Österrike

Är i Österrike nu och första skiddagen är avklarad :)
Har varit jätte bra väder och åkning idag :) strålande sol och - 6 grader på toppen :D
På eftermiddagen så va de väldigt uppkört och pucklit o självklart mitt stjärnskott till höft skulle ju såklart börja krångla då :S så nu har ja ont i höften o sen så rycktes det till i en lift så ja har streckt mig i ryggen men ja överlever nog :D

Imorrn skulle det kanske snöa mindre kul men skulle det bli bättre väder i slutet av veckan :)

Ska snart ta o sova så att man orkar med morgon dagen


100118

Sitter på jobbet och redan hunnit varit på möte och haft fika rast, känns bra.
Har precis blivit klar med konverteringen av program och bränningen av referensen, så jag funderar nu på att åka iväg och inföskaffa 2 guldfiskar så att jag och Sandra kan komma lite längre i vårat förhållande hahaha.

Nej men vi har en guldfiskskål på jobbet som just nu står obebodd men snart så kommer herr och fru guldfisk och bebor den.

Allting känns så fruktansvärt bra just nu, jag är fri jag kan göra vad jag vill utan att det blir korsförhör när man kommer hem efter att man varit ibäg med kompisar och dylikt. Måste ju även säga att Jag önskar Crille all lycka och att han kommer ifrån sitt otroliga kontrollbehov han har, för ingen mäniska förtjänar det oavsett, man måste få ha ett liv fast man är i ett förhållande.


100115

Idag blir det utgång med Sandra och Erik ska träffa dom hemma hos Sandra vid 8 ikväll sen får vi se vart kvällen slutar, de ska iaf bli riktigt kul :D

Har inte så mycket att skriva men ja sitter iaf på jobbet och konverterar lite program och har även programmerat Darub så att alla våra sändningar går ut och så.
Va jätte pigg natt så ja kunde inte somna tror klockan han bli halv 3 innan ja somnade haha. Men jag är inte så trött idag som jag trodde att jag skulle vara.

Jag har ju börjat gått promenader på kvällen innan ka går o lägger mig de kan ju vara så att den friska luften slagit mig helt åt skogen. Inte bra med frisk luft innan man ska sova haha

Nej nu ska jag forsätta jobba och lyssna på musik. Tror min dag snart är lut dessutom :D


Jobbigt

Nu har jag gjort något som är jätte jobbigt.
Jag har städat bland mina skor, jag har nämligen en jätte stor låda på hjul under sängen med alla mina skor i kartongerna man får med när man köper skorna, men nu får inte alla plats utan ja har skor på 3 olika ställen istället och det är väldigt opraktiskt så nu har jag slängt alla kartonger så nu står alla mina skor fint uppradade i den stora lådan istället, jag har fortfarande ångest över detta, det är verkligen jätte jobbigt tyvärr.

vid nyår så körde jag fast med min bil i en snödriva 2 gånger och ja sa till Sandra i stallet som va med, min bil vet inte hur den ska göra för den är inte van att vara på landet. Det roliga är att idag så körde ja fast igen MEN inne i stan de höll på att ta bort massa hårdpackad snö och där kom jag och kabaaaaam sa de så satt ja fast och ja bara slirade men till slut kom jag iväg känndes ganska bra för ja vill inte att någon ska behöva komma fram o fråga om jag behöver hjälp hahah Pinsamt!!!!!

Jag och Crille har även tagit ett break för ja känner att de vi hade inte va något förhållande för oss.


Ja nu har ni fått lite uppdatering om mitt ganska tråkiga liv hahah.

Nu blir det duschen sen sova för det är ju en dag imorrn också säkert fylld med äventyr
ska försöka hålla er mer uppdaterade

Puss på er