Oj

Nu va de länge sen ja skrev här :S Fu på mig!! Det har varit full fart den här veckan som har gått. I onsdags var ja och Crille i väg till Stockholm och gick på Cosmonova. Mycket trevlig dag och när vi åkte hem stannade vi på godis affären i hummelsta, snacka om att de har mycket godis, man får nästan lite beslut ångest.

I torsdags så bar det av till LeksandSommarland. Vi mötte upp Emelie och Patrik där ifrån Gävle. När vi väl kom in där så var Sommarlandet otroligt litet och vi va de ända ungdomarna där utan barn, känndes väldigt fåningt att vara där. Efter att vi ätit en god respektive mindre god lunch ( så kan det gå när man inte väljer tacobuffé) så tänkte vi att vi skulle bada eftersom de va väldigt mycket olika basänger, och alla andra badade som aldrig förr trots att de va mulet och graderna låg på ca 17-18 nånting. Crille och Patrik drog iväg för de ville köra GoCart igen så ja och Emelie bestämde oss för att vi skulle bada. Väl ombytta så skulle vi låsa in våra saker. Tjoheeej man fick inte ha eget lås utan man va tvungen att låna ett låshelvete för 60 spänn, och självklart så tog dom inte kort utan bara kontanter *MORR* så vi väntade på att de andra skulle komma så vi satte oss vid poolknten och sänkte ner fötterna OCH Fy Fan va kallt de va. Så efter att vi suttit där och försökt vänja oss så bestämde vi att vi åker till Borlänges Aqua Nova istället ett ganska stort äventyrsbad. Tur var väl det eftersom de började spöregna och de fanns inte så mcyket mer att göra än att bada där i LeksanSommarland.

I Fredags så kom Emelie & Patrik hit till Västerås så helgen har bestått av massa grillning och långa sovmornar.

Förra helgen så klickade jag hem lite saker från Nelly också, har inte haft tillgång till något redigeringsprogram men här är sakerna iaf :) Mycket nöjd är jag.

Lycka till nu Johannes i lumpen :)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback