Här va det dött

Har verkan haft tid ork eller inspiration för att blogga. Det är för varmt för att ens kunna tänka.
Jag håller verkligen på och avlider i denna värme. Igår när jag skulle åka hem från jobbet va det 40 grader varmt Det är helt sinnessjukt. Pratade med mina föräldrar som är nere i Kroatien och där är det ca 20-25 grader molningt och lite regn då och då samt åska på nätterna. Hade ju inte varit helt fel att ha det så nu. Jag tycker jätte synd om alla djur som måste lida i denna värme. Jag tänker speciellt på alla hästar som måste vara ute eller alla hundar som måste ut och rastas när det är så varmt. Min hund han håller på och avlider så fort han kommer utanför dörren, så det blir korta promenader väldigt ofta.
Lite skönt är det idag att det är lite svalare iaf.

I torsdags fick jag min studentpresent av Crille :) Tack Älskling
Så nu pryder denna vackra klocka från Tritoni min arm.

 Helt juvlig färg. Passar mig otroligt bra :)


Ha det så bra allihopa i värmen :)



Rix Fm

I går va ja, Crille och Laila på Rix Fm festival, fast vi gick aldrig in så att vi stod framför scenen, de va ändå inga bra artister. Vi skulle käka lite så vi gick till tabazco men där va de fullt och på Böffen House hade köket stängt för 10 min sen. Så det slutade med att vi hamnade på Kalle på Spången. Jag satt o kollade på folket som gick förbi och så va det en tjej som stannade utanför, sen vänder hon sig om och då ser jag att hon satt kjolen bak och fram :P Så jag börjar skratta och säger att hon har kjolen fel till Crille och Laila. Crille säger att jag behöver inte säga det flera gånger men när han själv set det så börjar han skratta :P

Vi drog hem vid 23 tiden, eftersom jag skulle upp och jobba idag.

Vaknade runt 4 tiden av att mina ögonfransar var kladdiga, så jag tänkte fan har ajg fått ögoninflamation. jag vaknade lite senare innan 6 ungefär och tänker jag måste upp och tvätta av  mig det kletiga. Väl upp så håller jag på torkar ansiktet och sedan kollar mig i spegeln så får jag nästan en chock. Mina ögon är stora som ballonger och min underläpp är nästan dubbelt så stor på ena sidan. Jah tänker jösses vad har jag gjort, det ser ut som jag har varit i slagsmål fast utan blåmärken. Sen sa jag til Crille att titta på mig, han utbriser Du har fått en allergiska chock!!!!
Jaha tänker jag och lägger mig ner en stund till. vid halv 8 tiden så börjar jag gjöra mig iordning för att åka hem för att sedan försöka få tag i läkaren.

När jag ringde till läkaren så fick jag tid på engång. Efter ett kissprov och lite uteslutningar på att det kanske är njurarna, så konstaterade hon att jag är pollen allergisk och att det är väldigt mycket pollen i luften nu. Så jag fick receptbelagda allergitabletter och ögondroppar.

Jag hoppas verkligen att svullnanden kring ögon lägger sig så att man kan vistas ute bland folk utan att de ska glo. Här på jobbet så vet ju alla att jag har fått en allergisk reaktion så de spelar ingen roll.


ska snart ta lunch eftersom jag har sändning 13.00

Om du är i västerås och har tillgång till en radio så kan du lyssna på 93,7 MHz

om du inte är i västerås men har tillgång till internet så kan du gå in på http://www.fmiv.nu/live.php


jobb

Tog mig ur sängen imorse och nu är jag på jobbet men fan va jobbigt det är. Blir anfådd för ingenting och jag har god lust att bara lägga mig ner :P dags att ta en ipren igen, så att man kämnner sig lite piggare iaf.

sitter och letar grilltips som jag ska ha med i radioprogrammet imorrn.

I Kväll är det rix Fm festival, jag hoppas at jag orkar gå på det :)


Fu*k

Har blivit jätte sjuk :S imorse hade jag bara lite ont i halsen, Nu har jag feber fryser och svettas om vart annat :S Fan det är så jävla typiskt när man jobbar och så, skulle ha passat bättre nästa vecka att vara sjuk för då får jag sjukersättning, det får jag inte nu eftersom jag bara har varit anställd i 1½ vecka. Jag kan inte vara hemma och vara sjuk heller behöver verkligen pengarna eftersom jag ska plugga och den utbildningen är inte csn berättigad vilket suger mycket hårt, men jag ska höra mig för lite och så sen.

Kan inte bara den där iprde tabletten börja värka så att man slipper det här nu när jag ska sova!!!

God Natt


Sändning

Har nyss haft radiosändning. Gick hyfsat bra iaf. Sitter nu och programerar och bränner referensen.

Är så otroligt skönt att det är sol ute :) Dock i morse när ajg vaknade så hade jag jätte ont i halsen. Tydligen så har de flesta på jobbet ont i halsen, blir ju kul, eller inte :S Jag hoppas bara inte att jag tappar rösten Igen :S känner mig jätte trött och seg, blir verkligen att försöka lägga sig tidigt idag, blir ju väldigt lätt när man kommer hen från stallet runt nio eller tio.

Skrivr mer sen


Sommaren

Det blev en lunch i solen idag :D efter det så åkte jag till Hälla golf och gjorde reportage där.

har varit en väldigt varm dag idag, har nästan smält bort flera gånger om :P har bränt mig också men inte så jätte farligt, ska smörja in mig ordentligt sen efter att jag har duschat.

Jag vet inte om jag har skrivit det här och orkar inte kolla upp det, men igår när jag va ute o red så stötte jag och Camilla på en HUGGORM ;S Jag fick panik satt nästan och skaka på hästen, och Durbin visste inte vad han skulle göra så han vände sig med rumpan mot ormen, vilket va väldigt bra för då kunde jag fokusera på annat annars hade jag bara suttit o stirrat på ormen och fått ännu mera panik. Jag kan verkligen inte råför det men jag är så otroligt ormrädd, det konstiga är att jag har inte varit med om något läsikt med en orm heller, så jag vet inte vad det kommer ifrån. Visserkligen så hade jag en orm runt halsen när jag va ca 8 år, men jag tyckte inte det va läskigt eller liknande.

Nej nu måste jag duscha sen sova, har mycket att göra imorrn.

Har även radiosändning 13.00 där  kan ni lyssna live när jag sänder


Solkräm och Hälla Go kart

Har varit en sväng till Hälla Go Kart och bränt sönder min ena axel :P kanske dax att införsakffa en bra solskyddsfaktor om det här vädret ska fortsätta.

jag verkligen älskar mitt jobb, hur många jobb är det som har att man kan vara ute i stortsätt hela dagen utan att vara täck i stora tjocka kläder? Hmm inte många. Mitt jobb är helt underbart jag kan ha kjol och ett linne och sen iväg på ett reportage utomhus och bara njuta av solen, det är för underbart.

Sitter inne nu dock och skriver frågor men sen ska jag iväg ute i solen igen!!
Kunch ute i solen kanske vore nått?



Orsa

Har fördrivit midsommardagarna i Orsa på en camping där. Mycket trevligt :) Tack för en trevlig helg!!!

Är nu hemma på Framnäs ska duscha sen göra iordning lunch till imorgon. Klockan 10.00 imorrn sänder jag radio så alla som har tillgång till internet kan lyssna på mig om ni inte är i Västerås. 

Min röst har kommit tillbaka nu :D tog en vecka och 2 dagar :P Tänk att det va en vecka sen jag tog studenten, känns som att det va typ i förgår :P 

Åhh jag saknar klassen.

Jag tror att jag ska ta ocg göra såhär att när jag fyller 20 så ska jag ha fest och bjuda in de från klassen, låter det som en bra idé? Tycker jag iaf :D 

På tisdag åker min familj iväg till Kroatien, så då har jag hela huset för mig själv men jag tror att jag och King kommer för det mesta vara hemma hos Crille, kommer ju självklart åka hem och se till alla andra djur och så att huset står kvar.

Ska iväg och titta på bur till Ninni här i veckan också, blir en tvåvåningsbur så att hon får klättra och hoppa omkring, ska ev köpa ett kopel till henne så att man kan ha henne "lös" så att hon får röra på sig lite mer, vill inte ha en tjock råtta.

Nej nu blir det duschen 




 

ÄNTLIGEN

Nu kan man lyssna på Sommar Radion på webben direkt. http://www.fmiv.nu/live.php


Trevlig Midsommar på er, för det ska jag ha oavsett!!



Sol!

Weeeeii det är sol idag :D HURRA!! Har väl inte varit sol sen jag vet inte när, har ju bara regnat och varit skit väder ett bra tag nu. Frågan är bara hur länge det håller i sig, så vad tror ni att det blir för väder i midsommar?

Snart är det lunch och senare i eftermiddag så ska jag till Önsta gryta för att titta på den där Lego Jesus och intervjua en person där, ska bli kul o se hur stor den där lego gubben är i verkligheten.

Ha en bra dag allihopa


Första jobbdagen avklarad

Har varit på jobbet idag, ska bli riktigt roligt när det drar igång ordentligt.

Satt och gjorde en planering och då insåg jag att det inte alls är lång tid kvar tills vi slutar.

Johannes tittade även förbi radion idag trevligt trevligt.


Snart är det midsommar, någon som vill hitta på något? Har ingen aning om vad jag ska göra, vill ju inte åka till Gusselby för det finns inte ett skit att göra i den byhållan och värre blir det när det regnar, och så som det ser ut nu så ska det regna på midsommar, som vanligt.



Ny start i livet

Ja nu när man tagit studenten så går man in i en ny fas i livet, och det blir som en ny start på livet tycker jag.

Imorgon börjar jag jobba och det ska bli väldigt kul, känns riktigt bra att jag har fixat ett jobb!

Blir ett kort inlägg för nu ska jag göra mig iordning och sen sova så att jag orkar med morgon dagen med tanke på min hals. Ni som läser bloggen och har gått eller går på Kopparlunden, ni vet Carina jag låter som henne fast 5 gånger värre. När jag ska prata så får jag ta i längst ner i från magen för att det ska komma något ljud överhuvudtaget. Har märkt att det även gett träningsvärk i magen. Längst ner på magen så är det ganska svårt att få magrutor, men om man skriker sig hes en hel dag och sedan ska prata med den hesa halsen, då komer man åt de musklerna suveränt!!

Sov gott allihopa så hörs vi imorgon.


Jobbigt

Jag saknar klassen och studenten!!! På avslutningen var det jätte många som började grina och så, Jag har fortfarande inte gjort det så jag väntar nästan på att jag ska börja göra det för jag kommer sakna klassen och alla lärare SÅÅÅÅ mycket fast att jag tyckt att många i klassen är rena idioter, så saknar jag ändå dom!!

Jag har även kommit på en sak som har med min blogg att göra:P Jag har ju skrivit mycket om skolan, jag som skriver så känns det som att jag bara skriver om skolan och studenten, så vad ska jag skriva om nu när jag har tagit studenten och slutat skolan? Detta kanske får ta och bli en ännu mer personlig blogg framöver.

Ska ju iofs börja plugga till hösten så då går jag i skolan igen men det är ju bara 6 månader ungefär. Är väldigt pesimistisk nu men jag får väl skriva om mitt misslyckandes att få  ett jobb tjohej! är faktiskt väldigt glad över att jag har gått i skolan under det här året, för de som tog studenten förra året och året innan de, de lär ju har fått sparken ganska fort med tanke på finanskrisen och allt de där. Så alla som tar studentne fram till 2011 kan vänta sig bli arbetslös efter studenten, om man inte har väldigt bra kontakter förstås.

Nu på måndag börjar jag jobba på Sommarradion 93,7 mhz. Det ska bli väldigt kul, jag hoppas bara att jag har fått tillbaka rösten tills dess för nu är den verkligen åt Helvetet :S lite jobigt med tanke på att man använder rösten hela tiden i radio. Hoppas hoppas hoppas på att min röst är tilbaka snart.

Idag har jag varit på stan med Älsk han köpte lite kläder och så skule vi kolla på en klocka till mig i student present men vi glömde bort det och så sprang klockan iväg. 
Vi åkte till djuraffären och köpte lite saker till Ninni en klätterställning, honungsgodis och lite varierad mat. Jg brukar alltid ha 2 mat sorter till mina djur just för att de ska få en mer varierad kost, det är ju inte så jätte kul att äta pyttipanna hela livet. Är även noggran med att det inte är pellets i maten eftersom de är i stortsätt bara proteiner och det är dumt att de äter för mycket av det för då blir de lätt överviktiga, annars så måste man motionera djuren och det är väldigt svårt att göra det med ex en råtta, själklart så har de ju hjul att springa i men man kan ju inte tvinga dem att springa mer bara för de har väldigt proteinrik mat. så jag ser till att de får mer lagomt med protein i sig. 


Nej nu ska jag kolla på Vi hade i alla fall tur med vädret igen.

 

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEN FY FAAAAAAN VA JAG ÄR BRAAAAAA!!! Skönt att jobbet börjar på måndag och sen i augusti börjar jag plugga igen :)

Har lite andrum nu mellan varven. Nu har alla mina gäster åkt hem och jag ska göra mig iordning för BMB ska bli sjukt kul att träffa alla i klassen. Vi hade ganska tur med vädret när vi åkte på flaket. Den sista biten som va kvar till skolan då började det regna men som tur va så hade vi presseäning så man blev inte så jätte blöt, dock så har mammas kamera gått sönder den blev fuktig i regnet så nu funkar inte bild skärmen :S Fan så jävla typiskt.

Nej nu ska jag byta klänning och fixa iordning sminket för kvällens bravader


PUSS PÅ ER



STUDENTEN

Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn, har inte ens hunnit kolla mejlen :P

Men nu mina kära vänner så ska jag Äntligen ta STUDENTEN. Hela den här veckan har gått åt till att förbereda allt, och det ska bli så kul.

Idag hade ettorna och tvåorna avslutning och jag höll tal :P Väldigt nöjd och lärarna tyckte de va jätte bra :D

Klockan är nu tjugo i ett och jag ska upp klockan fem igen, innan dess så ska jag duscha, fixa håret, måla naglarna och sen få lite skönhetssömn innan det är dags att åka iväg till Sara i klassen på Campangefrukost. 

Just nu känns det helt sjukt att jag ska ta studenten, det känns som att det inte är jag, väldigt skumt. Men jäklar vad kul jag ska ha :D

Idag va vi och "pyntade" Flaket och jag tror det kommer bli väldigt bra imorrn.

Nej jag får skriva mer sen om hur studenten va och lägga in lite bilder. Ska även försöka lägga in bilderna från lärarmiddagen förra fredagen.

 

Stockholm nästa

Idag har jag varit och röstat! Duktiga jag för jag tänkte skippa det ett tag :P Jätte svårt att veta vad man ska rösta på bara :P

Ska snart göra mig iordning för att åka till Stockholm för att gå på Bruce Springsteen konsert, ska bli kul, har nästan blivit så att det görs en gång varje sommar :P

Shiiit snart tar jag studenten helt galet. Har svårt att fatta att det är jag som tar studenten :P men kul ska det bli :D

Imorgon så ska jag till skolan vid 12 för att kolla på Bio, skolan ska visa alla filmproduktioner som gjorts under året, och Självklart kommer Maja, filmen som jag och några till gjorde visas. Han som spelar Pappa och Polis i filmen kommer vara där :)

Ska göra en liten lista med saker jag ska göra.

Måndag: Skolan för att kolla på film, 15.00 Hämta Linda på station och klippa mig, sen sy på studentklänningen.
Tisdag: Idrott 10.00 Sen sy studentklänning
Onsdag: Sy Studentklänning
Torsdag: 9.00 Hålla tal för ettor och tvåor på deras avslutning. 17.00 "Pynta" Studentflaket
Fredag: TA STUDENTEN OCH ALLT VAD DET INNEBÄR
Lördag: VILA
Söndag: VILA
Måndag: Börjar jobba



STUDENT 2009!


Lärarmiddag och Strömsholm

Igår Fredag var det lärarmiddag, det va så otroligt kul, det avslöjades en och anna hemlighet från resor lärarna brukar göra en gång under året. Jag gjorde en inbakad fläta på Mattias våran samhällsalärare, sen gick han ut lite Camilla och några till, då hade han en stor toffs på huvudet och där efter så blev det på med rosaläppglans och rosa nagellack. Ja ni läste rätt Mattias hade läppglans och nagellack på sig, han fick även långa Annicas rosa pumps till ett photoshoot :P

Jag hade det väldigt trevlig trots att jag va den ända som va nykter.
Runt 1 tiden på natten åkte jag och crille för att hämta Johanna och Linnéa i Eskilstuna :p Det tog ju sin lilla tid och vi va hemma vid halv tre tiden, men så va ja o älsk hungriga så vi stannade och åt och när jag gick o la mig var klockan halv 4 och jag skulle upp halv 6 Tummen i vädret för mig helt klart. Så när klockan ringde så känndes det som att jag knappt hade hunnit somna :P men upp och iväg till stallet kom jag trots allt. Gjorde ordning till Durbin och sen hem för att packa lite saker till Strömsholmstävlingarna. Hämtade upp Camilla strax efter 8 och vi började  åka mot strömsholm. Körde SÅKLART fel så att det blev värsta omvägen SÅ typiskt MIG!! Väl där så kollade vi på tävlingarna och på affärerna som ställer ut. Jag fick med mig en borste till Man och svans sen köpte jag ett flecétäcke som var blått och gult, passade ju väldigt bra eftersom det är Nationaldagen.

Väl i stallet igen fpå kvällen för att rida så bestämde jag och Camilla att vi skulle rida Hasselstigen och röja upp på terrängstigen och sagt och gjort så tog vi med oss diverse verktyg, allt gick hur bra som helst, till och med hästarna hjälpte till att ta bort bladen som va ivägen :P Lite längre fram så gjorde Camilla en Exellent avsittning, hon ramlade av och innan så gock allt i slowmotion :P msn såg verkligen hur det vägde  om hon skulle ramla eller inte. Ett gott skratt fick vi iaf :P

Nej nu ska jag ta ur linserna sen ska jag kolla på filmen Miffo som går på trean och hoppas på att mina föräldrar kommer hem snart så att jag kan få lite mat i magen för nu är jag hungrug.


Regnig dag

Va ut till stallet och red ut när det regnade. Jag och Camilla skrattade typ hela vägen för att hästarna var så roliga :P De plöjde genom stockar en ner rasande grenar med massa blöt blad på så man fick sig en rejäl dusch i bland :P hahah

På lördag bär det av till Strömsholmstävlingarna så jag och Camilla kommer finnas där från ca halv nio. Ska bli riktigt kul, Det här året känns som att vi har planerat lite met, vad jag ska ha på mig, för förra året så var det jätte bra väder så då blev det shorts och en tanktop, och det gav även resultat så som solen låg på :P

men jag har hört att det ska bli dåligt väder på Lördag så då blir det lite andra kläder. Ska bli kul :)

Ska iväg till Crille om en liten stund, ska snart ringa o höra hur allt ligger till och så.

Har ni läsare haft en bra dag i regnet?


Jobb

Sitter på jobbet ocb bränner referensen.
Är snart klar så då ska jag och Sandra skriva på avslutningstalet.

Jag behöver egentligen inte vara i skolan förren på torsdag den 11 juni på tvåorna och ettornas skolavslutning. änns riktigt bra.

Har mibilen liggandes brevid mig så jag tar alltid den när jag ska flytta musen :P Haha inte lätt!

Äkligt väder är det ute också :S Jag som ska rida idag, attans att man ibland inte har ett ridhus det skull eunderlätta så otroligt mycket, speciellt när det regnar och under vinterhalvåret!!

Jag är verkligen helt desperat måste ha en ny sadel till Durbin. Någon som vet eller känner någon som säljer en dressyrsadel normalbom mot vid och är ca 16½ tum i sätet? Gärna en Wellington eller Windsor, för de sadlarna skulle passa Durbin perfekt!!



Utkläddnasshow

Blev trots allt lyckad :) Efters howen blev det lunch sen var jag snäll och var taxi åt några som skulle hämta lite grejer hemma hos sig. Efter det så begav sig hela klassen i en parad ner till Vasaparken. Vi var Kravallpoliser så vi försökte gå på rad i olika led, men det kan vara svårt när cykelbanan är för smal, folk går olika fort och folk som vill prata med sina kompisar. Men lyckat blev det iaf. Publiken fick sig ett gott skratt och vi fick applåder :)

Efter en stund i Vasa bland massa dulla människor gick jag, Sandra & Erik tillbaka till skolan. Och direkt efter så pkte jag till stallet. 

Durbin fånade sig som aldrig förr och Fantasi var inte ett dugg bättre och Teitur försöktea dra iväg han med, men han Ska ta det lungt eftersom han har haft en spricka i benet, så det är under läkningsprocess nu.

Efter stallet blev det att åka och kolla på min syrras show som de hade på hennes skola. De va riktigt duktiga :) 

Det var min dag i stora drag.

Måste bara säga att min lilla råtta Ninni hon är för gullig, hon är hur tam som helst och så fort man tar upp henne så lägger hon sig på min axel sen sittor hon där till man tar ner henne, hon la sig även som en ostbåge runt min nacke och där halv sov hon ett tag, hon låg ungefär som en hundvalp med alla benen ut åt alla håll och kanter.


<3 Crille

 

10 Dagar Kvar

Äntligen är det inte så långt kvar till studenten!!!! Jiipppiieee

Idag så var det träning till utklädnasshowen!? Alla sprang runt som yra höns och frågade vem som gör vad och vad vet jag.
Ca halva klassen va där så jag tror att det kommer bli katastrof imorrn :S Vi skulle egentligen ha tränat i torsdags och Fredags men då va det inte en ända jävla käft i skolan förutom jag ungefär :S Kul.
Vill bara få den här skiten överstökat så jag slipper tänka på det sen!!

Kan inte avslöja vad vi ska vara med det börjar på K iaf. Ni som vill komma och kolla när treorna på Kopparlunden gör bort sig så kan ni komma till Culturen 10.00
Jag har verkligen varit på uselt humör idag skällt ut folk til höger och vänster för minsta lilla och varit snäsig mot de flesta! Förlåt men man kan inte alltid ha bra dagar!

Jag har kommit fram till att Ninni har kttlig under magen för hon sprattlar som en galning när man har handen under magen. Har även fått flera kommentarer om att man inte ska ha en tamråtta själv. Men det var nämligen såhär att när jag köpte henne igår så fanns det tre stycken råttor kvar och två av dom var redan bokade, men jag ivlle han hon iaf, så jag pratade med de på affären och de sa att det gick bra att skaffa en till hona senare, och det ska jag göra. Ingen behöver ta åt sig mer eller mindre av det här eftersom det är flera stycken som har kommenterat detta. Så ni kan vara lugna jag ska köpa en till så fort som möjligt så att Ninni får en kompis. Ska även köpa en större tvåvåningsbur så att de får klättra ordentligt!!



Maddiz Systuga

Igår blev jag klar med ALLA läxor. Det jag har kvar att göra är att ha idrottslektion och det är imorrn. Jag hoppas verkligen på mvg men får nog nöja mig med vg ;S inte så kul, hade faktiskt en gång i tiden mvg i idrott men det var innan mitt knä och höft pajade ;S Vilket resulterade i att man inte alltid kunde vara med för att man hade varit hos kiropraktorn eller hade satans ont :S

Nu sitter jag och fixar sandras studentklänning och ska snart börja med min igen. Så hemma hos mig är det en riktigt Systuga :P Så kul


Idag har Ninni flyttat hem till mig. Det är en otroligt svart söt Tam-råtta som älskar att ligga på ena axel och gossa in i mitt hår :P Läskigt nog så kommer den direkt från djuraffären och är 7 veckor men är ganska tam :)


Nej nu måste jag fortsätta