090930

Idag är det sista september och imorgon går vi in i Oktober, vart tar alla dagar vägen? känns som att jag nyss tog studenten, men det är 3 månader sen :P

Nu är Olle hemma och jag hoppas verkligen att han kommer att trivas, men det borde han göra med tanke på hur bortskämmd han blir men det få man bli när man är ny i stallet.

Va ut med Olle igår i mörkret och de va lite läskigt för ficklampan skapar konstiga ringar på marken och dom är ju livsfarliga och sen såg Olle lite spöken här och var men han lugnade ner sig så fort man började prata med han om allt och inget.

Idag blir det först jobb på radion för John bauer kommer dit och jag ska ha lektion för dom om hur man sänder radio. Efter det så ska jag ut till stallet och göra iordning allt inför kvällen och efter det så ska jag till pappas jobb och jobba ca 2 timmar.

Nu ska jag ner o äta frukost

Ha en super bra dag alla kära läsare.


090928

Snart är det lunch sen så ska jag ut till stallet och fixa iordning transportetn och vid ett så bär det av mot nyköping, är så jäkla nervös jag hoppas verkligen att allt går som det ska :P Den där jäkla vetrinär besiktningen oroar mig, men å andra sidan det är ju min ända garanti över att hästen är frisk.

Nej kan inte skriva mer nu är alldeles för nervös.


Utmanad

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar(förutom på fråga 1). Lycka till!

1. Vad heter du? Madeleine
2. Ett ord på fyra bokstäver: Made
3. Flicknamn: Maja
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Majsplockare
6. Färg: Mellan rosa
7. Klädesplagg: modeplagg? :P
8. Mat: mikromat
9. Sak i badrummet: morgonrock
10. Plats/stad: malmköping
11. En orsak att vara sen: mogontrött
12. Något man skriker: Men va fan
13. Film: Morden i midsomer
14. Något man dricker? mormors hemgjordasaft
15. Band: ?? kommer ej på, hjälp mig någon.
16. Djur: Mygga
17. Gatunamn: min gata i stan
18. Bil : Mopedbil
19. Sång: Madickenvisan


Ha klarade mig nästan hel skinnad från denna utmaning

Jag utmanar allasom vill!!!

Den här helgen

Den här helgen kommer nog vara den längsta och segaste i hela mitt liv. Jag är så jäkla nervös inför måndag, tänk om han inte går igenom vet.  besiktningen :S Jag hoppas verkligen att han gör det. Eftersom jag hade sån tur att det va jag som fick han så måste han gå igenom.
Idag ska jag iväg o köpa en sadel. Dumt kanske ni tycker men, om inte Olle går igenom så kan jag ha den här sadeln till vilken annan häst jag vill, eftersom man kan byta ut bommen och att sadeln är luftstoppad och formar sig aldrig efter hästen, bara när sadeln ligger på hästryggen.

Tommy ringde nyss o sa att jag skulle jobba så det blir trevligt, då vet jag att denna dag kommer gå lite fort iaf :P

 


Long day

Skjusade pappa till Skavsta flygplats imorse vi åkte redan vid kvart i sju. Pappa skulle till england och hämta en bil där :S När jag sen åkte hem så hade jag nästan lust att åka in till nyköping och sedan vidare ut till stallet där olle står, men tyvärr så va klockan fortfarande ganska tidigt :s Men annars hade jag lätt gjort det :)

Berättade för de i stallet igår att jag har skaffat häst, så jag hoppas att mamma min står och bakar åt mig tills imorrn för då ska ajg bjuda på fika. Hoppas att det är några som kommer då :P blev ju lite kort varsel med tanke på att jag fick reda på igår att jag fick ta Olle.

Måste skriva enr en liten check lista tills på måndag då jag förhoppningsvis ska hämta hem han.

* Grimma + Grimmskaft
* Transporttäcke
* Transportskydd
* Hönät med hö i
* Vattenhink + 1 dunk vatteb
* mellanväggen till transporten
* Transporten såklart, hade ju varit klockrent om man glömt kvar transporten hemma :P Kommer till Nyköping och inser att man inte har transporten med mig :P Något jag skulle kunna lyckas med :P
* Teckna försäkring på måndag.
* Täckesgjorden
* Fråga om vi får ta del av tidigare vet. journal.

Glöm inte att kolla så att vi får med bettet och skydden till Olle.


Tror att det inte är något mer, om någon kommer på något så säg gärna till, för just nu kan jag inte tänka klart :P

Efter att jag hade lämnat pappa på flygplatsen så åkte jag hem och sen direkt ut till stallet. Tog en mysig tur på Durbin, men på ett ställe så blev han rädd för något och kastade sig åt sidan och gick såklart omkull, så där låg han på magen och såg väldigt chockad ut. Ingen av oss komm till skada iaf och det är väl det viktigaste. Hmmmmm det är inte ofta som det händer sånadär saker mendet är alltid då man kmmer på att man kanske borde använda säkerhetsvästen. Ska nog börja göra det när jag kommer rida såpass mycket.

Har redan bestämmt vad jag ska göra med Olle på tisdag, då ska vi ta en mysig skogspromenad, hoppas någon annan är i stallet ovh kan visa mig någon bra väg, har ju aldrig varit där ute i skogarna :P

Nej nu ska jag fortsätta jobba och om 25 minuter kommer Västerås Bokcafé




Lycko dag

Idag är det min o Älsklings 4års dag :)

Idag har jag jobbat på Västerås Lokal tv så idag har jag stått bakom en kamera hela dagen och hört Wänerskog dra dåliga och roliga skämt i hörlurarna :P
Chill dag iaf.
Lunchen blev på Chantal´s en väldigt god grekisk sallad.

Sen har jag varit nervös hela dagen över hur det blir med hästen jag vill ha.
Men kan medela nu iaf att jag är hästägare :D





Ny vecka nya möjligheter

Sådär nu är vi inne i vecka 39 känns bra. Helgen har varit ganska kul. Jobbade i lördags kväll på kulturnatten väldigt intensivt och jag va helt slut när jag kom hem strax innan 1 på natten. I söndags så styrde jag bilen mot Nylöping och va o kollade på en häst mer om det kan du läsa på min andra blogg http://maddizohästarna.blogg.se

u är det en ny vecka och jag har ganska nyligen kommit tillbaka från lunch, så nu ska jag konvertera några program sen är det redaktionsmöte klockan 15 och efter det kommer Arospennorna som snart ska börja sända radio.


Dans

Stack iväg till dansen med en halv citodon i kroppen, i början blev jag väldigt trött men sen så blen jag jätte pigg. Fasen måste verkligen ta mig till tandläkaren snart och inte vänta till den 5 oktober :S Gör fruktansvärt ont just nu :S bläbläbläbläbläbläblä

Gick lite tidigare från dansen och åkte ut till stallet för att ha stallmöte, de flesta va där och vi gick igenom loite saker inför hösten o så. vi va klara lite innan 20 så jag tänkte att yes nu hinner jag hem till idol men jag och camilla bytte lite skit emellan och sen kom Monica och Joijnade oss så jag åkte från stallet 21.40 istället :P

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag nog dra igång en film.

God natt på er kära läsare<3


Seg sirap

Igår jobbade jag från 9.00 till 20.00 på kvällen, att gå igenom allt med Arospennorna tar tid och folk va inte där förra veckan så man fick gå igenom samma sak igen och så. Jag åkte från jobbet nån minut i åtta iaf, och samtidigt så hade jag Ljusparty hemma hos mig som började 18.00 så när jag kom så gick alla men jag han beställa 2 saker iaf :) sen efter det så åkte jag hem till Crille och städade lite sen när han kom hem från jobbet så tittade vi på film sen somna vi.

Idag har jag varit och gjort en registreringsbesiktning. Tog HUR lång tid som helst ca 1 timme +  att han på besiktningen låste förar dörren så nu får jag inte upp den så det är gymnasitk för hela slanten för att komma in i bilen :S får se om pappa kan få upp låset.

Ska ner o tvätta om 1 timme ca. Det va en jävla indietant som tog min tid och sa att de va hennes tid :S Jävla stil asså, men men kan inte göra så mycket åt det tyvärr.

Ikväll är det dans 17.45 sen klockan 19.00 så är det stallmöte på sörby, ska bli kul o höra vad alla tyker och tänker, själv har jag inte så mycket att säga eftersom jag snart inte kommer vara där ute nå mer.

Det är så kul med min tamråtta Ninni för när jag prasslar med en påse så kommer hon fram på bara 1 sekund och sätter sig och tigger :P samma sak om man visslar på henne då flyger hon fram till gallret och hoppar upp :P Hon är så söt, just nu tigger hon nachos med chilismak :P

Nej uppdaterar mer senare


Bortglömd dag

Jag kom på idag att det är 14 september WEhhow tänker ni, men då slog det mig att i fredags så va det 11 september och jag hade inte en tanke på vad som hände i Usa för åtta år sen :S Så jag ängnar 1 tyst minut för alla som dog då nu :)

Sitter på jobbet och har gjort en lista över vad jag ska göra idag och bara det är en halv A4 och det är 4 dagar kvar på jobbet ungefär.


Helg Helg Helg

Nu i helgen så va Patrik & Emelie här och vi hade det trevligt. I söndags så åkte vi till Sthlm för inspelning av Singing Bee Celeb, Sandra va även med då. Kan inte skriva så mycket om programet för att de är sekretes på det tills det har sänts. Men kul va det iaf :D

Gick upp vid halv 7 i morse för att jag skulle ut o flytta på bilen som står på gatan för att slippa parkeringsböter för att de ska asfaltera om, så jag tänkte att åhh så skönt nu kan ja gå o lägga mig igen vid 7 men då kom jag på att jag måste ringa hem för att få nummret till tandläkaren för att jag måste byta tid. Går inte så bra att ha tid 08.30 när man sen börjar 9.00 men ett ganska viktigt möte som jag inte kan hoppa över :S så då ringde jag hem och jag bad min bror be mamma ringa mig när hon kom tillbaka från promenaden med King, sen va det bara de att hon ringde aldrig och jag fastnade vid de där jävla farmville spelet som finns på Facebook, fy fan va jag hatar det man blir så jävla beroende av det ;S när man börjar planera hur man ska så tidsmessigt så har det gårr för långt!!!!! Blääää måste sluta verkligen. Så nu är det ju ingen idé att gå o lägga sig jag börjar om 40 minuter

Sen har jag min jävla visdomstand som har bestämt sig för att växa ut nu, tandläkarna har sagt till mig i flera år att mina inte kommer växa ut helt :S Men tydligen den övre vänstra, och nu gör det så jävla ont så jag istort sett lever enbart på ipren, kan knappt öppna munen och att äta är en pina :S Så, så fort jag får tid hos tandläkaren ska jag be dom dra ut alla visdomständer de är lika bra för så här kan man ju inte ha det :S deesutom så i nedre käken så ligger mina tänder ner om jag får bort dom så kan jag ta bort tråden som sitter på insidan av mina tänder som de satte dit efter att jag tog bort tandställningen.

Tänk va mitt liv hade varit bättre om jag fick bestämma allt, och inte massa andra som ska dras med problemen sen :D



Usch

Har en väldigt jobbig sak. Min ena visdomstand har växt ut helt på ena sidan uppe i käken, och fy fan va ont det gör :S Tanden går verkligen helt emot käkbenet som sitter där :S Tank om jag inte haft tandställning då hade jag haft 2 tänder till i överkäken och nu när den här har växt ut då skulle ju resten av tänderna ställa sig på tvären :S Bläää vill bara ta bort tandfan. På andra sidan har den inte kommit upp helt än och tur är väl det annars vet jag inte vad jag hade gjort :S Tur att jag har tandläkar tid på måndag!

Nej nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet, Snart helg :D


Såhär

Nu såhär efter en dusch så känner jag mig lite piggare, men det brukar jag alltid göra :P

Jag vet inte om jag har sagt det här tidigare men jag tror det. Filmbolaget håller på och spelar in Sex and The City 2 nu som kommer släppas 2010 :D:D:D:D:D:D<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Laila ska låna min box imorgon natt för att hon jobbar då, låter kanske lite konstigt att hon ska kolla på film när hon ska jobba, men det är nämligen så att hon jobbar på mekonomen direkt så när hon inte får samtal så kan hon kolla på film.

Och påtal om jobb så har jag ett jobb som jag ska göra i slutet av nästa vecka, det va ganska flexibelt beroende på hur jag jobbar

Till helgen så blir det singingbee inspelning ska bli väldigt kul.


Vill har höst

Nu känner jag verkligen att jag vill ha höst, är så trött på den här sommaren och värmen :S När man är i staööet så håller man på och avlider pga alla dessa jävla flugor, jag tål dom inte de surrar överallt och är skit äckliga. Och igår när jag var iväg till Mårdshyttan så fick man ju självklart 3102983019824098124 tusen jävla myggbet. Nej ge mig hösten nu, med svalare väder så att alla insekter går o dör.

Idag har jag varit jätte hängig inte orkat gjort mycket och när jag kom hem från jobbet vid halv 12 så somnade jag :P inte ofta att det händer mig sådär mitt på dagen. Sen åkte jag iväg till stallet och fixade och donade.
Känner mig helt slut, kan det vara svininfluensan som är påväg? hörde att vinterkräksjukan och vanliga influensan har tågat in också :S

I helgen ska jag även försöka undvika så att det inte blir en repris av förra helgen. För det orkar jag inte vara med om igen, fast på söndag är det singingbee inspelning, ska bli väldigt kul.


Ledig

Idag har jag inget jobb så jag ska snart åka ut till stallet och rida Durbin & Tindra :P Sen ska Camilla komma ut till stallet för vi ska åka iväg till Lindesberg vid 16, frågan är bara när jag ska hinna äta någon slags luch? :P Eftersom jag har båda hästarna så tar det lite tid, så jag hinner inte hem o äta bara hämta Malin som också ska med.

Ähh allting löser sig på ett eller annat vis.

Göm dina bekymmer imorgon kommer nya.


Helgen

Nu har det varit helg och det är dags för en ny arbetsvecka. Ska berätta lite om hur min helg har varit då jag har haft fullt upp som vanligt.

I fredags så åt jag sen lunch med Älsk sen åkte jag o köpte en blomma till Ida som nu har slutat på radion. Efter det runt kvart över 3 så åkte vi mot stockholm eftersom vi skulle på inspelningen till Vem kan slå Filip & Fredrik. Vi skulle vara där 16.45 så vi hade lite bråttom, när vi kommit en bit hör vi på radion att de stängt av E4 mellan arlanda och Stockholm :s vilket betyder att folk måste åka E18 el. E20 ev väg som ska ta ca 5 minuter att åka när vi väl va inne i stockholm tog oss 45 Minuter att åka, vi kom fram 17.30 men de hade inte börjat spela in än (Tur) sen spelade de in 2 scener sen va de dags för "middag" 2 kalla korvar och en vatten. För andra som inte körde bil va det öl som gällde som de bjöd på. Efter 2 timmar "middag" va de dags att sätta sig i publiken igen. Och vilken tid allt tog, folk blev trötta på att vänta så de drog Tv-bolagsproducenten blev arg på att alla drog hela tiden, och när folket inte drog då va många på toaletten bara för att det bjöds på öl. Vid 23 så åkte vi från stockholm hem till Laila & Stefan och var där en stund.




Filip


efter att tävlingen va slut.

På lördagen så följde Laila med ut till stallet och skrittade på Durbin, han va jätte försiktig och gick jätte snällt.

sen på kvällen så hade vi kräftskiva, jätte trevligt och efter det så hade vi bestämt att gå ut. Stefan & Laila började bråka på vägen ner, så vi kom fram till att killarna går på sitt så går jag & Laila på vårt. Vi började på Tabazco, sen vidare till Pitchers där vi mötte upp några andra som inte kom in på krogen för att de inte va tillräckligt gammla. Sen drog vi där ifrån och då följde även Lina med. Vi gick till Bluemoonbar ihopp om att jag skulle komma in eftersom jag nu är 20, väl framme i kön blev jag nekad för att man måste vara född 88 eller stå på vip listan.

Så vi gick till Pluto och vi blev med på Vimmelbild men det va bara ca 10 pers på pluto så vi gick till Bill & Bob som har uteservering. Där va även Crille & Stefan, stefan hade blivit utkastad och Crille satt med några andra (har ingen aning om vilka) Sen drog Laila hem med stefan, så jag och Lina satt kvar ett tag och pratade tills det stängde, så då möte jag upp Crille som hade gått lite tidigare och så gick vi hem.
Kvällen va mycket trevlig Men, vissa har en tendens till att vara riktigt jävla otrevliga och kalla mig idiot, hora, f***a och massa annat, sen även har den personen suttit och spanat över vart vi har gått och ifall vi har haft några med oss :S Mycket jävla otrevligt!!!! Men tyvärr är det sånt man får ta när vissa har kontrollbehov.

Tyvärr hände en väldigt tråkig händelse Laila & Stefan, det slutade med akuten och en polisbilsfärd hem :S

På Söndagen så skulle Crille åka till Tyskland och självklart hade han verken tvättat eller packat inför resan :S så det blev till att upp och tvätta, sen åkte han iväg till Stefan som ringde och ville prata om det som hände dom. Bussen till arlanda gick 13.35, 13.00 så va crille tillbaka från dom och då hade han fortfarande inte packat klart och duschat (Typiskt killar) så vi stressar iväg och när jag lämnat han på stationen så åker jag vidare på ett stallmöte som började 14.00 14.30 ringer Crille men jag gör så att det blir upptagen ton och smsar att jag ringer när mötet är slut, då får jag tillbaka att han har Glömt Passet hemma :S Vilket betydde att jag fick kasta mig i bilen och hämta passet och sen ta mig mot Arlanda flyget gick 16.45 med incheckning 16.15 jag har bara kört dit 1 gång. Som tur va så åkte jag hem för att kolla om mina föräldrar hade kommit hem och det hade dom så pappa och jag kastade oss i bilen o åkte iväg mot arlanda, jag ringde till Crille bara för att höra hur det går, och då står han i en servictelefon för att höra om han kan åka med körkortet istället, och tillslut fick han till svar att det går bra så jag o pappa kunde ta gammla E18 hem förbi Ängsö, tar ca 20 min att åka dit.

Idag har jag jobbat med Arospennorna som ska börja sända radio om deras förening. Mycket roligt att få lära ut de saker jag kan om radion och allt :)

ska fortsätta titta på filmen på tv 3 nu

 


Kontrakt

Nu har jag skrivit på kontraktet till jobbet. Har jobbat idag halv 3 till kvart i åtta. Så kul att jag ska få lära upp 2 grupper hur man sänder radio :d Kul att man kan få dela med sig av sina kunskaper till folk som verkligen vill lära sig, finns inget mer underbart :D

I tisdags på dansen så hade vi vikarie och vi dansade till den här låten, jag har verkligen fastnat för den fast att det är en eurovision låt :P



Som jag sa i tidigare inlägget så bär det av till stockholm imorrn för att vara med på inspelningen av Vem kan slå Fredrik o Filip, det ska bli väldigt kul




Hard Work Work

hahaha. Sitter på jobbet och fixar några program som ska ut på hemsidan nästa vecka. Snart ska jag på möte med Arospennorna för de ska börja sända nu under hösten.

Sen efter jobbet så ska jag ut till stallet och rida, har redan varit där och mockat och gjort iordning maten. Ganska skönt att bara komma ut till stallet och rida och slippa allt det andra.

Imorgon bär det av till stockholm för att gå på inspelningen till Vemkan slå Fredrik & Filip.

Har inte så mycket  mer att berätta nu.



Bild lånad från Google.se



Störande

Något som stör mig väldigt mycket är de där gummipluttarna som följer med mobil headsetet när man skaffar sig en sony ericssom Walkman, jätte bra att man får pluttar med så att man kan byta så att det passar sitt eget öra MEN de lossnar hela tiden från hörluren och man tappar bort de där pluttarna skit irriterande måste jag säga.



En annan sak som jag stör mig på det är mig själv :P Jo det är Sant!! Jag fryser i stortsätt hela tiden kan hacka tänder mitt i sommarn och vara helt knottrig, för att jag fryser, men på kvällen när man ska somna så är det skönt att öppna fönstret lite så att det kommer inte frisk luft när jag sover. Men nu när det börjar gå mot höst och det är mycket kallare så ska jag ändå envisas med att ha fönstret öppet, så nu när jag ska gå o lägga mig så är det ju skit kallt i rummet dessutom så har min dörr varit stängs, så de va bara att dra på sig mjukisarna o en tröja för att överleva kylan i mitt rum. men jag förstår inte varför jag alltid ska envisas med att ha fönstret öppet när jag vet att det kommer vara jätte kallt sen på morgonen :S

Nu ska jag kolla på film

Pssst har uppdaterat http://maddizohastarna.blogg.se


Jag är på gång

Jag är laddad och föreberedd det här kan bli en bra höst, o jag älskar´t

Jag kommer ev få jobba mer fast inte på Närradion, jag ska köpa häst, och nu har dansen börjat igen och jag känner mig bara på topp, det kan inte bli mycket bättre Jag har en pojkvän som älskar mig, och jag har vänner runt omkring mig som tycker om mig för den jag är pch ställer upp för mig. För engångs skull så ser jag allt det jag har och är så otroligt nöjd över det, jag känner inte av något behov på att klaga på något jag inte har, det kommer inte göra mig lyckligare i längden iallafall. Idag är jag lycklig.

Däremot är det alltid tillåtet att klaga på människor som gör fel, det är en helt annan sak!!

Imorgon så ska jag till vetrinären med King så får vi se vad han ska få för behandling och så vidare, hoppas att det går bra.
Sen mot eftermiddagen så ska jag ut till stallet och rida sen ska jag, camilla och Lisa ut på svampjakt från hästryggen :)

Va även ut i skogen idag och plockade massa svamp blev en hel 3 liters plast påse, som jag nu i kväll har rensat och gjort iordning :)
Får se om vi har lika stor svamplycka imorrn!!