huset skaffade sin första hund när hon var 17 år.

Vi får se helt enkelt hur det blir men förhoppningsvis har jag en Dp i juni i år, annars i november.


Bild: Lånad från Kennelfloristas.com


Hoppas att vi har internet till måndag.

Cya ♥

Tänkte bara säga

Att jag fortfarande lever :P
Men jag har verkan haft ork,inspiration och internet för att blogga :P

Har inte hänt så jätte mycket under de här dagarna, har dock varit i Uppsala för min morfar har fyllt 70 år. Träffade min halv-moster Irené där och vi pratade lite utbildningar och om det skulle vara så att jag får en utbildning i stockholm så har jag någonstans att bo under tiden. Irené har nämligen en lägenhet där mitt i stan så det skulle ju vara perfekt.
Träffade även min halv-kusin Edwin på 2 år, söt unge säger jag bara, han sprang runt i hela huset och trök på knappar och rullade ihopp mattan som låg i köket. han var precis så lång att han hela tiden slog huvudet i stolsryggen så då sa han Aj,Aj sen skratta han och sprang vidare :P
Har tyvärr ingen bild på söt-nöten :P

Uppdaterar kanske imorrn om jag har tid och internet


Take Care and have fun everybody!

Cya ♥

Trött?

Nu när jag loggade in så skrev jag min e-post och sedan satt jag och vänta på att komma in.........Underlättar en hel del om man skriver in lösenordet också :P
Är bra trött.

När jag kom hem från stallet och strejkade mammas mat, så satte jag mig i rummet och slog på tven, det slutade med att jag somnade och vaknade lagom till Sex And The City :P Ska hoppa in i duschen nu och hoppas på att mitt hår inte ser ut som ett fågelbo imorrn.
Imorron kommer det dessutom bli en stress dag :( Har fullt upp efter skolan, Älskling kommer och hämtar mig strax efter 21 imorgon kväll på skolan. Kul att man missar alla bra tv-program hela tiden :S

Måste börja göra inbjudninglista till studenten, och börja göra iordning inbjudningskorten. På Lördag bär det av till Uppsala Hoppas att Rickard tar med sin Vovve Atscho. Åhh vad jag längtar till studenten, känns som att det faktiskt inte är så långt kvar.
Det är 4 veckor till sportlovet och efter det är det UF-mässa så man måste börja förbereda nu eftersom Stefan komer vara borta vecka 10. I april ska man börja stänga igen företaget sen påsklov och i maj är det lite lovdagar och sen är det i strort sätt Studenten, jag ser den här tiden fram till studenten på ett långt streck med massa olika bilder på klassen i skolan :P Åhh vad jag längtar.

En sak jag kom på nu som också ska hinnas med är att skicka iväg de där 2 häst-böckerna till Örebro också.

Nej nu ska jag sluta babbla det blir så när man är trött :P

Cya ♥

Uppdatering

Är hemma nu mellan varven ska snart iväg och dansa.

Har min gamla Laptop så kul och kolla vad man har för bilder och musik. Hittade jätte mycket Lars Winnerbäck låtar, jag måste ha glömt hur bra han är eller nått. Jag var på hans konsert den 21/11 2007 sen dess har jag inte lyssnat så mycket på honom konstigt nog.  Den senaste tiden har jag i stort sätt bara lyssnat på remixat fjortisdunk. Någon låt som jag har fastnat för är Kate Perry Hot n´ Cold och även Lady Gaga Pokerface.

Idag när jag åkte hem från Lisa så satt jag i bilen och tänkte på vad jag skulle vilja jobba med, och jag har några som lockar väldigt mycket nämligen Jobba på en radiostation, Make up artist, polis och frisör eller mer en frisör som gör hårförlägningar och uppsättningar. Skulle även kunna tänka mig at jobba som Mäklare det skulle vara jätte roligt. Har fått svar från en jag mailade igår om ett vikariat, så jag ska ta och skicka iväg min ansökning så får vi se hur det blir. Man får beskedet någon gång i april/maj.

Uppdaterat

Dansen gick hur bra som helst :D Läraren var super bra J Nu kommer man verkligen längta till varje tisdag.

Något som är väldigt beroende framkallande är Extra Delight mint& Chocolate Har ban börjat tagit en så måste man fortsätta :P


Nu har det framkommit en sån där underbar To Do Lista vecka. 4

To Do Vecka  4

•·         MÅNDAG - Jobba på radion(programmera sändaren, Bränna referensen & konvertera program som ska till hemsidan) AVKLARAT

•·         TISDAG - Hem till Lisa och kolla på film Avklarat, Dansa AVKLARAT

•·         ONSDAG - Stallet efter skolan sen kanske plugga lite. Göra en snygg signatur till bloggen och mer struktur.

•·         TORSDAG - Stöd matte efter skolan sen direkt ut till stallet sen direkt tillbaka till radion för att jobba ca 1½ timme. När ska jag hinna äta den dagen? Crille hämtar upp mig efter jobbet.

•·         FREDAG 12.30 Studiebesök SR Vallby institutet. LEDIG?

•·         LÖRDAG - offra en sovmorgon för att åka till stallet för att sedan ta mig till Uppsala. Hoppas att de tar med sig Atscho som är en dvärg pinscher. Skulle vara väldigt kul eftersom jag ska skaffa en sån hund J

•·         SÖNDAG -  LEDIG?  Städa?


Jag hatar de här listorna men ändå älskar jag dem :P Så skönt att verkligen ha uppstaplat vad det är man ska göra dag för dag


Cya


Idrott?

Har idrott nu men sitter här och skriver istället :P
Man ska sätta ihop ett Gympa-pass på några minuter och man ska tänka på pulskurvan och massa övningar som inte är bra att göra.

Lite senare idag ska jag söka ett jobb i Stockholm :P Får väl se hur det slutar hahaha. Skulle vara väldigt roligt och jag tror att det skulle passa mig ganska bra :) 
Jag kommer uppdatera senare hur det går.

Den här dagen känns i allmänhet väldigt ovärd. Inte haft några lärarlektioner sen jag började och på eftermiddagen har jag projektarbete och Sandra har alla saker, och hon är i Sälen.
Efter skolan ska jag till Lisa och prata och kolla på någon komedi film. Ska bli väldigt trevligt. 

Runt 19 tiden ska min lärare komma hem till mig för hennes dotter vill ha en hårförlägning och 20.00 ska jag dansa. Jag kommer säkert glömma bort det för det har jag gjort flera gånger både idag och igår, det är ganska sjukt eftersom jag älskar att Dansa det är hur kul som helst :) Jag hoppas bara att läraren är lika bra annars dör jag.

Nu ska jag försöka göra något vettigt till idrotten 

Cya ♥ 

Grattis Marcus

Idag fyller min bror år så vi ska snart äta lite kina mat och tårta.


Just nu är det ett jäkla skrivande på bloggarna om att vara smal och så. Satt och läste på Expressen såhär står det i artikeln direkt från expressen.se

I lördags skrev Isabella Löwengrip ett inlägg på sin blogg Blondinbella om det uppmärksammade anorexi-bråket mellan henne och TV4-profilerna Carolina Gynning och Katrin Zyto-mierska.
Inlägget har resulterat i över 1600 kommentarer under helgen.
- Jag har aldrig fått så många kommentarer någon gång under tre års tid, säger Isabella.
Varför tror du att så många har skrivit?
- Det är ett ämne som är jobbigt att prata om, men det är ett ämne som folk bara skriker efter att få prata om. I mitt forum i bloggen får man vara anonym och tycka och tänka hur man vill och jag tror att det behövs.
- Jag tror nästan att var och varannan människa kan känna igen sig på ett eller annat sätt.

En revansch
De många kommentarerna blir som en revansch på dem som skriver elakt.
- När folk kommer med kritik, som Gynning och Katrin, då börjar man nästan ifrågasätta sig själv. Att det kanske är jag som har fel, det kanske är värt att leva ett liv i ångest bara för att vara smal. Men när jag får den här responsen från alla läsare och människor som har läst artikeln i Expressen och läst på min blogg, då känner jag att nej jag har rätt
, och det här är något som jag kommer att kämpa för.
Går vidare
- Det jag funderar på nu är hur jag kan gå vidare med det här. Mina läsare skriker efter mer debatt och att frågan fortsätter. Att man kan få unga tjejer att prata om det och ifrågasätta sina beteenden. Det är det som är mitt mål, säger Isabella.

Det handlar bråket om:
Bråket mellan Blondinbella och Carolina Gynning och Katrin Zytomierska utlöstes av ett blogg-inlägg där Blondinbella skrev om anorexi och dagens ideal där unga tjejer svälter sig för att passa in. Hon skrev om exempelvis Gynning och Zytomierska och att de skriver mycket om bantning och att vara smal.
Inlägget fick dem båda att reagera.
Zytomeriska kallade bland annat Blondinbella för hycklande lillgammal skitgris.
Gynning kallade henne präktig, skenhelig och "fejk"- förebild.

Jag säger bara HERREGUD låt var och en leva efter sig själva. Självklart blir alla påverkade av medierna hur man ska se ut och så vidare, men varför göra det till en sån stor grej, det är väl ändå du som känner av själv när du mår som bäst oavsett vikt eller har jag fel?

OBS!!! STATISTER OCH NÅGRA SOM VILL HA EN ROLL I EN FILM SKRIV!!!!!!!!



Cya ♥


Skolan är i full gång IGEN!!

Jag har inte dött, fast det ser ut som så på bloggen. Jag är hemma på Framnäs nu en sväng, har inget internet på Gidde :S Crille ska jobba natt så de där att sova helt själv är inte min grej så jag sover hemma hahaha. Ska försöka bättra mig helt klart.

Nu har skolan dragit igång igen Suck. Full fart på allt.
Jag är hemma på Framnäs nu en sväng, har inget internet på Gidde :S Crille ska jobba natt så de där att sova helt själv är inte min grej så jag sover hemma hahaha.
Har varit på bio i kväll med familjen vi såg Wallander Hämnden, väldigt bra, när man trodde att det skulle sluta så fortsatte det och det blev ännu mer spännande :P Nu när jag sitter och skriver om filmen så kom jag och tänka på att i skolan ska vi göra en film, så nu undrar jag om det är några som skulle vilja vara med och ha en roll eller vara statister? skulle vara jätte snällt. Inspelningen kommer ske om några veckor så de som vill ha en roll kommer ha god tid på sig att plugga repliker. Det är bara att skriva en kommentar med mail-adress så hör jag av mig.

Vårmodet är nu i full gång i alla modetidningar, jag blir så glad att det snart är vår, men vissa plagg som kommer vara så rätt sen i vår kan man reda nu börja använda lite smått :)
Det tråkiga med alla årstrender är att det i stort sätt samma färger varje år, det är ju ganska självklart egentligen att det ska vara ljusa och lätta kläder på våren/sommaren och mörkare kläder på hösten/vintern. Kan inte någon komma på något som är helt otippat inför våren eller hösten? 

Måste berätta om när jag va i stallet idag, har nog aldrig stått och skrattat så mycket för mig själv nångång. Jag skulle ta in Durbin och så ringde mamma så jag hade hästen i ena handen och mobilen i den andra. Så jag stannar till vid dörren innan jag går in för att prata klart med mamma. När jag lagt på så går jag in genom dörren och durbin går snällt efter, när jag sedan stannar strax innanför dörren, för att stänga den så ser jag att Durbin har en stor jäkla grankvist i munnen, och vägrar släppa den jag försöker dra ut den men han släpper inte hahaha....så jag och durbin går bort till boxen och jag stallar upp han på gången och försöker igen ta bort den från han, men han vägrar att släppa. Så jag tänkte för mig själv ha den där då!!!! Durbin böjer sig ner mot golvet och börjar sopa med grankvisten och då brister jag ut i skratt. Självklart filmade jag det hela också. Det slutade med att han fick av en liten bit av granen som han åt upp så jag kunde ta resten. Knasiga häst!!!

Nej nu är det sleep time for me.
 Ska försöka vara lite aktivare på bloggen så länge jag har internet. Kan hända att jag gör iordning massa inlägg och publicerar de så fort jag har internet igen. Så håll utkik.

Take care

Cya ♥

Nu så

Måste börja med att säga grattis till Sandras syster som blir 16 år idag GRATTIS LINDA BJÖRKHOLM!!!! Hoppas du får en jätte bra dag, och ta det lugnt när du ska ut och övningsköra! Hehe

Jag satt och tänkte på det där med syskon som blir stora, min bror fyller år snart och när Sandra frågade hur gammal han blir så tänkte jag högt för mig själv att han fyller 13, men om han är född 95, så stämmer inte det utan han blir 14, min lilla lillebror blir 14 :P jag ser han fortfarande som typ 9/10 haha. Och min syrra ska vi inte prata om hon blir 16 och jag ser henne som typ 12/13 :P Hon ska ju söka gymnasium nu och allt. Så mycket jag vet så ska hon gå på Kopparlunden.

Nu är skolan i full gång igen = Jag hinner inte uppdatera bloggen så mycket :S Sista året nu så det är jätte mycket som ska göras :S

Sitter iallafall och myser för mig själv idag när jag har sovmorgon till 12.00. har bara medieinriktning idag så det blir till att planera lite till musikprogrammet och jag kanske hinner redigera lite på ljudsagan.

Jag vet inte vad som har hänt med mig sen förra terminen :P Har jag haft för mycket tid att tänka?  Just den här veckan har jag pratat så mycket så att jag själv tycker at jag pratar för mycket om allt. Sen känner jag mig jätte pigg, springer runt och hoppar (förutom på morgonen) självklart har jag sovit igen de timmar man missat under hela höstterminen, men i alla fall.

Igår var jag och Älskling på en lägenhetsvisning J Så nu har Crille varit och skrivit papper så nu flyttar jag hem ifrån så fort det har blivit någon ordning i lägenheten. Igår bestämde vi vad vi ska ha för möbler från mitt rum och vad som behövs köpas omgående. Ska bli riktigt spännande J Och nog en av de bästa sakerna man FÅR ha djur där J och apropå djur så blev det en väldigt stor besvikelse här om dagen när jag gick in och kollade min mail :S

Veronica som har kenneln där jag ska köpa Chiquita, hon bor idag i Bergbo mellan Sala-vägen  och Skultuna, men nu ska hon flytta in till Västerås under våren vilket betyder att de inte ska para Maya nu i februari utan i Augusti i stället, så jag kommer få min lilla vovve till hösten L så otroligt typiskt att man måste vänta ännu längre, men som min kära pojkvän sa, det finns en mening med att det blev såhär.

Dagens outfit får bli ett par jeans, lila cardigan, svarta uggs och ett baslinne. Och mitt hår får bli i en hästsvans med ett panband från Bula. Du förstår att om man går och lägger sig med blött hår så går det inte att få håret dit man vill morgonen efter :S


Ha en bra dag

Cya♥


Seg dag

Idag var jag uppe med tuppen. Jag vaknade av att väckarklockan ringde och jag stängde av den Men det fortsatte att ringa :S Det var pappas väckarklocka som också ringde.  Jag låg i sängen och skrattade för mig själv att det är tur att den satte igång att låta för annars hade jag somnat om igen, inte bra när man ska till stallet och släppa ut hästarna.

Nu är klockan strax efter halv 4 och det har tagit fram till nu att bli varm från det att jag kom hem från stallet 11.30. Det är ruskigt kallt ute idag - 15 grader, så kallt brukar det inte vara i Västerås :P

Ska göra mig i ordning, så att jag kan åka till affären, ska ha lite saker till maten i kväll och så ska jag köpa ett kålhuvud, så att kaninerna har något att tugga på. Det är så drygt nu för vattnet till dem fryser på ca 1 timme fast att jag har en isolerings påse på flaskan så att vattnet inte ska frysa men det gör det ändå :S Det skulle vara helt perfekt att ha kaninerna inne på hösten och vintern och sedan ta ut dem när det blir varmt igen, men problemet är att jag vet inte vart jag ska ställa en bur med plats för 2 kaniner :S

Nej slut svamlat för min del nu ska jag göra mig i klar för att åka


Cya♥


Basic day

Nu såhär på vintern så frisar sig håret, naglarna delar sig och läpparna är som jag vet inte vad. Jag har ett jätte bra tips som funkar på torra läppar, nämligen färsk gurka. Skär en gurkskiva och lägg sedan på läppen några minuter i dagar och vips så har du jätte mjuka läppar.

Även håret brukar bli elektriskt och se ut som ett fågelbo, det beror på att det är sån skillnad på ute och inne under vintern. Ett enkelt tips är ju att ta en snygg mössa som passar dagens outfit. Om man har en frisyr för dagen som mössan inte riktigt passar så kan man göra en enkel hårmask för torrt vinterhår. Jag har en för att få lyster i håret och en för torrt slitet hår

Lyster
♥ Avokado - 1/2
♥ Mogen banan - 1/2
♥ Olivolja - 1 msk
♥ Naturell yoghurt - 1 rågad tsk
Blanda allt ordentligt. Tvätta håret och handdukstorka det. Har du normalt hår kan du ha i blandningen i hela håret, har du fet hårbotten ska du däremot undvika att ha blandningen närmast rötterna. Täck håret med en handduk, duschmössa eller plastpåse. Låt kuren verka i 25 minuter. Skölj med schampo och varmt vatten. Styla som vanligt.

Torrt & Slitet
♥ Olivolja - 0,5 dl
♥ Äggula - 1 st
Blanda och fördela i håret. Täck med en handduksturban. Ju längre inpackningen får sitta i, desto effektivare är den. Räkna med minst en halvtimme. Använd gärna schampo när du sköljer igenom håret.

Hoppas att det funkar :)

Idag snöar det, det skulle vara toppen om det kunde komma några decimeter så att hästarna får röra lite på sig, just nu går det bara att skritta eftersom det är så hårt i marken. Det finns säkert någon där ute som både travar och galopperar men jag tycker inte att det är snällt mot hästen att trava eller galoppera när det är sten hårt! Tänk dig själv att springa utan dämpande skor på hård gropig frusen grusväg, åker eller liknande.


Ska ta och göra mig i ordning för jag ska ta en liten tripp till Djurmagazinet och även odal för att kolla på ett täcke till King. Han är en långhårig collie på 12½ år och fryser nu när det är kallt ute. Ska kolla och se vad som finns.

Min outfit idag blir väldigt Basic eftersom jag ska till stallet senare. Det blir ett par jeans ett rosa baslinne, en cardigan, svarta uggs, rosa Svea mössa och min vinterjacka.


Cya ♥


Nu är jag tillbaka

nu är jag tillbaka efter några dagar i Trysil. Har åkt skidor och firat nyår där. Mitt nyår var ju av det lite udda nyåret? Jag och min familj firade med våra kusiner. Mycket trevligt vi åt och drack gott. Från 22.30 satt jag och tjatade om att jag vill gå upp och kolla på raketerna MEN det tar inte 1½ timme att gå upp i backen ca 5 min haha, så jag satt och var rastlös ett tag där men sen så fick jag äntligen gå ut och fota alla raketer. Sen gick vil tillbaka till husvagnen och Anders med familj åkte hem till Sälen igen. Klockrenaste kommentaren under kvällen var Eve som sa Jag ska sitta fram för jag orkar inte höra pappa sitta och säga hur mamma ska köra, spec inte nu när han har druckit haha. Sen när de åkt och vi börjar plocka undan i husvgnen hör pappa hur det droppar från en taklucka :S Så på toaletten hade det bildats kondensvatten som droppade I MIN PJÄXA det var 10 CM djupt vatten IMIN PJÄXA!!!!!! Väldigt komiskt så ni kan skratta med gott samvete för det gjorde jag på fyllan :P S åmitt år började ju SUPER BRA!!!

Sen idag fredag så åkte jag hem och missade rondellen mot sälen bara för att gpsen visade att jag skulle köra rakt på, så det blev en senväg eller vad man nu ska kalla det :P Men nu har jag varit hema ett tag.
På onsdag börjar skolan igen också SUCK Orkar inte.
 Det där förbannade håret till Madde har inte heller kommit, så nu ska de på tajmahal skicka nytt hår p åmåndag OM den hårfärgen jag ska ha finns :S Fy fan va krånligt jag orkar inte hålla på och krångla längre. Vi i företaget QueenOfExtensions måste nog börja köpa hår från ett ställa här i Västerås för att slippa såna här saker. Men okej jag har beställt hår flera gånger från Tajmahal och aldrig haft problem. Problemet som är nu att jag hämtade ut håret på Posten till 3 personer men fick bara för 2 men betalade för 3 och nu har jag pratat med dem på tajmahal 10000 gånger känns det som och jag har fortfarande inte fått håret beställde det den 19 December.

Sitter och kollar på Sing A long och ska börja leta lägenhet nu.....NÅGON SOM VILL HYRA UT EN LÄGENHET I VÄSTERÅS TIIL MIG OCH MIN POJKVÄN?????


Hoppas ni alla har haft ett bra Nyår!

Cya ♥