090331

Idag börjar jag 12.00 men jag ska åka till skolan till 11 för att luncha med Saz (Sandra), Så jag ska snart göra mig iordning och åka iväg till skolan.
Det kommer troligtvis bli underbart väder idag så det är bara på med ballerinorna.
MIn outfit idag blir ett par svarta jeans, vitt linne med svarta prickar och en grå cardigan, sen svart vitprickiga örhängen, skor och diadem.

Sen ikväll är det dans, ska bli väldigt kul har ju inte dansat på jätte länge eftersom jag va i Trysil förra veckan och veckan innan det så hade jag ont i höften och kunde inte dansa så mycket.


Cya♥

Grattis Älskling <3

Idag fyller Älsklingen 21 år :P Imorse när jag vaknade så hade jag fortfarande ingen aning om vad jag skulle köpa till han :S
Så efter skolan så gick jag ner på stan och började leta, hittade ingenting som klickade. Jag tog en sväng till Lagerhouse för att köpa en grej man gör fina paketsnören med, och där hittade jag perfekta presenterna. Det blev en shaker, drinkpinnar och ett ljus som luktar banan. Sen köpte jag med mig två bitar tårta från systrarna Ericsson. Jag tror att älsklingen blev nöjd med sina presenter :P

I skolan var jag jätte hyper och hoppa runt som en liten galning, tänk så mycket en ledig vecka kan göra :D och snart är det lov, ska bli riktigt skönt.

Till helgen ska vi ev. börja spela in filmen också, ska bli väldigt kul :D kommer väl bli som musikvideon x 10 :P

Cya ♥

Nedrans sommartid

Visst är det underbart nu när vi har sommartid, det blir så mycker ljusare på kvällarna och allt känns väldigt underbart :) Men så kommer det lilla problemet, just nu den här tiden på kvällen/natten. Egentligen är klockan nu 23.40 enligt vintertid, men nu är klockan istället 00.40 och jag är super pigg :P Jag tycker att det är väldigt vanskligt de första dagarna innan man kommer in i rutinerna :P

Åhh vad jag älskar Bringebär :) fast mest jordbär :P
Jag känner nu efter en vecka då jag har pratat norska och danska om vartannat så blandar jag in massa ord i svenskan :P Det är lite meckigt med det helt klart :P

Nej nu måste jag försöka sova, Vi hörs imorrn alla kära läsare. Ska försöka skriva lite om Sweet Rumbel tävlingen som var i lördags

Cya ♥

Onsdag 25 Mars

Småungar är underbara :P Haha. Har varit på skidskolan hela dagen och jobbat. Det är så kul och se att de vuxna nubörjarna tar till sig det man säger och de börjar behärska skidåkningen ganska bra.

Lillsmottarna De har precis lärt sig att få balans på skidorna och har lite smått börjat att kunna bromsa. Jag blir så glad att se hur de lär sig, det finns nog inget roligare än jag kan få lära ut något jag kan riktigt bra :)

Jag är verkligen jätte sliten idag. Trots att lillsmottarna börjar lära sig så ramlar de omvartannat som bowlingkäglor ungefär, vilket betyder att man måste hjälpa dem upp vilket i sin tur betyder slita ut alla rygg och armmuskler.



En sliten jag :P

Nej nu ska jag springa till duschen sen sova


Cya ♥

Tisdag 24 Mars

Tisdag 24 Mars



Idag började jag 09.00 så jag fick lite sovmorgon. Skönt att inte behöva gå upp så tidigt som jag gjorde igår. Idag vaknade jag av att det var en helikopter som cirklade runt. När jag kollade ut så tyckte jag att det såg ut som en polishelikopter, så jag undrade vad det var de letade efter. Efter at helikoptern cirklat runt i över en timme började jag bli lite konfundersam. Men sen slog det mig, En av Sveriges bästa skidåkare Jon Olsson är här i Trysil och tävlar med Twin Tip skidor, alltså de hoppar i jätte höga snöhopp och gör volter. På sista lektionen med pyttesmottarna så hoppade en av de som är här och tävlar över bilvägen precis bredvid barnbacken. Det var ganska coolt men tänk om det hade kommit en bil eller liknande, eller att folk åkte skidor eller gick på andra sidan. Som tur var gick allt bra.

De andra lektionerna gick jätte bra, vi åkte Off pist/puckel pist med fortsättningegruppen 6-8 år idag. De flesta verkligen lös upp och blev som galna, medans andra tog det lite lugnare och åkte efter mig eller Karolin. Me de vuxna tränade vi mer på att ploga och svänga. Det är så kul för om de kommer och åker förbi en så ser man hur koncentrerade de är.

Idag är det Puckel Pist träning men jag orkar inte vara med, är för omotiverad och ofokuserad. Det var en kille som sa såhär igår. Jag är så jävla trött på de här skidorna och pjäxorna, det känns som att jag lever i mina pjäxor :P

Jag kan tänka mig att man tappar lite intresse med tanke på att man åker skidor varje dag från morgon till kväll i minst 3 månader :P

 Jag taggar till imorgon då det är en interclinic där vi ska analysera varandras åkning , det låter väldigt kul, skulle vara ännu bättre om det var på morgonen medans man är pigg, och inte har lyft upp massa ungar den senaste 1 ½ timmen :P men det ska nog gå bra.

Stackars Karolin som halkade på golvet där man spillt valla :S Sen ute i backen blev hon påkörd av en dansk som hade alldeles för hög fart som han inte klarade av. Det var ju tur att han inte körde på någon av barnen i gruppen, men verkligen jätte dåligt att han inte fattar att man inte kan köra som en galning.

Ska slappa lite vid tv:en nu sen ska jag diska och duscha.


Måndag 23 Mars

Måndag 23 mars


Idag var jag upp redan strax innan 06.00 :P Helt otroligt för att vara mig, jag brukar alltid ligga och dra mig tills sista minuten.

När jag vaknade så gjorde jag mig i ordning och tittade ut och det var strålande sol. Vid halv åtta så började jag gå bort mot skidskolan.  När klockan var 08.00 så började morgonmötet. Allmän info om veckan och så fick jag reda på vem jag skulle göra min praktik med och vilka grupper alla ska ha. När mötet var slut så var det bara att gå ner och byta om till skidkläder och bege sig ut för att ta emot första gruppen, som var en grundkurs för vuxna. Alltså människor som aldrig har åkte skidor förut ungefär. De va jätte duktiga, och jag har både fått tränat min engelska då det är två stycken från England och försöka förstå danska. Det var riktigt kul Sen 10.45 så har jag och Karoline en fortsättningsgrupp 6-8 år. Vissa var verkligen helt galna och de flyger i hoppen och är så glada och positiva. Sen sista gruppen för dagen var Nybörjare 3 år.  Om jag säger bowling så kanske ni förstår  :P Nej jag ska förklara. Vi lär dem att ploga och bromsa, och när det går lite för fort eller att skidorna trasslar ihop sig igen så ligger det ca sex stycken så ungar och skriker på hjälp :P Så man måste skynda sig allt man kan för att de inte ska behöva ligga för länge. Vi har en i gruppen som är totalt orädd, idag var jag tvungen att hämta han vid lifthuset, för han hade åkt ner där och inte bromsat  :P

Efter att lektionen var slut så gick jag hem och åt lite fort för att sedan gå tillbaka till skidskolan för att ta på alla skidkläder igen och sen iväg och träna bana. Gick ganska hyggligt men jag var ganska ofokuserad, och vid de tre första portarna så var det jätte isigt, så man var tvungen att tvärställa skidorna i full fart, men de sista fem portarna gick hur bra som helst eftersom det inte var isigt och inte behövde ställa skidorna så mycket .

Nu är jag trött efter en väldigt slitsam dag. Jag lyfte säkert småkottarna sammanlagt 30 gånger utan att överdriva.

Nu blir det lite tv och avkoppling innan det blir sängen.


Söndag 22 Mars

Söndag 22 mars



Idag har jag åkt skidor hela dagen, och vid lunch så hämtade jag ut mina praktikläder. Ska bli väldigt spännande imorgon närjag börjar.

Idag när jag åkte skidor så var det jätte jobbig snö, det var inte sorbet snö utan mer kramsnö så det kändes som att snön fastnade under skidorna. Det var strålande sol nästan hela dagen J Sen vid 17 tiden så åkte pappa hem till Västerås igen. Så imorgon gäller det verkligen att jag går upp i tid för att hinna.

Det blir inte så mycket mer när man är i fjällen. Utan det blir verkligen skidor  Hela dagen.


Hej Då!!

Nu åker jag bort en vecka och kommer nog inte ha tid att blogga. Dessutom så är det så jäkla dyrt att använda dongen i norge. Men jag kommer skriva ner dag för dag vad jag göra så får ni massa rolig läsning när jag kommer tillbaka på söndag den 29/3


ByeBye

Cya♥

Falska människor

Usch så trött jag är på falska människor. Självklart så har alla någon gång varit fals eller haft en vitlögn, men när samma människa är fals två gånger på samma dag, så börjar man bli ganska less. Men men vissa personer är så helt enkelt.

Har nyss kommit hem, Crille står i duschen och vi ska snart åka och handla lite middag. Egentligen skulle Patric o Emelie komma men de ville inte(som vanligt) :P Men men jag förstår dem det är nog inte så kul att åka från Gävle till en grå stad som Västerås.

Idag har jag satt i löshår på Johanna som gick på skolan förra året. Det blev riktigt bra, jag blev nästan lite avis på hennes hår, det är så otroligt fint :) fast jag håller mig nog till det platinablonda ett tag till.


Om ni är snälla så komer det kanske en Uppdate senare :P 

Cya  ♥

Intensiv Vecka väntar

Har nyss läst ett mail från praktiken. Om jag kortfattar det hela så kommer det bli en väldigt intensiv vecka. dagen börjar vid halv nio och slutar runt sju-åtta på kvällen beroende på vad det är för aktivitet. Och jag är Pepp som bara den!!! Har nog aldrig varit mer taggad.



Bild lånad från Lassa

Ska bli sjukt kul :D


Cya ♥

AjAj

Kapten :P Nej skoja bara :P

Jag har så sjukt ont i läppen ;S Jag kan knappt prata, jag mummlar nått för att inte röra underläppen ;S
har dessutom nu kännt att jag har jätte ont i tandköttet. Usch så jag klagar.


Cya ♥

Soft dag

Idag i skolan var det en riktigt soft dag. Halv nio hade Daniel fortfarande inte kommit och Rektorn kom inspringande och sa att Daniel var på viktigare saker än att vara i skolan. Igår berättade Daniel att han ska bli pappa vilken dag som helst, så redan nu imorse så åkte iväg till bb. Sen vid tio kom Jessica, Det roliga i det hela är att Daniel vikarierar för Jessica så nu fick hon komma och vikariera för sin Vikarie :P

Sen var det lunch, tacos alla var helt galna, tur att jag och Sandra stod nästan först så att vi fick det vi ville ha iaf.

Efter lunchen så var det mediainriktning, jag har redan gjort allt som man ska göra så, jag jobbade lite sen åkte jag hem.

Efter skolan åkte jag till stallet, jag busade med Durbin i paddocken sen red jag ut med Camilla och Fantasi irstasvängen. Tidigt i sommras så la de en sketstor jordhög där man rider irstasvängen, det har tagit mig hela sommaren, hela hösten och hela vintern att fatta hur man tar sig förbi högen :P Bättre sent än aldrig eller vad man säger.


Något jag tycker är JÄTTE orättvist det är att tjejerna måste ha den där underbara(Läs Helvetes jävla skit) veckan en gång i månaden. Det är så orättvist.

Nej nu ska jag hoppa(läs gå) in i duschen, är så otroligt trött. Kan ju bero på att jag varit ute i stallet från 13.30 till 19.00.

Cya ♥


Nya skor

Jag vet att jag tjatar om de där stackars skorna, men tänkte bara säga att nu har jag gått och stått i dem sen strax efter 14 och jag har inte ont i fötterna och jag skulle kunna stå och gå i dem några timmar till. Jag tror allt att det blir de här skorna på studenten :)

På fredag har jag ev. en kund J som vill ha hårförlägning. Hoppas bara att hennes hår kommit då. För på lördag åker jag upp till trysil en vecka och praktiserar som skidskolelärare :P det ni. Shit va kul det ska bli. Jag ska försöka fota så mycket som möjligt, kanske svårt när man har en grupp barn att ta hand om. Men sjukt kul ska det bli :D

Kommer inte blogga när jag är där uppe, Men göra minst ett inlägg/dag som jag sedan laddar upp så fort jag kommer hem och har internet, så då får ni jätte mycket att läsa :P

Kommer nog vara så trött den första dagen att jag somnar. Skratta inte nu eller tyck att jag är lat, men jag ska nog ta med mig papperstallrikar och plastbestick så jag slipper diska :P För det är nog det värsta som finns, man måste nämligen gå upp till ett hus o diska, man kan inte göra det i husvagnen eftersom det jätte lätt blir stopp i avfallsledningen + att jag inte kommer orka bära en stor vattenkanna med massa vatten och fylla på i husvagnen. Dessutom är det svin kallt i det där huset man diskar i :P

Nej nu ska jag byta om till danskläder sen ska jag åka till farmor


Cya ♥

Herregud

Jag har så ont i läppen idag så jag har varit tvungen att dricka med ett sugrör :P

Var ner på stan nyss och hämtade mina skor. När jag gick mot Bianco så var det en kille som knäppte med fingrarna flera gånger och sen när jag ignorera han så ropa han MALIIIN. Är jag så lik min syrra?

Ska lägga ut en bild på henne och mig. Okej vi båda är blonda och har en begie canada goose jacka och just idag har jag håret högt uppsatt i en tovs, vilket hon brukar ha ganska ofta. Det här var väldigt Pinsamt!!


Cya ♥

Skridskor

Igår kväll plockade jag fram mina skidskor, men idag känner jag att höften är inte som den borde, har jätte ont och så känns det jätte skumt när man går, så det blir en haltande promenad på idrotten istället. Och på dansen vet jag inte hur jag ska göra, jag ska iaf dit men vi får se om jag är med så mycket :S

Idag ska jag hämta ut mina skor Lovely.

I underläppen har man en "sträng" som sitter ihop med tandköttet, fattar ni vad jag menar?
Den strängen har gått sönder åp mig så jag kan inte äta ordentligt och absolut inte dricka, så jag måsteta med mig ett sugrör idag om jag ska kunna dricka vatten till maten :P

ni måste bara lyssna på det här

Nej nu ska jag åka iväg till Rocklunda och åka lite skridskor


Cya ♥

Fan

Nu när jag sitter i sängen med datorn och tittar upp mot fönstret på gardinen inser jag att jag har julgrejer kvar, eller är det okej o ha det med tanke på att julen varar ända till påska?

Nej jag lär verkligen ta ner det röda glittret o de guldiga kulorna :P


Haha julen varar ända till påska


Haha mitt mästervärk 2008 :P Har gjort den där själv hhahaha.


Inte lätt att ha koll på allt.



Cya♥

Doften av......

Sockerdricka. Jag har ljus från Partylite som luktar sockerdricka. Den doften känns väldigt vårig.



Bild lånad från Partylite.

jag kollade på Smhi i går och då skulle det vara fins väder till på onsdag, men idag var det mulet, jag gillar inte när man hoppas för mycket på en sak och så blir det inte så.

Måste börja kolla på present till Älsklingen också, det är så otroligt svårt, och det gör ju inte saken bättre att han inte vill ha något i present :S

Någon som vet vad man kan ge till en kille som fyller 21?
Jag har iallafall lovat att baka en tårta så de ska jag göra.

Måsta ta och kolla vad det blir för väder nästa vecka i Trysil, ska ju dit och åka skidor hela veckan. Pappa och jag åker upp på lördag och pappa åker hem igen på söndag, sen är jag där själv måndag, tisdag, onsdag och på torsdag kväll kommer pappa och marcus upp och åker lite skidor och sen åker vi hem på söndag igen. Ska bli riktigt kul :) Kommer kännas väldigt konstigt att vara själv i husvagnen!
Får ta med datorn och massa filmer, fast å andra sidan så kommer jag nog vara väldigt trött efter en sån intensiv dag som jag kommer vara med om, så jag kommer säkert somna så fort jag kommer innanför husvagnsdörren :P haha kan nästan se det framför mig :P
Ska bli ruskigt kul, ska försöka fota jätte mycket, får se hur mycket jag hinner bara.


Cya ♥

Det är alltid lika roligt

Att titta på gammla bilder m.m :P  Ni kan ju hålla utkik efter mig, jag håller på och sätter mig i bilen. Om Den där festivalen blir av jag tror det är nästa sommar så ska jag åka ner med våran cab, skulle vara grymt kul, lovade pappa att göra det då när vi var i trollhättan.


Cya ♥

über snygga skor......

Dessa skor har jag köpt, fast att det är så hög klack så känns det absolut inte, HELT underbara, hon på affären tyckte att de passade mig jätte bra så det är kul. Iofs så säger väl många så eftersom de vill att man ska köpa deras grejer. Jag hade iallafall en väldigt tur när dxe gäller de här skorna. Det var en jätte lång kölista på dem eftersom ALLA i Västerås vil ha dem, så jag stod som reserv till ett par 36:or, men tänkte att jag får de aldrig, och i torsdags ringde de från bianco och sa att de är slut, och nästa leverans med de skorna kommer i Juni. Men idag ringde de och sa att det var ett par kvar, så jag sprang ner på stan och provade dem och de satt som ett smäck. Så de blev helt klart mina. Funderar skarpt på att ha dem på Studenten, man måste väl inte ha vita skor då?


Bilden är tagen från ett annat inlägg därav det rosa i högra hörnet. Skorna finns inte kvar på internet det är därför jag kopierar dem från ett gammalt inlägg :)

Cya♥


Aktion

Nu har min basgrupp och jag varit nere på stan och delat ut broschyrer om Barnarbete. Gick väldigt fort och nästan alla tog ett blad man höll fram. Inte för att jag tror att det komemr bli någon större skillnad, men jag har agerat iallafall.

Idag är det dessutom sista dagen någonsin, vi kommer aldrig mer jobba i basgrupper, och om 91 dagar så kommer jag aldrig ha en skåpnyckel igen haha, va tragiskt det lät :P

har skickat in mina jobbtimmar nu till jobbet så att man kan få lite cash i slutet av månaden. Kommer eventuellt även att få jobb i sommar :D Håll tummarna åt mig :D (A)

Ska ta och se hur det går för Erik med Videon som vi spelade in igår.

BTW NÅGON SOM VILL VARA MED I EN FILM SOM SKA SPELAS IN SNART
HÖR AV DIG


Cya ♥

Tiden rinner iväg

Det är läskigt hur fort tiden har gått. Jag börjar mer och mer inse att Jag ska ta studenten snart. Jag har ofta tänkt att det inte är min tur och det känns inte heller som att det är min tur att ta studenten.

Jag måste verkligen sätta mig ner och skriva vilka som ska komma på min student. Ganska skönt att det ända jag behöver göra är att fixa inbjudningarna och vilka som ska komma. Om jag inte hade varit som jag är så hade mamma och pappa fixat inbjudningarna men jag vill inte ha kort som går att köpa med ett ganska tråkigt motiv på, dessutom så ska min dukning och och så vara i Rosa, så då passar det mycket bättre med att göra korten själv, dessutom är det mer personligt.

Måste även sätta igång att sy klänningarna, men jag atnar att det går fort bara man sätter igång.

Idag 16.00 på 93.7 Mhz Så kan ni lyssna på mig  i mitt radioprogram. Vi kommer att prata om Vad som händer i Västerås i Helgen och spela massa partymusik. Missa inte det!!!

Efter radion så ska jag till stallet för jag har Kyndill idag :D och på lördag, ägaren kommer även hem på lördag tror jag.
 
Nej nu är det väl dags för att göra sig iordning och åka iväg till skolan.



Jag och Sandra på 100 dagarsfesten


Cya ♥

Tänk.....

Att snart är det äntligen min tur att vara den Coolaste i stan som alla ser upp på, när vi står på Flaket och skriker :P


Sveriges Värsta Bilförare

Har nu kollar på Sveriges Värsta Bilförare, Herregud satt och garva hela tiden, jag förstår inte hur de lyckas. Jag vet med mig själv att jag kan bli väldigt "stissig" och få lite smått panik när jag är stressad, men som de där då är jag långt ifrån :P


Bilden är lånad från Tv4 Anytime

Student Choise

Idag har jag filmat tvåorna som hade sin Student Choise det var  Djungelboken som de hade gjort om till The Ghetto Book. Gick ganska bra tycker jag, känndes som att jag knappt fick några bra bilder, men sen när jag kolla på det i datorn så var de bättre än vad jag trott.

Igår kväll så åkte jag och pappa iväg til ett ställe och hämtade massa betfor (hästmat) I tisdags kväll så var det en lastbil som körde av vägen, så nu antar jag att de väntar på att folk ska ta all den bra maten så att de kan städa undan sen, och anledningen till att jag tror det är att annars så skulle de har städat undan allt mycket tidigare.

Thihi har även fått svar från ett ställe där jag mailat in mitt Cv och det ser väldigt positivt ut iallafall. Mer än så tänker jag inte säga, och ni behöver inte fråga för jag tänker inte svara :P Thihi. Återkommer senare om hur det gick med ev. bilder och så.

Ska försöka ta och kolla på Snow Buddies idag men först ska jag se Värsta bilförarna 20.00. Det programmet är så underbart kul :) haha.

Här kommer lite mer bilder från Uf-mässan


Sandra & Jag i Montern

 
Jag håller åp med en förlägning på Malin



Fixa, Fixa, Fixa


Brevid Spegeln hängde de här


Vi hade en tävling.


Cya♥


Ny dag Nya Tag

Borde egentligen börja göra mig iordning för att åka till skolan, Men min syrra o kusin har nog okuperat taoletten minst en halv timme till vilket betyder att jag nog inte kommer hinna i tid tills jag börjar. Eller jo kanske men jag får nog stressa. Ähhh jag får helt enkelt ta oc stressa på dem lite,,,ohh nu hörde jag att dörren öppnades bäst att jag springer dit.

Nån av dem stängde dörren igen, så jag kunde inte komma in. Bläää vad jag hatar det där. Jag ska fan ha ett eget  Badrum.


FAAAAANNNNNNN Kom just på att idag ska min basgrupp stå nere på stan och dela ut broschyrer om Bararbete, och jag har ingen aning om, Om vi är klara med broschyren eller nått, eftersom i fredags gjorde vi ingenting alla va så trötta sen 100 dagars festen, i måndags va jag ledig i går va det mässa och i dag ska det vara klart. Känns inte som att jag kan springa runt i mjukisar med målarfärg på och ett par raggisar iaf. FAN

JAG LÄNGTAR TILL STUDENTEN, DET ÄR INTE MÄNSKLIGT ATT HA DET SÅHÄR!!!!!



Cya ♥


Ser i kors

Är så trött efter den här dagen att jag snart ser i kors, jag kan inte ens skriva in lösenordet ordentligt fick göra det 5 gånger innan det blev rätt. Har hållt igång sen 7 i morse. Har stått på mässan från 8-19.00 MEN det har varit riktigt kul och vi har fått lite nya kunder så det känns jätte bra. Sen den här veckan så tar jag och Sara hand om Kyndill, eftersom Ägaren Carro är på semester, så det jag ville komma til är att jag har köpt en liten present till henne och Kyndill. Det är ett litet fodral som man fäster runt bettet som drivs med batteri så att bettet blir varmt fortare och att man slipper stå med sina händer och försöka värma bettet i "vinter" kylan. Jag hoppas verkligen att den uppskattas :) Men dte tror jag.

Idag på dansen så hade vi en vikarie, han dansar Modern, visa mycket känslot med mera i själva dansen. Det vi fick göra va att han släkte ner lokalen och satte på en låt sen fick vi självaanalysera låten, och stå och göra egna rörelser. I Början känndes det Enormt Fjantigt men sen när man kom in i känslan så var det ganska roligt och givande. Jag tycker att det är svårt att få med en känsla i det mesta jag gör. Och speciellt dans så är det väldigt svårt med tanke på att allt går ganska fort.

Här kommer lite bilder från dagen. Ni får stå ut med suddiga bilder och bilder som ser förjävliga ut helt enkelt!!!


Lite av montern


Invigningen av UF


Vimmel


Jag


Våran monter, Nästan helt klädd i folie, Jimmy design läraren tyckte att vi skulle klä bord, sopborste och våran Art Director Martin i Folie också, men jag och sandra tyckte att dets kulle bli lite För mycket


Andra delen av montern.

Nu ser jag i kors och kan inte skriva mer känner jag så resten av bilderna kommer upp imorrn.

Sov gott allihopa

Puss♥

Jag i ett nötskal

Idag när jag åkte till Solna på intervju, så när jag kom till Sundbybergs Centrum, så kom det upp en varningsskylt och under den stog det Fåglar. Jag tänkte herregud sätter de upp en skylt för lite fåglar. Jag tänkte mig mest småfåglar Efter det så blev det 30 och då tänkte jag men herregud ska man sakta ner bara för lite fåglar alltså typ talgoxar och liknande. När jag kom någon meter till så såg jag vad de menar med "Fåglar" Det var fåglar som var HUR stora som helstm typ svanar och liknande :P
Jag har nog en ganska dålig uppfattning om vilda djur, jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle vara sånna där stora fåglar mitt i Centrum PÅ VINTERN :P

Jag hållar på och dör av skratt

Jag har lyssnat på det här klippet förut men, jag dör lika mycket varje gång
Jag diggar verkligen Tittis skratt :D

Intagningsintervju

Idag var det fullfart igen :P Tur att jag har tagit det ganska lungt iaf, har ju mesta delen varit i garaget och gjort iordning väggarna till UF mässan.

Va och lämna väggarna i skolan idag, ska bli kul och se hur det blev, kunde inte hjälpa till eftersom jag skulle på intagningsintervju klockan 14 så jag var tvungen att åka vid 12 snåret för att hinna, jag vill gärna ha en liten stund på mig, man vet ju inte om man hittar en parkering på engång och så.

Väl på plats så fick jag börja att göra en intervju, fick svara lite på frågor och så om mig själv, sen fick jag göra ett test som man inte på något vis kan påverka. Det testet gick hur bra som helst, och efter det så var det dags att göra det praktiska. Fick testa lite saker, och det bästa av allt var att det jag fick göra har jag redan gjort hemma, så även det testet gick super, så ni kan ju gissa hur det gick? Ja, jag kom in :P så det jag ska göra nu är att skicka in ett papper om att jag tackar ja till platsen. Pappret får jag Btw i veckan. Sjukt kul iallafall. Så nu ska jag börja leta praktikplats också.

Imorron hittar ni mig i Fridrottshallen i Västerås KOM OCH HÄLSA PÅ MIG I MIN MONTER QUEEN OF EXTENSIONS UF

Cya♥

Äntligen Fredag

Igår var det som sagt 100 dagar festen. Jösses det var sjukt mycket folk. Folk stod och trök på i kön in så att man nästan fick panik. Jag va lite smart och trök mina stilettklackar i folks vader hahaha. Väl inne efter 50 minuter i kön in, så var det helt smoakat, allt drog över tiden. så ca tio över kvart över så sjöng man studentsången. En i klassen blev ner slagen och mycket mer. Vid halv ett smsa jag Crille så att han kom och hämta mig. Kom inte från pluto ca kvart i ett, för de va nå jävla pucka som hade blandat ihop sitt garderobsnummer emd nån annan och fick inte ut sin jacka och massa.
Idag är jag sjukt trött gick upp vid halv tio och duscha sen har jag bara legat i Crilles soffa och slappat och kollat på Miami Ink och åt naturgodis.

Ikväll så har jag en kunde som jag ska sätta i hår på, och efter det ska jag till Crille. Vi ska typ bara ta det lungt och kolla på film. Skönt. Imorrn så har jag utsläppet i stallet coh har även Kyndill då, så det blir en lång dag i stallet men det gör inte mig något. Sen ska jag hem och fixa väggar till Montern på Tisdag och tapetsera dem sen ska jag till Crille igen. På söndag ska jag till stallet, ska ev. rida ut med Lotta. Sen på mådan ska jag på intagningsintervju. Jag känner mig inte så nervös, man kan ju inte få mer än ett nej.
Kom på att igår var jag även på Rekryteringsmässan, hmmmmm. Träffade Rebecca :) Mycket trevligt, va evigheter sen :P Hoppas att hon hittade något bra jobb.

Och nu hoppas jag att Pilen kommer snart så att min grupp kan få lite feedback på filmmanuset.


Någon som vill vara med i en Kortfilm? Hör av dig!!!!!

ska lägga ut bildern från kvällen igår också, ni kan hålla utkik HÄR

Cya ♥

100 Dagar

Hela den här veckan har jag inte haft en liten ledig stund efter skolan, det är helt Sjukt. Jag kommer hem sent och är helt slut körd.

Idag är det 100 Dagar kvar till studenten. Jag springer ut den 12 Juni klockan 12.00 Ska bli riktigt kul. Det börjar kännas nu att det inte är mycket kvar, lärarna är dessutom väldigt slappa med oss.

Idag ska jag på rekryteringsmäaasn. Och efter det ska jag hem till Crille. Helt sjukt han har jobbat natt den här veckan så jag har inte hunnit träffa han. Det är jäkligt svårt när jag har mycket att göra på dagarna och är ledig sent på kvällarna att försöka hinna träffas, när han han är ledig på dagarna och jobbar då sent på kvällarna.

Nästa vecka kommer vara minst lika stressig, på måndag ska jag på intagningsintervju och jag har Kyndill då, på tisdag Uf-mässa fram till 18.00 sen ska man städa fram till 20.00 sen börjar dansen 20.00 och slutar 21.00 sen är jag ledig, och då måste man göra andra praktiska saker och sova. På onsdag tror jag att det blir ganska lungt, skolan som vanligt sen stallet och då är jag hemma till ca 19.30 det tycker jag int är så sent, med tanke på hur de andra dagarna ser ut.

det värsta är väl att man tror att det kommer bli lungt när nästa period börjar vecka 13, men det kommer vara minst lika mycket att göra.



Igår var det dessutom den "årliga" skrika vara jobbig dagen. På lunchen så väntade alla treor lite , så när alla ettor och tvåor satt sig så kommer vi skrikandes från våran redaktion och sedan står vi och skriker .....OCH SÅ FINNS DET DOM SOM HAR FLERA HUNDRA DAGAR KVAR....... Och sedan kastar vi ut massa pappersflygplan.

Ska bli så jäkla skönt!!!!!


Cya♥

Trött

Igår och idag har varit sjukt stressiga. Igår efter skolan åkte jag till Bollnäs för att hämta hem en bil. Jag och pappa stannade i Gävle och åt på Buddy´s Riktigt mysigt ställe och bra mat, ett ställe jag varmt rekomenderar. Fick en isskrapa där också :P Jag stod och kollade vad det stod på isskrapan, så sa han som jobbar där att det där är en isskrapa man här när det är is på rutorna på bilen. Som om jag inte fattade det Daaahhh. Kom hem vid 22 så jag orkade inte blogga, va sjukt trött.

Idag har det varit en minst lika stressig dag :P Började skolan 8.30, sände radio och gick ner på stan vid halv tre för att klippa mig. efter det fort tillbaka till skolan och hämta bilen och sen fort hem, för att åka till stallet. va i stallet 16.30 och 18.00 skulle jag vara på polisstationen? Gick det ihop? Ahh för en gångsskull så gjorde det de :) Jag och Sandra skulle vara ett väldigt bra team i Värsta bilförare :P När jag är stressad och smått lite panik så blir det ofta katastrof, Jag garvar och vet inte vad jag gör, och sandra sitter nästan och garvar ännu mer och försöker komma på nå bra, Typ!!
Sen direkt efter polisen, så skulle vi iväg och dansa (20.00) och nu är jag hemma och ska snart duscha. Ni har säkert inte tänkt på det, men jag har fortfarande inte ätit någonting förutom en drickyoghurt vid 16-tiden. Inte konstigt att det inte gick så bra på dansen, jag har och känner mig inte hungrig men jag märkte åp dansen att jag var sjukt ofokuserad.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag SOVA!!!!!



OCH SÅ FINNS DET DOM SOM HAR FLERA HUNDRA DAGAR KVAR!!!!!!! På torsdag är det 100 dagar kvar och även 100 dagarsfesten :P


Just ja jag ska söka ett jobb innnan jag duschar :P

Cya ♥


I´m back

Har varit i Trysill några dagar. Hur skönt som helst. Har inte haft tid och blogga då. Har varit underbart väder, förutom idag när vi åkte hem :P Snörök den första timmen hem :S Men så fort man kom till Rörbecksnäs så blev det vanlig astfaltsväg och det slutade snöa. Har haft Ljusparty idag. Köpte lite saker eftersom jag får värdinnepengar som jag får produkter för :)

Troligtvis så kommer mamma och pappa inte kunna ta ledigt under påsk, så de ska ta ledigt en annan vecka så att man kan åka upp och åka skidor innan säsongen är slut. Å jag hoppas verkligen på det!

Nästa måndag ska jag åp intagningsintervju i Solna, ska bli väldigt spännande :) 

Sen har jag gjort ett Cv och skrivit ett personligtbrev och lämnat in på ett ställe....ska lämna in på flera ställen också. Fast till det stället jag har skickat in till, så måste jag komplitera med referenser, jag skrev det i mailet så det är inga problem :) Så imorrn i skolan så ska jag prata med Tommy och Ida, sen ska pappa kolla med en annan också om han vill ställa upp och vara referens! 

Nej nu ska jag kolla vidare på Beck.

Cya♥