Oj

Nu va de länge sen ja skrev här :S Fu på mig!! Det har varit full fart den här veckan som har gått. I onsdags var ja och Crille i väg till Stockholm och gick på Cosmonova. Mycket trevlig dag och när vi åkte hem stannade vi på godis affären i hummelsta, snacka om att de har mycket godis, man får nästan lite beslut ångest.

I torsdags så bar det av till LeksandSommarland. Vi mötte upp Emelie och Patrik där ifrån Gävle. När vi väl kom in där så var Sommarlandet otroligt litet och vi va de ända ungdomarna där utan barn, känndes väldigt fåningt att vara där. Efter att vi ätit en god respektive mindre god lunch ( så kan det gå när man inte väljer tacobuffé) så tänkte vi att vi skulle bada eftersom de va väldigt mycket olika basänger, och alla andra badade som aldrig förr trots att de va mulet och graderna låg på ca 17-18 nånting. Crille och Patrik drog iväg för de ville köra GoCart igen så ja och Emelie bestämde oss för att vi skulle bada. Väl ombytta så skulle vi låsa in våra saker. Tjoheeej man fick inte ha eget lås utan man va tvungen att låna ett låshelvete för 60 spänn, och självklart så tog dom inte kort utan bara kontanter *MORR* så vi väntade på att de andra skulle komma så vi satte oss vid poolknten och sänkte ner fötterna OCH Fy Fan va kallt de va. Så efter att vi suttit där och försökt vänja oss så bestämde vi att vi åker till Borlänges Aqua Nova istället ett ganska stort äventyrsbad. Tur var väl det eftersom de började spöregna och de fanns inte så mcyket mer att göra än att bada där i LeksanSommarland.

I Fredags så kom Emelie & Patrik hit till Västerås så helgen har bestått av massa grillning och långa sovmornar.

Förra helgen så klickade jag hem lite saker från Nelly också, har inte haft tillgång till något redigeringsprogram men här är sakerna iaf :) Mycket nöjd är jag.

Lycka till nu Johannes i lumpen :)










090719

Kollade nyss på klockan och den är bara 12.30 :O Jag trodde att den va närmare 15 eller nått :P

Jag har ett par jätte söta ljusrosa ballerina skor, tyvärr hade jag dom på mig förra sommaren och så började de att spöregna så de fick en full brun kant så ja tänkte att jag skulle tvätta dom, men det blev inte riktigt av. Och nu i våras så har jag undrat vart tusan är de skorna? Till slut hittade jag den ena som låg i min stora skolåda under sängen, men vart är den andra? Idag hittade jag den nere i förådet :D Maddiz going happy!! Så nu ska jag ta och tvätta dom så att de blir fina igen :D

Ska ut till stallet sen efter 15 ca Ska rida Kyndill, för hans ägare är i Kroatien.

Har jag sagt de att jag ska börja sköta Tindra igen till hösten? Ska bli riktigt kul :D Bibbi Tindras ägare kom fram och sa att hennes nuvarande skötare Kim ska sluta och att hon helst inte vill annonsera ut för man vet inte vad man får för gris i säcken. Så ja sa på engång att jag vill. Känns väldigt bra att sköta henne och Bibbi behöver inte oroa sig för att Tindra inte kommer ha de bra de dagar då Bibbi inte är där.


090717

Sitter och lyssnar på Närradion. Seriöst säger jag bara. Ofta man börjar as flabba i sändning och inte den andra kan säga något. LÅT? Kanske?



Tjoohej

Har fått en kommentar från Zylvania angående allergitest.

Beror på vad du gör för allergitest om det är genom blodprov eller pricktest. Jag gjorde det sistnämnda. På mig droppade de en allergen lösning på markerade områden på underarmen sedan prickades de in lite grann i huden med en lansett.

Då vet jag vad jag har att vänta mig, måste alltså fråga läkarna när jag ringer o höra om ja måste linda in mig i bedövningsplåster o skit :P Haha. Så jäkla jobbigt att svimma hela tiden, det är nästan att jag göra det när jag ser andra tar blodprov eller liknande.

Nej nu ska ja till Odal och köpa flugfångare :P



090715

Har nyss kommit hem från stallet och sitter och tittar på tv :P Måste ringa till läkaren imorrn :S Måste be om att få kommma och få göra ett allergitest :S

Finns det nån där ute som har gjort ett allergitest som kan berätta hur det går till, sticker de med nålar? (A)
Jag svimmar så himla lätt tyvärr, så otroligt jobbigt!

Ska ta och boka en tid med en ridtränare så att jag kan få mitt gröna kort klart snart, inte för att det är så bråttom med tanke på att jag inte har någon häst att tävla på.

Har fått ett bromsbett på det hårda uppe på örat :S det svider och kliar som s*tan

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, ska ev ta o kolla på en film sen.



Dagens




Ska försöka ta mig ner på stan imorrn och kolla på mobil o lite andra saker. Ska även kolla hur det ser ut om utbildningen när den ska starta och så.

Jag har varit riktigt grinig idag, dagen började bra, men när farmor ringer o tjatar om hur det blir med Osloresan med Sandra och ja säger att det antadligen inte kommer bli av. och att Sandra jobbar nu, så säger hon åhhh de va ju tråkigt ja som trodde att du skulle få göra något roligt i sommar och bla bla bla då blir man ganska less. Så jag sa till henne men herregud Oslo står väl kvar ja måste inte åka nu, jag kan lika gärna åka sen, sluta stressa över det där. Är fortfarande jävligt piss på mina förädrar, som vanligt. Fy fan jag har lust att bara fly och aldrig mer komma tillbaka, jag orkar inte vara nån jävla passupp till alla längre!!


Snart är lugnet slut

Snart kommer mina föräldrar och syskon hem, senast på fredag, och tidigast onsdag. Eftersom jag inte fick följa med så hoppas ja att de har massa saker med sig till mig. Sen kan dom ju ta och betala mina solarietimmar för ja vill också vara brun. Ska iaf göra en Spray-tan så snart som möjligt ska ringa och boka tid, har hittat en jätte bra här i Västerås så den får det bli!!

Nu har jag fått semester också jäkligt skönt, slutade jobba i fredags så helgen har i princip bestått av chill, har bara tagit det lungt och kollat på film och varit ute i stallet. Helt perfekt. Sen har jag även börjat fundera på om allt slit verkligen är värt det. Det är inte så kul att hålla efter 3 personer som bara stökar ner och är slarviga. Crille och pappa tycker att det är dags att gå vidare, så kan de 3 personerna sköta det bäst dom vill!! Men vi får se jag har inte bestämt mig än.

Min mobil dör bara mer och mer, nu dör skärmen minsat 7-8 gånger/dag  förut hände det kanske 1 gång varannan vecka. Så det blir att kirra nu mobil nu i veckan också, sen vet ja inte om jag ska ha kvar halebop, det suger verkligen och med alla andra som finns som ja också tycker suger så är det bara telia kvar. Om man har telia och ska ringa till någon som inte har det så kostar det hur mycket som helst, man kan ju ha så att man ringer billigt och har massa fria sms, men jag vill inte bara smsa. Hmm jag måste fundera lite på den här frågan också vad man ska ha förnått. Inte halebop, Comviq eller 3 iaf. 3 och halebop har jag haft och det suger och Comviq har sämst teckning så det går inte heller.


Usch vilket ovärt inlägg

Nu blir det duschen sen hem till Crille och väcka liv i han som har jobbat natt och gick o la sig runt 09.30, han hade suttit och kollat runt på internet om vad det kunde vara för fel på hans bil.
BTW så kom ja på en väldigt rolig sak, som säkert är hur förbjuden som helst. Men Crille han fick en tågtuta av en på hans jobb som han nu har monterat fast på bilen. Så i lördags så hade vi varit på affären coh Crille sätter igång kompressorn till tutan, och jag säger åt han att inte tuta vid affären, men han gjorde det iaf :P Och så va det en kille som stod och la in kassarna i sn bil så när Crille tutade så flög han minst 1½ meter bakåt för att han blev så rädd. Och jag kunde inte göra annat än skratta :)

Ska ev till Sala idag eller imorrn för att se när de hopptränar Fantasi. Får se om jag också kanske får ta ett varv :)




lacka lös

Åhhhhhhhhh är så jävla trött på människor. imorgon har jag sändning klockan 10.00 klockan 13.00 idag så hade vi fortfarande ingenting till det programmet. Jag hade suttit hela förmiddagen och redigerat mitt Vertical run reportage som tog sin tid eftersom det va råmaterial på över 30 minuter. Sen så måste jag konvertera program till hemsidan. Så när jag va klar med det så satt folk fortfarande och gjorde ingenting och sa att de förberede sitt reportage eller enkät. Det tar INTE 4 timmar att förbereda ett reportage eller enkät. Så jag sprang runt som en galning mellan radiokontoret och "redaktionen" för att få tag på nummer och försöka hitta nått reportage som går fort att göra och som är i närheten. Tillslut fick jag tag på några människor, men de kunde ju såklart inte idag. Så jag bad andra på jobbet ringa upp och fixa intervju med dem. Efter en stund så ringde jag rixvideo och dit fick jag komma efter 16, tur det och sen så kunde jag lösa allt med några andra reportage som inte har gått än. Men just att folk har suttit hela em igår och inte gjort ett skit suttit hela fm idag och inte gjort ett skit, så nu ikväll har jag suttit och skrivit manus och frågor till våran gäst som kommer imorrn. Måtligt road.

Jag ska fan börja behandla människorna så som de bahandlar mig!!!

Nej nu blir det duschen och sen SOVA, jag behöver verkligen det.


Vertical Run

Idag har jag varit och gjort reportage från Vertical Run. Man går upp på taket på en byggnad i Västerås Hakon hotell. Väl upp i fläktrummet så får man på sig selar och man får kolla på en instruktionsvideo. När det är gjort så går man upp på taket, och få instruktioner om vad man ska göra, sen när alla säkerhetsutrustning var iordning gjord, så va de dags att ställa sig på takkanten luta sig utåt helt rak och när man väl stod där så var det dags att ta det första steget ut på väggen. Första gången jag gick så trodde jag att jag skulle döö, ´man håller i repet själv, så att man kan välja hastighet själv och när man vill bromsa. det gick sakta men säkert ner och när jag väl va nere så ville jag upp igen så fort som möjligt.
Nästa gång så gick allting mycket fortare de va mycket lättare att luta sig utåt och sen va det bara gå, jag gick mycket fortare den här gången och jäklar så kul jag hade :) Vill göra det igen. Sen hade jag min mp3 från radion fast griffad på handleden så allting är inspelat, så imorrn kommer ett reportage om när jag går på väggen :D

Jag lägger ut den här videon så vet ni vad det handlar om :)

Nu ska jag ut med vovven min


Helgen + Power meet är nu över

Imorgon är det jobb igen som gäller. Min sista vecka innan jag är arbetslös Tjoohooo!!! Har pratat med Lotta så jag kanske har jobb i augusti. På något vis så känner jag ingen panik över att jag inte har något jobb, jag vet inte hur mitt liv ser utt till hösten, däremot så känner jag en rolig spänning över att få se hur mitt liv kommer se ut sen :D

Power meet blev inte riktigt som jag ville. i fredags så började de spöregna så ja ja o mitt gäng stog under en pressening hos en som sålde tröjor :P
På lördagen så va ja ut till stallet och sen hem och gjorde sig iordning, när ja nästan va klar så ringde Crille och sa att Laila hade ringt efter taxi nu, det va meningen att jag skulle ta mig till Laila på Malmaberg och att jag skulle ställe min bils hos Crille på Gideonsberg. Och det tar ca 10 minuter at åka till Crille från Framnäs och det tar minst 20 min att gå från Gideonsberg til Malmaberg. Så jag blev as sur på att de inte hade väntat på mig. Så jag fick ta bussen ner på stan, när jag väl va nere på stan efter ca 40 minuters väntande på bussen så smsar Crille och säger att de ska in till stan. Crille, Laila, Stefan, Macke, Blom och Lina va då på Löga och hade varit där ett tag. Jag frågar Crille va i hela friden de ska göra inne i stan när Power meet är vid löga, jag får til svar att de skulle på krogen. Där blev ja ännu surare för jag hade inte skor för att gå på krogen :S Så jag över väger att träffa Crille vid Tabazco och säga hej och sen åka hem igen. Väl vid Tabazco så säger Crille att jag ska följa med in och jag är så jävla sur att jag har gråten i halsen. Värför i helvete ska man p åkrogen när det är Power Meet?? Jag ville faktiskt se alla fina bilar. Men som alla andra gånger så säger folk " vi ska bara ta en öl sen ska vi gå ner till löga igen, du behöver inte vara sur över det" Jaha tänker ja och sätter mig på en stol. Sen va det en annan viss person som säger till mig " Sluta vara sur, tänk på att vi kommer hit en gång/ år och då behöver du inte vara sur" Jag tänlker för mig själv Det är bara Power Mett 1 gång/år och vi sitter här så jag har allrätt i världen att vara sur.

När vi äntligen gick så tänkte jag Yes nu ska vi ner på löga. Men icke de styrdes mot BMB jag sa flera gånger det är ingen idé att vi går in där jag kommer inte in, jag är inte 20 än. Men nej då ingen lyssnade så de va bara att börja köa. När det väl va våran tur så gick alla in, och vad händer när jag lämnar fram mitt lägg? Jo "Nej tyvärr dig kan jag inte släppa in" Så de va bara att gå till sidan. Folk blev sura och försökte prata med vakten om att vi skulle in. Fy Fan va jag hatar att jag har äldre kompisar, man känner sig ju så jävla ivägen och den största förstöraren i världen. Så just du kännde jag att jag ännu mer ångrade att jag inte åkt hem tidigare. Efter mycket om och men så gick vi till Bill & Bob där det itne va någon åldersgräns, vi satt där jag höll på att somna och Crille med, de va så jävla tråkigt, har nog aldrig varit med om en tråkigare kväll faktiskt. Strax innan två tog jag och Crille taxi hem.
Nej fy Fan vilken hemsk helg och inte fick jag se några bilar heller :S Är riktigt jävla besviken på alla. Sen är jag så jävla trött på människor som behandlar mig som skit också, men det är väl så det ska va antar jag, så som folk behandlar mig så behandlar jag de personerna tillbaka helt klart. Det är verkligen dags för mig att vara elak, sluta vara den där snälla oskyldiga blonda tjejen.
Nej nu är det ändring som gäller helt klart, varför ska jag vara snäll mot alla när ingen är det mot mig? 

Okej, det är blev ett långt inlägg med bara massa klag från min sida, men jag är ganska less faktiskt. Och jag vet att jag nog har användt ordet Faktiskt tre gånger för mycket nu.




 

Power Meet

Fy fan vilken flopp. När ja kom hem från jobbet så slö glodde ja lite på tv o halv sov. Runt 19.30 började ja göra iordning mat till mig o King.Sen upp o göra sig iordning och sen ut med King på kvällspromis. Sen efter det hem till Crille och sminka mig, eftersom jag hade alla sånna saker där. Sen gick jag till Laila och Stefan där även Crille va. Drack lite där sen tog vi Taxi ner på stan för att sedan möta upp Jakob och Elina på Lögarängen. Det blixtrade som fan hela kvällen och när vi började närma oss Lögarängen så började det SPÖ regna. Så vi stannade vid ett stånd där de sålde tröjor och stod där o hängde tills vi insåg att det inte skulle sluta, så vi gick till station för att ta en taxi. HEJDU taxi va bara att glömma alla va bokade och det tutade bara upptaget när man ringde till taxibolagen :S så vi började gå lite smått. Till slut stannade en taxi och frågade om vi skulle åka med. Fan vilken tur man har ibland. Laila hade kort kjol,linne o jeansjacka. Hon frös som en galning. Eftersom jag redan innan vi drog ner insåg att jag kommer frysa så tog jag jeans vilket jag är väldigt glad över men jag frös jävligt mycket iaf.

Får se hur det blir ikväll, men först ska ja till stallet och så.

Ödlan mår bra igen men han har blåmärke på ryggen och lite på sidorna av magen. Ska prova att mata han och se om han vill ha :)


EM

Nu har jag varit o lunchat. Och nu är jag jätte trött, sitter och halv over vid datorn. är jätte trött i ögonen och det gör ju inte saken bättre då att ajg ar linser :P då blir det ännu värre. Jag sitter bara och väntar och längtar tills klockan blir 16.00 så att jag kan få åka hem en stund för att sedan åka till Culturen igen och kollla på Drive-invigseln. För att sedan träffa lite kompisar och kolla på bilarna.

Slagga innan drive-inVigseln? Låter för lockande.



Efter regn kommer solsken

Och det är precis vad det gör nu. det har regnat jätte mycket och åskat. Riktigt härligt, men nu är solen påväg fram igen :P När det regnade så fick jag jätte lust att bara lägga mig i sängen och dra ett täcke över sig helt lovely.

Snart är det lunch på jobbet också, har med mig färdig mat som bara ska in i micron ibland är man för praktisk :P Orkade inte laga mat så de fick bli en färdig rättistället. Tror det är kött med black and white.

Ska åka på Taco och räkkryssning om någon vecka också ska bli MYS

I helgen är det Power Meet så det blir till att glida på stan hela helgen :P

Och ni andra som ska på Power Mett ta det lungt med alkoholen, det blir lättare så.


Godzilla

Va hem på lunchen och tittade till ödlan. Han va fortarande ganska trött men kom fram till fönstret när jag stälde mig där och det är ett gott täcken. Ska prova att mata han när jag kommer hem så kanske han får lite energi från larven. Jag hoppas verkligen att han klarar sig. Jag är så otroligt rädd om ödlan för han känns så skör om man jämför med andra små djur.

Ska nog ta mig till busborgen och köpa en glass i denna värme


Hemskt


Vaknade i lagom tid för att hinna till jobbet, gjorde mig iordning och fixade frukost. När jag ska ta fram ett linne ur byrån så ser jag att ödlan har fastnat i ett hål i en av sakerna som han har. När jag börjar titta närmre så sitter han verkligen helt fasat och har fått ett blåmärke på ryggen och har även rivit sönder sina klor på ena frambenet när han har försökt tagit tag i något för att dra sig loss ;S när jag försöker hjälpa han så slänger han sig bakåt så det ser ut som att han ska bryta ryggen ;S stackarn. Jag får panik och ringer Crille som kommer och försöker få loss han. Till slut så fick han igenom ödlan genom hålet, men usch så dåligt jag mådde. Jag klarar verkligen inte av djur som lider så där. Jag hoppas nu verkligen att han klarar sig. Det värsta är att jag har ingen aning om hur länge han har suttit sådär :S Jag vet att jag hörde att han kraffsade i gruset vid 2 tiden i natt. Jag hoppas vberkligen inte att han har suttit där sen dess. Lillstackarn. Han va helt utmattad när han kom loss. Nej usch va hemskt. Den där halvastocken ska aldrig mer in i hans hem helt klart. Om det är så att han mår bra när jag kommer hem så ska jag stanna och köpa nånting annat till han plutten.

Lilla Godzilla <3


Johannisberg

Nu har jag varit på Johannisberg och gjort reportage. Pratade med Kjell Gustavsson. Han va jätte stressad oh åkte omkring på en liten motorcykel. Tv 4 va där och trängde sig före mig i kön, som vanligt de från tv 4 har alltid en tendens till att göra det eller säga att de har paxat först :P Men det gick bra iaf, när jag åkte hem så fick jag även blås i poliskontroll andra gången nu på ca 2 månader.

nej nu måste jag dricka något innan jag dör 

 

Lill Lördag

är det idag. Sitter på jobbet och håller på och dör av trötthet. Försov mig imorse också så det blev till att stressa, fast det är man ju ganska van vid efter 3 år på KG.

Senare idag ska jag iväg till Johannisberg hoppas på att kunna få lite sol på mig, då mina ben är så vita att man nästan blir bländad. Funderar på att göra en Spray taning. Och jag vet att det kan bli fläckar och att det ibland kan bli oranget, Men det går att fixa. Efter jag varit i stallet så måste jag till H&M och köpa hudlotion, då min hud säger tack och god natt. Min har tagit slut så nu är min hud inte så glad på mig :P
Måste även ha lite andra hår produkter o grejs.
Får se sen va det blir.



Sinnes sjukt

är helt klart va det är. Håller verkligen på o dör av värme och då är klockan ändå 23.45 det är för jäkligt att bo i radhus med tre våningar för längst upp är det för varmt för att sova och på mellan planet där är det också ganska varmt, så de ända stället man kan sova på är nere i källaren och där står ett akvarium och brummar så då har jag svårt att somna :P Inte lätt dagens fetaste I-lands problem helt klart.

Har köpt jordgubbar idag och spenderat kvällen i soffan hos Älsk. Min tam råtta Ninni hon har fått smak för de där med jordgubbar och sallad. 

ska ta mig en svalkande dusch och sen ska jag sova, för imorrn blir det full fart hela dagen. På FM blir det boka in reportage, börja kolla gäster till nästa vecka. På EM blir det ut till johannisberg och prata med Kjell Gustavsson som startade Power Meet för 32 år sen.

För er som inte bor i Västerås, så är det Power Big Meet det kommer vara amrikanska bilar i hela stan, och alla Campingar är ver fulla med raggare som vill träffa vänner titta på bilar, crusa och dricka öl såklart. En riktigt folkfest utan dess like. Det här pågår torsdag-Lördag och igår var det redan jätte lång kö 07.30 för att komma in på Campingen. Det är helt galet. Men det ska bli väldigt kul.

På fredag 17.30 så ska jag möta upp Johanna från jobbet och titta på Drive-invigslarna. En präst viger flera par under kvällen där de sitter i sin amrekanare. ska bli riktigt coolt att se. Ska försöka få med mig kameran och fota lite om ja orkar :P