Full fart i helgen

Har inte sovit ut en ända dag i helgen :P
I frdags så var det Elba-festen Så jävla roligt, har inte haft så roligt på jätte länge! När vi åkte båten ut tll ön så var lla jätte taggade och skrek att "Vi har bara festen kvar" "Kopparlunden shalallala" "Det är vi som är KGY"
Vi satt mitt emot HV Mode tjejerna så när dom skrev HV MODE shalala så lätt det som att de skrek KG BRODER :P
För er som har missat det så har våran klass en egen blogg Inte så jätte kul o läsa om man inte går på skolan eftersom den är en intern blogg, men det kan ju vara kul att kika in iaf.

I går så var jag Sandra och sandras syrra Linda til stockholm för att kolla på Bounce. Vi åkte till stockholm 10.27 och jag mådde inte precis bra om vi säger som så :P Kände av gårdagen en hel del, fast att jag inte drack så mycket :P

hade jätte ont i högra delen av pannan kändes som att det skulle växa ut en jävla tumör eller nått helt sjukt men det gick över.

Och nu ska jag fortsätta plugga har bara 2 saker kvar så JÄVLA skönt och jag är taggad til tusen. På onsdag är det utklädnasshow på min skola klockan 10.00 sen på fredag är det lärarmiddag alla lärare och åk3 ska till å2 och käka lite ska bli riktigt kul.


Jag tycker attt ni ska kolla in den här

Kolla in den här bloggen. Riktigt intressant.


Yes

Jag kommer bara att gå ut med två stcken ig när jag slutar, fan va bra det känns KLarade precis nyss engelskan :) Ibland är det för underbart.

Så nu sitter jag på jobbet och bränner referensen för radion.
Tidigare idag så vart en fågel i mitt öra som viskade en väldigt rolig sak. Tur att den lilla fågeln berättade det innan annars så skulle man drabbas av panik om två veckor ca. Hoppas ni på mig då?

Det kanske ordnar sig iallafall.
För i kväll HAR VI BARA FESTEN KVAR,FESTEN KVAR. KOPPARLUNDEN SHHHAAALALALA KOPPARLUNDEN SHAAAAALALALALA.

OCH SÅ FINNS DET DOM SOM HAR FLERA HUNDRA DAGAR KVAR!!! (Och jag är inte en av dom!!!!!!)






Tjohooo vad jag älskar skolan

ELLER INTE!!! Vissa lärare kan ju typ gå och hänga sig, fy fan!!! Spydigt och elakt det är vissas motto!!  Jag som trodde att bara det förekom på Kommunala skolor, men nu finns det även på Friskolor!


Djäkneberget

Igår va det klassfest på Djäkneberget Riktigt roligt. Kul att träffa klassen sådär. Hoppas på fler gånger under de två veckor som vi inte behöver plugga.

Imorrn är sista inlämningsdagen, så jag har lite att göra ikväll :P  Har tre saker att göra så det känns riktigt bra. Och jag msåte slapa med mig datorn som vanligt :S Ska nog ta med min andra dator till skolan imorrn där jag har ett fungerande Photoshop! Måste göra en header till min hemsida och så ska jag fota min Miranda nalle eller som det heter på engelska Tatty Teddy! är helt otroligt klar med hemsidan behöver bara en header och det slänger jag ihop på 30 min ca.

Ska även göra en design till Lailas blogg :) Hoppas jag får tag i henne så jag kan prata lite om vilka färger och så hon vill ha.

Ska lägga upp lite bilder från Kg-Partyt igår. Det var riktigt bra för en gångs skull, det vara möjligtvis en sak man blev störd på :P

Crille Saknar mig!<3

Efter skolan blir det stallet och sen hem til Crille


<3 Crille



Ett problem VARJE sommar

De senaste 7 åren har jag alltid ett ständigt problem varje sommar. Det är nämligen så att det är en skata som envisas med att bo utanför mitt fönster varje sommar. Självklart så är det inget fel med det, MEN den kraxar så jag tror jag bli galen. Den brukade ha ett jätte stort bo i ett träd vi hade på tomten, men vi ville inte ha kvar det trädet, så då bygger fågel ett bo i ett annat träd 50 cm bort, och det har vi nu också tagit bort för att det blir så mörkt på våran tomt. Och i år envisas den såklart med att vara utanför mitt fönster IGEN!!
Jag blir nästan galen på den där fågeln :S



I övrigt så är jag jätte lycklig, jag har gjort klart idrottsfrågorna och evaulate yourself, håller nu på med komplitering av träd häftet men är snart klar med det med :) Åhh jag är lycklig och på fredag behöver jag aldrig mer plugga den här SKITEN!!!

Jag har två globala uppgifter att göra klart men jag hade tappat bort instruktionshäftet, så jag frågade våran lärare Mattias om han kunde kopiera ett till mig. Han sa att han skulle fixa det snart om jag skulle vara kvar i skolan, det här var runt 15-tiden som jag frågade han det. Kvart i 16 så hade han fortfarande inte kopierat så när han såg mig så gick han genast tillbaka och hämtade häftet som skulle kopieras. Mattias tyckte att jag skulle kopiera mitt egna häfte, men jag har ju ingen kod till kopiatorn, så han fick ´göra det själv iaf. När häftet va klart så va det ena häftet tjockare än det andra, och Mattias sa att det va flera häften och att jag höll bara i ett, och han sa på det där dryga retsamma settet som Mattias har, så då sa jag tillbaka att det var för svart på kanterna runt texten så att jag få färg på fingrarna, då tar han de andra häftena rullar ihop dom och slår mig i huvudet :P Det ända jag fick ur mig Vad gör du?! och sen ett slag i huvudet tillbaka med mitt häfte :P
Kan ju även säga att Mattias och Annica våran idrottslärare satt på Cultur Redaktionen och lekte med Lego i höstas när det var öppet hus för niorna :P



Haha så kul!!

Har "hittat" eller blev tipsad om en väldigt rolig blogg.
Det är massa roliga och konstiga saker som en person har gjort. Om ni också vill kika in på den, så kan ni kommentera så får ni länken. Vill inte lägga ut den här av olika själ.


<3 Crille


Man måste se allt i ett större perspektiv!

Annars grötar man bara in sig och finner inte någon utväg.

Jag antar att det finns vissa läsare som undrar vad jag menade med det förra inlägget, och kanske till och med vill veta hurt det gick till.

Min sytster Malin blev mobbad på sin förra skola av två personer Jennifer och Bella. Hon blev förföljd av dem när hon skulle gå hem, och de åkte utanför vårat hus med deras moppar och dylikt. Det hela började med att Malin var jätte bra kompis med Jennifer, men Malin hade andra kompisar också, som Jennifer tyckte att hon inte skulle vara med. Det var då allt startade.
Till slut orkade varken Malin eller mna föräldrar ha det på det där viset så hon bytte skola, kan inte säga vilken men det är ingen här i Västerås iaf.
Det har varit väldigt lungt och skönt här hemma.
Det var i Oktober Malin bytte skola. Idag några månader senare så har någon ringt hit flera gånger med dolt nummer, vilket är jävligt störande, för när man svarar så säger personen Ehhhhhh och lägger på.

I lördags så var jag och min pojkvän Crille på Hälla Maxi och handlade. När jag klev ur bilen så såg jag att Jennifer & Bella kom på en moppe. På något vis så ser man det på långthåll att det är dom.
De parkerade moppen och gick in, och jag och Crille gick in några meter senare. De försvann ganska fort utom synhåll, vilket betyder att de skulle gå ut från affären före oss och åka iväg. Jag och Crille va inne i äffaren längre för vi skulle ha diverse saker. När vi betalat och är påväg ut så ser jag att Jennifer & Bella sitter på moppen vid utgången. När vi sedan kom till bilen så åkte de runt på parkeringen ett tag sen så trodde jag att de hade åkt hemmåt. Så när jag och Crille rullar ut från parkeringen och ut på stora vägen så ser jag dem i Bakspegeln. OBS! Det är inte jag som kör. Parkeringen mitt emot maxi kör en Cross som egentligen inte får köra påvägarna.
Nu ligger Jennifer & Bella bakom oss, som de har gjort hela tiden. Crossen har kommit ikapp oss och kör om på bakhjulet, så Crille gasar efter crossen för att se vart den tar vägen och längre fram på vägen så ringer vi polisen för att den där galningen kör som en idiot och riskerar fara för andra.
Sen vänder moppen och kör mot hälla hållet igen. Jennifer & Bella blir rädda för de tror att han på Crossen är en kompis till Malin som vill göra Jennifer & Bella illa.
Det var det som hände i lördags.

Idag efter skolan åkte jag ut till stallet för att träffa Lotta en sväng, och påvägen hem stannade jag och fick med mig 2 sadlar som jag ska prova på Durbin. Väl hemma på parkeringen så står det en moppe (alla dessa moppar) sen kommer det en karl ut och låser upp sin moppe. Mamma kommer ut och säger hej, och karln frågar mamma och jag är den äldre dottern. Och då säger han du har mejjat ner ett par tjejer på en moppe här omdagen när du körde den här bilen. Och jag börjar tänka att det har jag inte eftersom jag har varit med Crille hela helgen och de gånger jag har kört min bil då har det varit till stallet, och vad jag minns så har jag inte sett någon moppe då som jag har mejjat ner.
men sen slog det mig att jag och Crille följde ju efter den där crossen. Det var där jennifer & Bella trodde att vi kännde han på Crossen och han skulle göra dem illa. Och så vitt jag vet så är det ganska svårt at mejja ner någon i diket som kör i 50 km/h när vi med bil kör 70km/h dessutom så låg moppen bakom oss.

Kan ju bjuda på den här bilden också som Bellas mamma la ut på sin bilddagbok




Under bilden står det " Hur roligt är det att nästan köra på nån på moppe, sen tro att man är skit häftig när man gjort der. Det kunde ha slutat illa hoppas ni tar konsekvenserna åxå av ert lilla roliga"


Kan även tillägga att hon nu tagit bort den här bilden från sin Bd, efter att hennes sambo berättade egentligen vad som hade hänt och att vi inte hade mejjat ner Jennifer & Bella.


/ Maddiz

Ahh men kul!!

Kul att man har blivit anklagad för att ha mejat ner en moppe i lördags!!!


Radio

Så nu har jag sänt mitt examensprogram och Äntligen Super Fredag. Gick väldigt bra måste jag säga.

Är helt slut nu känner jag och så har jag ont i ryggen från igår när jag slängde ur bädden hos Durbin.
Ska ner och tävtta om en stund också. Hej och hå!

Har egentligen inte så mycket att säga uppdaterar kanske senare.
Jag älskar Spotify!!





Jobb

Sitter på jobbet nu, men har redan jobbat klart för idag :) Brännde referensen på radion. och snart ska jag ner och göra låt lista till mitt radioprogram.

Spotify är ju helt underbart :) Hur mycket musik som helst och jag Älskar´t :)

Radioprogrammet jag ska göra om ca 1 timme och 20 minuter är för skolan och jag tycker det känns jävligt surt att behöva åka till skolan på sin "lediga" dag för att göra en skolgrej :S Sen efter radioprogrammet ska jag hämta upp farmor och så ska vi ner på stan för att köpa klänning till Elba.festen sen kolla på tyg till min studentklänning. Sen ska jag tillbaka till radiostudion för att sända Äntligen Superfredag. Om ni vill kan ni lyssna 93,7 Mhz Går bara att lyssna på om är inom Västerås dock eftersom det är den lokala radion

Piss väder är det ute också, jag är inte alls pepp på att sända kan jag ju säga :S

Förra veckan så tog jag hand om Tindra två dagar för att ägaren var på Mallis, ochnu när hon kommit hem så fick jag ett jätte fins armband med pärlor och snäcka på :) Tack

Imorgon har jag utsläppet i stallet, så först ska jag tömköra Durbin och sen ska jag och Camilla ha markarbete med Fantasi och Tindra, har henne också då :)
Känns så otroligt kul för Tindra har blivit en så otroligt mycket positivare häst än vad hon var förut :)
Hon har verkligen växt och slutat med sina unghäst fasoner :)



Storstädning

Blev det idag, fast inte hemma utan i stallet. Mockade ur hela boxen och gjorde iordning den inför i sommar. Vi vill inte att Durbin ska ha halmbädd under sommaren och boxen ska någon gång under sommaren skrubbas ren, inför hösten. Jag kan ju säga att det va väldigt jobbigt att ta ur bädden, det var jätte tung och det lukatade väldigt mycket.
Jag hoppas verkligen att jag hittar en sadel till Durbin snart, lite jobbigt att rida barbacka hela tiden.

Egentligen är det nu man ska njuta av sommaren som mest, för det man har väntat så länge på är över om ca 10 veckor. Och redan vid midsommar blir det mörkar igen på kvällarna. jag får alltid ångest när smmaren börjar gå mot sitt slut, för jag har inte tagit vara på sommaren fullt ut de senaste 3 åren, vilket jag tycker är jätte tråkigt.

<3 Crille


Klart för Månhus på Globen!

Som VLT tidigare berättat har Västeråskonstnären Mikael Genberg haft planer på att placera ett månhus på Globens vita kupol.

Redan på tisdag nästa vecka den 25 maj, får Erikslunds och Hällas månhus sällskap av ett systerhus i Stockholm. Vid 07-tiden på morgonen kommer en helikopter att placera den röda stugan med vita knutar på Globens tak. konstverket kommer att pryda Stockholms landmärke fram till och med oktober i år.

Vad tycker ni om detta?





090520

Oj nu är det bara 23 dagar kvar i skolan och ca 6 ordentliga skoldagar kvar, känns ju nästan bra :P

Har MumB där vi gör hemsidor. Jag gör en hemsida om My Little Pony :) Så söta det va min favorit leksak när jag var mindre.

Drömde i natt om ett program som heter Blender där man gör animerade figurer. Jag var tydligen jätte duktigt på det programet och jag höll på att skapa Timon i Lejonkungen :P
Sen vaknade jag men somnade om och då drömde jag om att jag åkte snowboard i Trysil :) Så fort jag drömmer om att jag åker skidor eller snowboard så är det alltid i trysil för jag känner igen mig och jag vet att det är Trysil jag drömmer om. Sen brukar platserna variera lite från dröm till dröm.

Idag ska jag till stallet, måste kolla lite på Durbin för tydligen så misstänker Lotta att han är lite stel i benen för han går inte helt rent, men som jag har sagt tidigare så måste man ta det lungt med han för att han ska hålla, jag brukar ta det lungt och inte trava och galoppera så mycket, och då brukar jag även skritta av han ordentligt och stretcha han efter passet. Så nu blir det väl skritta några veckor och så ska jag börja tömköra mer så att han kanske blir bra.

Har inte hittat någon sadel heller :( han får säkert ont av sadeln också så att han måste avbelasta på något sätt och då blir han stel och känns inte helt ren i gångarterna.
Åhh jag blir så jävla arg, längtar tills jag slutar skolan och min andra utbildning så att jag kan få ha ett riktigt jobb och kunna ha egen häst!! Skulle vara så otroligt skönt att ha det.


R.I.P

Igår dog min lilla Björne ;S


R.I.P

Fullspäckad helg

Har verkligen inte haft tid att blogga  :S har varit full fart hela helgen så nu har jag Jätte ont i nacken och har en bedrövlig huvudvärk, var mycket värre tidigare idag så jag har inte pluggat så mycket men nu i kväll har jag gjort idrottsfrågorna så imorrn ska jag, sandra och erik bytas runt med frågorna så att alla får en hel komplett hemtenta hehe. Imorrn är det möte om sommarjobbet = fylla i massa papper. sen på kvällen ska jag ggöra infotext och på tisdag blir det globala frågor. sen imorrn i skolan så ska jag försöka fixa klart min visuella poesi hoppas sandra kan hjälpa mig med den skiten!
sen behöver jag bara göra ett matteprov och lämna in en till text sen tror jag att jag är klar :) känns väldigt bra ska försöka sitta kvar i skolan någon dag så att jag blir klar någon gång. känns väldigt bra det här må jag säga fast att jag har dunkade huvudvärk!


Allt är så konstigt

För ca två veckor sedan så red jag dressyr i paddocken på Durbin. Durbin var jätte skum att rida och när jag skulle galoppera så blev han väldigt framtung och hade både huvudet och halsen Väldigt lågt. Sen gick det inte att få stopp på han ordentligt eftersom han gick så lågt och det var jätte svårt att få upp huvudet på han.
Idag var det första gången jag galopperade på han, fast idag red jag barbacka, så jag passade på att galoppera på ett fält och jag trodde verkligen inte mina ögon, huvudet var högt så som det brukar, det var ganska lätt att få stopp på han och han bar sig mycketmycket bättre än förut, Camilla sa det också att det var en helt annan häst idag än vad det va förut. Så jag tror allt bestämt att den där sadeln har orsakat smärta i ryggen för durbin. Så jag hoppas verkligen att jag får tag på tjejen som ska sälja sin sadel. För då åker jag och hämtar den på en gång, för så där ska det inte vara stackarn.
Sen när jag sotod och borstade han efter ridturen så skulle jag ta av han benlindorna så då blev han rädd för något och snubbla till och gick ner på knä brevid mig :S fick bara lite ont i handleden men det är jag ju van vid så det är ju ingen Big deal :P


Idag har vi haft projektredovisning i skolan, riktigt skönt att vara klar. det gick jätte bra och lärarna tyckte att vi gjorde bra ifrån oss och att det inte fanns något at klaga på som var dåligt, det ända som är att vi måste redovisa en gång till för våran handledare var inte med och han måste se hur det gick för att kunna göra en bedöminig och lämna till Tommy & mattias som sedan ska sätta betygen,


Det var som jag trodde

Sadeln behöver stoppas om och man bör inte rida i den för den är för trång vid manken. Dessutom så sa hon att sadeln har formats efter Durbin och Durbin har formats efter sadeln med en grubblande röst.
Tur att jag ska köpa ny så att jag inte behöver vara skyldig till att han har ont, stackarn!! Usch jag hatar verkligen när det är sådär jag har ju haft mina aningar ganska länge om att sedeln inte är bra, men jag får så dåligt samvete när det är en expert som säger till en att hästen har ont :S Får ta och massera han helt enkelt. Linement och en massageborste så blir det nog bättre.

Har gjort klart desigen till Theresia nu och jag tror hon blev väldigt nöjd :) Får se vad hon säger imorrn för hon såg aldrig hur det blev till slut för hon skulle natta sin son och så.

Idag i skolan så satt jag och gjorde Presentationen till projektredovisningen som är imorrgon 13.30. Medan jag var kreativ i färger och skrift så satt Sandra och var kreativ med blommor. Hon satt och ritade blomrankor på mina armar, ska ta bilderna av henne imorrn så ska ni få se. Det skulle helt klart funka som tatuering, riktigt snyggt :) Får se när jag gör min första tatuering funderar skarpt på att ha en Playboykanin på ett ställe på magen :) Skulle vara riktigt najs!


090513

Idag fller min syster Malin 16 år Grattis!!

Har sovit riktigt bra i natt :P  vaknade kvart över tre av att tven och lampan var tänd:P
kommer inte ihåg att jag somnade men fort gick det iaf :P

efter skolan så ska jag till stallet för då kommer det en kvinna som ska kolla på sadeln.

Nej nu ska jag göra mig iordning


Sova

Har fruktansvärt trött så jag sitter nästan o halv sover nu :P Har varit jätte jobbigt att vara i skolan för jag kan inte fokusera när folk säger nått till mig så, de måste säga samma sak typ 3 gånger för att jag ska uppfatta vad de säger :P

Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla lite på Sex & The City sen blir det till att damma innanför ögonlocken

Sov gott alla mina kära läsare

Skolan

Sitter i skolan och håller på och pluggar. Har precis varit ute och fotat massa bilder så nu ska jag bara lägga in det i premiere Måste bara få tillgång till den datorn, annars så får jag fixa det på Johannes datorn eller nåt :P

Har börjat skissa lite mer på Theresias design :) Kommer nog bli bra när det är klart.

Imorrn fyller min syrra 16 år så då blir det till att hålla sig inne när hon ska övningsköra. Vill ju inte dö nu :P
Ska även till stallet imorrn för då ska de prova ut en sadel till durbin :) Ska bli riktigt kul att höra vad de säger om den sadeln vi har nu. Jag antar att det blir ridförbud i den.


Hemma igen

Nu har jag kommit hem från Järvsö, var där och hämtade en bil som pappa har köpt. Stannade i Gävle o åt på Buddys riktigt gott :)

Har lovat Theresia att göra en snygg design till hennes blogg :) ska bli riktigt kul :) Det jobbiga är bar att jag känner henne inte så jag vet inte exakt vad hon gillar har lite riktningar att gå på så jag tror det blir bra :) Imorrn slutar jag 11.00 MEN jag ska sitta i skoan och plugga fram till 17 ca hörde att ¨några i klassen ska sova kvar på skoolan för att hinna med att redigera en film som ska vara klar på onsdag för att vi har redovisning på torsdag och fredag :P

Nej nu måste jag sova.
Jag tror att jag är laktosintollerant :S


090511

Bläää känns som att ögonen håller på och ramlar ur av trötthet. Kunde inte somna i går, vid 3 tiden somnade jag och klockan ringde 06.00 :S Usch vad jag hatar det här. Idag så ska jag sitta kvar efter skolan o plugga tills pappa hämtar upp mig för att åka till Järvsö. Sen när jag kommer hem ska jag plugga lite till :S Fy fan vad jag ahtar det här det är sjukt.

Kan inte fokusera på något så fort någon säger något till mig så måste de upprepa samma sak minst 3 gånger för att jag ska hinna med att höra och registrera vad de säger :S Det är inte mänskligt att ha det såhär fy fan. Fast jag har nya linser med rätt styrka så måste jag sitta och anstränga ögonen för att se vad det står på skärmen ILLA!!!!!
Gör ju inte saken bättre att det är dåligt väder ute för då blir man ännu mer deppig. Jag vill göra något kul. Jag vill att de där jävla betygen ska vara satt snarast möjligen, så at man kan få vara en människa för en gångs skulle har inte varit det de senaste året iaf.


Blooperfilm



Äntligen finns Bloopersfilmen från när vi spela in musikvideon ute på Youtube!!

Usch fy fan vilken hemsk dag det har varit jag är fortfarande så jävla arg att jag har lust att döda någon.
Inte nog med det så höll jag på att bli påkörd av en jävla svarting som gasade när han såg att jag skulle svänga om. Jävla idiot fy fan den jäveln skulle jag lätt vilja döda. Idag är jag så jävla arg minsta lilla så exploderar jag mer eller mindre. Jag har iallafall kommit fram till vad jag ska göra. Jag ska skafa mig en jävla boxningssäck så att man blir av med alla agrisioner!!!  Dessutom så messade min syrra mig när jag va hos Crille och sa att min kanin antadligen är sjuk :S Hon har tappat allt hår på magen och på frambenen. Så när jag kom hem så kollade jag på henne och hon var jätte varm det känndes som att hon hade feber och att hon skakade lite msått hela tiden :S Så jag och min syrra gick ner till en tjej som har typ 14 kaniner och frågade vad dom tror att det kan vara. Och de trodde att hon vill bli mamma för deras kaniner gör så hela tiden och håret som hon har tappat bygger de bo med. Så förhoppningsvis är min kanin bara skendräktig så jag ska avvackta någon dag göra rent buren och se vad som händer annars blir det en tripp till vetrinären. Suck allt går verkligen åt helvete för mig dessutom har jag jätte mycket att plugga och jag kommer garanterat gå in i väggen vilken dag som helst.Så imorrn ska jga prata med Eva i skolan, annars kommer jag inte klara av det här. När man konstant håller på och bryter ihop för minsta lilla sak när man tänker på skolan.

Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuk skulle kunna skriva det 28428640924386098603948609803 gånger till är så less på allt!!!


090507

Då var ännu en del avklarad av min to do list. Idag ska jag försöka plugga när jag kommer hem från stallet. Kan bli svårt eftersom Crille ska kolla på hockey med Stefan så det kommer bli riktigt grabbigt. Får väl låsa in mig på toan och h musik i öronen eller nått :P

Igår så var jag och Sandra ner på stan för att fota lite till våran musikvideo. Det Rååkade bli lite shopping också :P Ska visa bild sen. Sen blev det en glass på Chantal´s nu har det öppnat sin servering mitt i Punkt. Då är det sommar på riktigt :)
 

Foto: By Maddiz

Idag är det projekt arbete igen och nu måste den där satans jävla animerade musikvideon vara klar :S Nästa vecka är det redovisning börjar bli lite smått nervös faktiskt. Hoppas att vi får den tiden vi har önskat när vi ska redovisa. Då blir det på nästa fredag och det känns skönt.

Mitt humör är ganska konstigt idag. Lyckligt deprimerad? Kanske inte bokstavligen för då kan det tas fel. Men jag är lycklig med känner mig ändå ganska deprimerad.
Kan inte den här jävla skolan bara ta och ta slut någon gång. Håller på och avlider sakta men säkert.

Ser ut att bli fullrulle i helgen också :S på lördag blir det stallet sen ska jag och sandra plugga uf eftersom det ska in på måndag och vi hinner inte plugga i skolan, eftersom idag så ska jag till stallet och imorrn ska vi sända radio så då är det bara helgerna som finns lite tid kvar på att utnyttja.

Snart är det lunch också. Pannkakor med sylt eller Husets flygande jakob :P
Btw så tror jag att jag håller på och får urinvägsinfektion vilket betyder sängliggande minst 1 dag fan hoppas jag klarar mig ifrån det jag har inte tid med det och då måste jag till läkaren och få pencelin och skit :S




090506

Idag mår jag lite bättre. Jag gjorde klart min krönika igår :) Tog bara en timme ungefär :P Men då hade jag druckit 1 c-vitamintablett 1 kiwi och lite lösgodis. Så det var väl därför.

Har nyss kommit hem från Hallsta har varit och pratat med min kusin Andreas som kom hem från Åre igår, han har jobbat där sen november förra året. Andreas hade köpt med sig Årechoklad till mig och Sandra så nu har jag provsamkat 2 av sorterna jag beställde.





Måste även visa en väldigt rolig video.



Cya

Pissdag

Har lackat ur helt idag verkligen, jag är som ett levande nervrak som brister vilken sekund son helst. Jag är så jävla stressad över allt som ska göras innan studenten. Alla jävla fucking läxor som man inte har hunnit gjort för att det OCKSÅ har varit massa annat samtidigt. Så fort nån bara ser åt mig eller petar på mig så börjar jag nästan grina. Och lärarna de omänskliga de packar på en massa nya saker nu när det bara är 3 veckor kvar tills betygen setts det är helt jävla otroligt och jag vet inte vart jag ska börja. Jag är så jaävla trött på den här jävla skiten så det finns inte ord för det. jag kan ju inte direkt börja skrika på lärarna att de ska sluta ge oss uppgifter. Det värsta med Kopparlunden de är att det är så jävla mycket fritt arbete, Jag tar självklart reda på tiden ganska bra, men eftersom till exempel har väldigt lite uf-tid så måste man göra massa uf saker på andra lektioner och då komme rman efter och så hinner man inte klart det hemma och så ligger det och blir kvar bara. Så jävla lack på den här skiten nu så jag har lust att bara lägga mig ner och självdö.

Nej nu måste jag rycka upp mig för nu ska jag åka till dansen. Hmm jag kan ju gissa hur det kommer gå ;S


Cya

HAHA

Jag dör av skratt Alla dessa blondinskämt Hahaha


Vad säger en blondins blygdläppar till varandra innan en veckas semester på 
Mallorca?
- Vi ses om en vecka.

Varför hoppade blondinen från en skyskrapa?
- Hon skulle testa Always med vingar.

Varför säger inte blondinen något medan hon har sex?
- Hennes mamma har sagt åt henne att inte prata med främlingar.

Vad är det för skillnad på en smart blondin och ett ufo?
- Det finns folk som påstår sig ha sett ufon.

Hur dog blondinen av att dricka mjölk?
- Kon satte sig.

Varför står det 17 blondiner utanför krogen?
- Man måste vara 18 för att få komma in.

Vad är skillnaden mellan en mygga och en blondin?
- Myggan slutar suga när man slår den.

Vad kallar man en blondin som är oskuld?
- Nyfödd.

Vad gör en blondin för att ha råd med video?
- Säljer TV:n.

Vad kallas en blondin som INTE prostituerar sig?
- Arbetslös.

Vad kallas en hjärncell i en blondins hjärna?
- Turist.

Vad är det för skillnad på en blondin och yttre rymden?
- I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv


Jösses

snacka om Hoppkapacitet :P

Lite bilder

Här kommer lite bilder som jag har lovat er :)


Snowboard boots


När jag jobbade på skidskolan




När jag jobbade på skidskolan


Tiroler




Kan man bli annat än brun med den här krämen? Har iaf smörjt på med lite sånt på diverse ställen och ligger ute o stekar Solbränna 2009 Here i Come


Hemma igen

Nu har jag kommit hem och har till och med hunnit städa rummet :P Ska bara damsuga och torkagolvet.
Ska sätta mig ner nu och beta av lite läxor. Fy F*n Va jag är stressad jag tar studenten om 40 dagar och jag har satt upp en egen liten deadline att allt måste vara klart om 14 dagar. Jag dör. Alla som säger att Kopparlunden är en j'vligt slapp skola så undrar jag VAD HAR NI FÅTT DET IFRÅN????????  Självklart kan Kopparlunden vara slapp men då får man möjligtvis ett g eller ig, och så är det ju på alla andra skolor också.

Nej nu ska jag ta fram min To do lista och kolla, vad som ska göras och vad jag ska börja med!

Delar med mig av min lista så får ni se hur mycket det är att göra:P

To Do lista:
*  2 Stycken globala uppgifter
* 1 Krönika (valfritt ämne)
* 1 infotext (textkommunikation)
*  Idrottsfrågor
* Projekt arbetet (Göra power point och klippa ihop musikvideon) 
* redigera filmen Maja ( rörligbild)
redigera Students Choise ( Extra uppgift i Rörlig bild)
* Examensprogram ( Radio)
* Matteprov
*  Orginisation och Ledarskap ( bara översätta en text till egelska)
*  Komplittera trädhäftet ( Snart klart)
* Sy studentklänningen ( Måste köpa tyg)
* Avslutningestal ( Prata på ettorna och tvåornas skolavslutning)
* Jobba på radion

Ett bra Avslut

På skidsäsongen. Åkte lite snowboard på förmiddagen och det var helt underbart sol och sisådär med snön :) Vi slutade åka vid 14-tiden för då gick solen i moln och snön var som smält sorbéglass :P

Köpte med mig ett par vita Burton handskar och en kräm som luktar koda osm man ska ha i ansiktet när det är sol :P Haha alla hade det på skidskolannär jag va där, och när skiddagen var slut så var alla jätte röda och fina om nosen :)
Den där krämen gör så att huden tar åt sig mer av solen så att man blir brunare fortare :) Man måste dock ha i baktanke att den inte innehåller någon solskyddsfaktor :P

Har klickat hem en snowboard jacka från Junkyard också :) Blir rikitgt najs med vantar o allat hop :D



Så här ser vantarna ut fast vita och jackan ser lika dan ut, den finns inte kvar på junkyard längre så jag ska ta en bild sen :)


Ha det bra allihopa :)


Dålig update

FyFy på mig nu har jag varit dålig på att uppdatera igen :S

Hade multimedia senast jag uppdaterade och då skulle vi göra en egen hemsida. Vi började att lära oss programmet som var ganska lätt trodde att det skulle vara svårare. Men jag tror att det har att göra med at man har hållit på med blogg.designen. man vet ju vad de flesta koder betyder och så :) Riktigt kul iaf.

I går var det FjortisarnaSupasåmycketjagkandag (Läs Valborg) :P Helt sjukt egentligen. Var ner på stan och köpte lite saker till dansuppvisnigen och va med Sandra  när hon köpte ut sprit till Eriks kompisar. Sen drog jag hem och åkte till Odal där det jag köpte en ny ridhjälm. Ut till stallet och rida Dressyr Durbin va helt galen och slet tyglarna ur händerna på mig HELA tiden och bokade och var helt störd, så jag tänkte att jag kan longera så blir han av med lite energi HEJ DU han stog och hoppade på stället och bockade Han var hel knäpp :P Så det blev till att släppa han lös så att han fick springa av sig :P

Sen på kvällen så kom Erik, Sandra & Johannes hem till mig och Crille och vi hade det trevligt :)


Det är jobbigt när verkligheten börjar komma ifatt en :S

Har fastnat för den här låten



Har dessutom har jag fått 2 gruppbilder från när jag var skidlärare :D Ska lägga upp den här och på Bd sen när jag kommer hem igen. Tror att jag har glömt att säga att jag är i <trysil nu och ska åka snowboard imorrn :P


Puss på Er!!