Sista dagen på lovet :S


Det är ju såhär att jag har en till blogg på devote.se  http://www.maddiiiz.devote.se/ och jag känner att det är lite onödigt att ha 2 bloggar där jag skriver liknande saker.
Problemet är dock att jag inte vet vilken jag ska ha kvar :S Så gå gärna in och kolla på http://www.maddiiiz.devote.se/ och sedan kan du kommentera vilken blogg du tycker att jag ska ha
kvar.


Idag är det sista dagen på höstlovet. Det här är sista höstlovet för mig, eftersom jag nästa höst antingen söker jobb eller jobbar :P Låter lite tragiskt när man säger att det är sista höstlovet :(

Gick och la mig runt 23.00 igår, min tanke var att om jag lägger mig lite tdigare så är jag inte lika trött idag, eftersom jag hade utsläppet i stallet. Hahaha trodde jag, ja :P

Min syrra drog hem några killar vid 00.30 tiden, för de skulle kolla på film då. Visst gör det tänkte jag, bara ni inte stör mig. Hahaha från 00.30 till 04.30 så sprang de i trapporna, sprang flera gånger in på toaletten och massa flams och trams. Så när jag vaknade efter ca 4 timmars sömn, så åkte jag ut till stallet och sedan ringde jag pappa(som är i trysil) och berättade hur allt låg till, och jag kan ju säga att han inte blev direkt glad.
Så nu ångrar min syster sig väldigt mycket att hon gjorde så som hon gjorde.
Jag hade inte brytt mig ett dugg om de där killarna hade kommit vid 23 tiden, och att malin sagt att de skulle komma. Och att de inte väsnades så mycket med tanke på att jag skulle upp tidigt och att jag är väldigt lättväckt och har jätte svårt att somna när inte min pojkvän är hemma.

Så nu är klockan lite över 15, och jag har hunnit skriva lite på min vetenskapstext :) men är dock inte klar, så det som står på schemat nu är:

*Laga mat
*Plugga
*SOVA

Take care

Cya ♥

Kommentarer
Postat av: Zylvania

Jag tycker du ska ha kvar denna. Dels har du ju hela ditt arkiv här och så är väl devote lite mer för modebloggare. Hade jag inte varit så lat så hade jag bytt till blogg.se för jag skriver inte direkt mycket om mode jag heller. Hur kommer det sig att du skapade en blogg på devote? :)

2008-11-02 @ 15:41:35
URL: http://zylvania.devote.se/
Postat av: Sandriizz

Jag tycker du ska ha kvar den här :) Den andra var fin men du kan göra en liknande design här med. Och så är det nog svårt att få med alla besökare när man byter blogg.

2008-11-02 @ 16:17:21
URL: http://sandriizz.blogg.se/
Postat av: Sandriizz

Jag tycker du kan behålla denna:)

2008-11-02 @ 16:18:33
URL: http://sandriizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback